på jobbet

herre jesus vad jag är trött. Stupade i säng vid 2 igår natt, & upp vid 7. Frulle och sen iväg till jobbet vid halv 9, tog dock bara en timme sen var jag klar med mitt. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska köra hem mig. Då blir det dusch, solning, fix och sen träffa malin som jag inte sätt på evigheter. Ikväll sen blir det nog att packa, jag hopppas inerligt att vi åker till småland på onsdag. Jag tänker iallfall göra det. Så jag måste packa för 3 veckor - hejhå. Fast, släng i alla bikinisar så fixar det sig ju. Japp. Men nu ska jag läsa lite bloggar.
är ni helt döda eller vet ni bara inte hur man kommenterat? :D

bara en puss till dom som börjar kommentera lite mer :D


jag åker som sagt till småland på onsdag, till landet i växjö och är där kanske en vecka, sen åker jag till stugan i tylösand i 2 veckor, kommer hem den 20onde, men den 22 drar jag cilla o malin ( vi på bilden ) till småland/tylösand i en vecka. Sen hemma 4 dagar sen äre ridläger.

MEN
jag kommer såklart fortfarande blogga och det kommer komma massa med bilder, så ni får se hur allt ser ut och sånt :D - för eran skull (a)

btw, cilla kommer hem i morgon :D , hoppas jag hinner träffa henne iaf en snabbis innan jag åker, saknat min skrutt :D

hejhopp.

lång dag det har varit, blev att gå upp vid 7 (?) & sjunga för sjuklingen. Stackars elli har fått ngn inflamation i stämbanden så hon har bokstavligt talat ingen röst kvar. Hon inte inte hes - hon kan inte prata. Det är skumt & jag tycker så synd om henne. Hon verkar iallafall glad över paketen :) Sen blev det frulle och sen mot jobbet. Roligt där faktiskt, kul limmaskin hade dom också! Så det var inte så farligt. Jobbade väl 3-4timmar. Lite halvslappt på en höft sisådär. Sen blev det att dra hem, sitta i solen i 5 min, gå en sväng med hundarna och ner till stallet. Borsta hästen och lasta honom.





Han åkte ut på sommarbete med chillan idag, och de är där i 3 veckor. värsta bästa hagen med berg, får och träd och sånt. As mysig. Han ha4 gått där 2 år i rad nu, ( på sommarbete) & inte ens jag har sätt hela hagen, förstå hur jävla stor den är. & endå går vi typ i 15-20 min in i hagen innan vi släpper dom. Sen blev det lite jordgubbar och plopp på det.

Japp, så var min dag. En ganska bra dag.




jag pallar inte..


imorgon blir jag ensamt barn i familjen..


hon blir mer & mer lik pippi...
( mitt hår har inte sån konstig grå färg ;s - cp ljus )
kan man annat än älska sommaren? - nej tror inte det va.
har inte kunnat blogga någonting idag typ, dels hade jag verkligen inte tid & sen va dt alldeles för varmt för att ens tänka på sånt & så har datorn dampat lite idag. Hoppas ni inte dog av det. - har ni dött?! Ingen kommerar hallå. Känns som att snacka med sig själv dethär.. normalt menar jag.. ? jaja. idag har jag solat lite, haft pappa-dotter snack, varit i ingelslsta med mamma & pappa och köpt present till syser & mamma. & så hittade jag min nya kärlek:

älskaälskaälska. dåligbild lite - jaja, men dom är sååå uunderbara. ni vet, sådär lite föör runda (aa).
Vem behöver killar när man har solbrillor?
hm. nej. Hörrni killar, ni är allt bra ni ;)
sen när jag kom hem från en kort shopping så drog jag till stallet. myste med pollen & tog litet snack med wisting, hjälpte även henne & melinda med lägerungar, nivet sådär småttingar som vill ha hjälp upp. Sjukt länge sen jag träffa henne iaf. & sen snabbt hem och fixa sig, sen iväg till villa solliden. ( resturang) seriöst. Finaste stället jag någonsin varit på. Synd nog tog jag inte kameran eller mobilen med mig så kunde inte ta några kort. Men vi sticker nog dit snart igen skulle jag tro. Åh. Underbaaart va det! Så ska jag bo när jag blir stor. & sen när man kom hem blev det promenad med mamma. Lite mysigt att gå i shorts och linne kl 10 på kvällen! & nu ska jag snart sova.


Imorgon blir det att gå upp tidigt, sjunga för syster som fyller 18, ösa henne med presenter & sen iväg och jobba - äntligen! Väntat på jobb hela sommaren , eller aa.. den biten som har varit. Så imorgon blir det jobb, börjar vid 8 tror jag nog, om jag tar mig upp och sen håller jag väl på till 3 eller något. Får välja själv. Men rik blir jag, & jag älskar det. Sen blir det väl att sola mer och slappa. Malin Nilsson fyller år i morgon också, om du läser denna så - grattis hjärtat :)<3 & idag ( eller i morgon? ) kommer malin & emme hem, de har varit 2 veckor på malta de fuskarna. äntligen har elin & malin kommit hem, hoppas att få busa med dom på tisdag efter jobbet. (?)

det är väl bara att erkänna,
jag kommer aldrig kunna leva utan dig..

godnatt puss,
från eran busunge :)


fortfarande lite sjuk = familjmysdag.


jepp jepp, då va den beställd, ihi.
blev en mysig dag iaf, med räk-mys med mamma o pappa, prat i solen med familjen och bara slapp. Nu ska jag snart sätta igång en film. & efter det blir det promenad med mamma. Vi har bestämmt att vi ska gå en timmes promenad varje kväll - bra va? japp. & imorgon blir det en sväng till stan med mamma, ta hand om aragorn och sen ut och äta med familjen. Wow. Jag älskar lov. jappjapp. Nu ska jag kolla vart sälen tagit vägen, hon har en tendens att försvinna om ingen kollar till henne. Den nyfikna idioten :')

föresten, du som kommentera anonymt i förra,
 endel som läser min blogg borde inte veta, därför kan jag inte skriva här :p

godnatt sötingar.
puss.

<3


jag vill inget hellre,
än att vara nära dig..

uunderbart för oss norrköpingsbor :)


heh.heh.eh.
snodde linas bild lite deskret sådär. bus.
iallfall, mår bättre idag. men fortfarande huvudvärk. går dagen var hemsk. Jag satt och kollade på någon dokumentär om the beatles. Seriöst, jag vet inte ens hur dom stavas. Sen kollade jag på någon svartvit progam om historia. & allt för att jag inte kunde ställa mig upp och hämta kontrollen till tvn. För alla er som lidit av allvarlig solsting - jag tycker synd om er. uurs va hemsk det var, vid 10 kröp jag ( bokstavligt ) talat till sängen och somnade med kläderna på.urs. Idag äre som sagt bättre, drog med pappa och handla i ingelsta. Blev mest saker till syster som fyller 18 på måndag. Härligt det där. & nu funderar jag på att sätta mig ute och sova lite till. Huvudet dunkar som bara den och jag tycker allvarligt synd om mig själv. Har inte ork för att göra någonting i dag, blir att vara hemma och mysa med familjen. Kan behövas ibland. speciellt om det är 15 dagar kvar tills min födelsedag - häh.
jaja, puss på er sötungar, & puss på er!

föresten så planeras en spontan resa till landet ( i småland - växjö - öjaby ) på onsdag, hoppas :)

sjukling,

fan. blev ingen grillparty. Jag har fått solsting :(
huvudet bara dunkar, jag kan inte käka eller gå ellr ngt, för då känns det som att jag ska svimma eller typ spy. Urs va hemskt, värst är trappor. Underbart att bo i 3 våningshus dårå. suck. Så nu sitter jag här och kollar på meningslös tv, vaknade precis efter att ha somnat vid 4 tiden. Lite mysig sisådär. Men nu ska jag hämta en film eller ngt, det lär ta ett tag..

föresten, jag är med i en tävling , här ser ni den.
Hoppas att jag vinner så att jag kan stila mina naglar lite :)

aja. imorgon vill jag vara frisk iallafall, palla sitta inne och vara sjuk när det är sommarlov och strålande sol?
:(

pussar från eran sjuka busunge.


r.i.p michael jackson.

lite tragiskt är det allt, även fast jag itne lyssna speciellt mycket på honom. Men han va cool. aja. Blev att vakna vid 9 och dra ner till stallet och ta hand om hästen som skulle vila idag. Sen drog jag till lillsjön och va med marcus, carl och mattias. Tilda, jennifer och mimmi kom även efter ett tag. Lite trevligt sisådär. & nu har jag vatten i hela skallen känns det som. Aja. Vad händer nu då? Om jag orkar ska jag ta mig till maxi och byta en tröja och köpa en ny. Men får se om jag orkar det. Ikväll blire iaf grillning med killarna. Någon frågade vilka det var i förra inlägget. Jag är inte säker men tror det är fredde,martin, johan, rickard (?) , olle och öö.. ja några fler är det säkert men kommer inte på dom nu. Hah (Y). Men nu ska jag ut och sola lite, trotts min huvudvärk.
puss

tom & jerry kex <3

yeeeaaah, lite soft dag sisådär då.
ska börja med att säga att det blev filmtime i ensamhet i går kväll/natt , kollade på i taket lyser stjärnorna. Herregud, filmen tar pris för mest tårar - uuurs va bra den är! För att bli glad igen så blev det lite kenny starfighter sen - klockrent . jarå.
Idag väckte syster mig vid 10, blev att gå ut i solen dirr, legat där typ hela dagen & nu är jag urtråkad & har brännt mig på fötterna - aj. Vill upp till lillsjön, men syster tvär vägrar idag, hon har fått några konstiga utslag på benen och vägrar därför. & jag har tyvärr inte ork att kolla med fler. Imorgon blire lillsjön iaf, med tilda, mimmi, roos och kanske ngn mer. Lite trevligt sisådär. Sen imorgon kväll blire grillparty & brännboll med pojkarna, lite trevligt sisådär - jappjappjapp.
föresten har jag fått jobb nu, ska jobba måndag och tisdag. i tidningen står det att det ska bli sol & 28 grader på måndagen, och på internet 27 grader och moln - hejja moln. Iaf, ska jobba på min prao plats, mitt jobb är att limma & jag får 120 kr i timmen, och ännu mer om jag är snabb. Lite lyx barra! wi, lite glad. Dock drar elin & malin iväg över helgen - inte bra det! Men då får jag tid att jobba på deras överraskningar - hähä.
Ikväll blir nog en sväng till stan med mamma och syster, ska köpa sallad till kvällsmat - mums.
hare bra, nu ska jag äta glass & tom & jerry kex <3
puss från eran bus.

ååh,

nu är jag sådär glad igen. är det bara jag som går omkring och leer hela dagarna eller? shit, älska vädret. Har legat uppe vid lillsjön sen halv 11 i morse, med syster & emma - underbart. Vi mata fiskar, bada, sola, sov lite och prata. Super mysigt verkligen! Får se vad som händer ikv, funderar på att sticka ner till stallet & träffa människorna där, inte sätt dom sen måndags ju.  Eller så blire att ringa ngn vän. hah, det är frågan. Föresten så ska mina brillor komma in på lager igen om 2 veckor, hä - då är dom mina. & imorgon börjar nelly rean, hoppas man hittar något. Imorgon äre fredag eller äre torsdag? Ha, det är torsdag i morgon (y). Inget bestämmt då. Fan jag måste in till stan ngn gång i veckan, men kul att gå på stan när det är 59493093 grader varmt? hm. Syster får nog klara sig utan 18års present ;)
 föresten så tkr jag nog ganska synd om er som inte har en syster, för jag är så hiimla glad att jag har min.
 Puss på syskon.

bild på brunettmig & syster i london.


sjukt dålig bild, jagvet.
men blir iaf den hårfärgen på mig efter sommaren.
har redan tröttnat på blondt ^^

puss från eran busunge.

:(

seriöst?
skulle beställa hem ett par assnygga shutter shades 2.0 brillor förut, och undertiden
 jag skriver i pappas kort nr  ( heh.eheh.he ) för att betala,
så äre ngn jävel som köper de sista. När jag ska acceptera köpet så är dom alltså slut.
herre jesus, döda mig. jag SKA ha dom där brillsen :(


vilken är snyggast?

1,2,3 eller 4 ?
kommentera!

nu ska jag ut & gå och sen kolla på tingeling :)<3

sommar <3333


wow, jag säger det igen - jag älskar värdet.
Började dagen med att försova mig, hade ställt klockan på 8, vaknade kl 10 då elin & cilla skulle komma vid halv
och jag skulle hinna göra klart tårtan innan - stress!
Idag blev det att vara med töserna på bilden, ihi - bus.
jag hade sagt till cilla att vi skulle ha mysdag med film, sen suprisade jag henne med en elin,
en tårta och en bok som jag har skvit till henne. Det är så att sötisen har dåligt självförtroende, så jag skrev
en bok om hur mycket jag tyckte om henne, och hur bra hon va och lite tips och sånt. Jag är otroligt nöjd över den.
Dock är inte mitt självförtroende det bästa, men det är en annan 5a :)
Vi åt tårta, eller dom åt. Själv tyckte jag den var äcklig men de värkade tycka tvärt om. Mamma gillade den också, hm.
iaf, sen drog vi upp till lillsjön med lite cider och prata tjejsnack och jag bada, hah.
mys.
Sen blev det lite lunchfix och sånt, Sen mer tjejsnack sen stack dom.
& imorgon drar cilla till italien - bajs på henne!

gud va jag tkr om er :)

pussar från eran bus :)

bästa sol,

vaknade vid 11 och drog mig dirr ut i solen, varit där typ hela dagen med syster. Vi drog även en sväng till lillsjön & softa där och bara och så, underbart! & nu ska jag snart ner till stallet, sen mot konsum och handla lite - elin fattar - hehh.eheheh.hehe. Är själv hemma ikv, så august lovade att komma och vara social, sånt gillas. Men nu ska jag ta på mig.
lite färg har man väl fått? :)
fräknarna har iaf börjat föröka sig ovanligt mkt & sommaren har ju knappast börjat än så fler lär det bli...
- pippi du har mött din överman.
-.-

pussar från eran busunge :)

jag älskar mitt meningslösa liv.

wow , värsta mysiga dagen.
även fast det inte blev att sova för än vid 3-halv 4 och jag skulle upp vid halv 8 så har det varit en mysig dag. Som vanligt hoppade jag upp ur sängen och stack ner till stallet i pyjamas & fodrade alla hästar & släppte ut dom. Sen blev det frulle på balkongen och mys i solen, lyssnade på bert berättelser på spotify- heh.heehe.hehe. jaja. och sen blev det lite jordgubbar på det - mumma! Nu börjar jordgubbe-direeten liksom. häh. & nu ska jag snart ta på mig och sticka ner till stallet, ta hand om aragorn, hälsa på elli & alla läger ungar :) ( samma ungar som jag var på läger med förra året ) lite mysigt sisådär -jappjappjapp.

förövrigt. jag har tänkt på en sak & nu vill jag att du ska svara - hur jobbigt är det att kommentera liksom? Kommenterara du så lovar jag att kommentera din blogg/bdb mer. Komigen, svara på frågan bara..

; vilken stil tkr ni är snyggast på tjejer?
den coola stilen med typ slitna jeans & converse.
eller
den tjejiga stilen med kjol/klänning & högklackat?
:)

orkar inte skriva,

& vill ut i solen,
därför förklarar jag min underbara midsommar med bilder <3
( tryck på bilderna för att se de större )


alla var verkligen supertaggade & överspelta och aa.. sådär som mina tjejer & jag brukar vara :')

hah, cilla & jag största posers ( stavning? ) & min krans var alldeles förstor så den åkte ner hela tiden xD

förlåt elin (a), men jag älskar den bilden --->   <3


förlåt för bilden cilla, men bild moment - underbart lix (a) <3
 så ltie egobilder på min fina krans som var lite för stor (a)




hah, älskade cilla har problem med att ta sig upp på gungan ;)

jag älskar er alla <3

så, de va endel bilder från min kamera, vi hade 2 till (h)
åh, klockren kväll blev det iaf!
puss på mina tjejr & puss på min & malins morgon & kvälls damp <3

bjuder på  en stor bild också, för den är så klockren <3

hah, jag dör!!!
kolla elin ^^

nu ska jag duscha, sen träffa august :)

hoppas ni alla hade en bra midsommar, men ingen kan ha haft en lika bra som mig :)




puss & kram
jag älskar mitt liv.
<3


glad midsommar!

glad midsommar hörrni!!!
Wow, nu börjar det verkligen kännas som sommarlov - underbart!
Nu blir det snart att sticka iväg och plocka blommor till midsommarkransen, hade tänkt att försöka mig på det.
& om inte den vill som jag så hittade jag en snygg lösning ;

jag tyckte den va lite söt, eller?
Iallfall, underdagen blir det att ta hand om hundarna & hästen och sen ikv drar jag med tjejerna till elin, där det blir fix & mat, sen drar vi ut & partar för kung & fosterland. Hah, nae skoja bara. Men ut drar vi. Sen tillbaka till elin & sova. Lite mysigt sisådär. jappjappjapp, Solen skiner ju idag, lite underbart - arå. & jag tror jag kommer älska den här sommaren, allt är perfekt & sommaren är full med roliga planer , jag älska't !
jaja.
glad sommar ! :D

för ett år sedan,

för ett år sedan,
då var allt perfekt.


& nu ...

kan det aldrig bli sig likt igen.









To be something I'm not


hah. förlåt man ska inte skratta åt andra. Men jag dör - hah.
ni måste kolla slutet!

iallfall, grönalund va kul, småland var också kul.
Vi åkte ner för att hälsa på faster och välja ut en brudtärnaklänning. Vi hittade jättesöta rosa. Sen käkade vi på resturang och slappade framför tvn.  Vi kom väl hem typ halv 11, då blev det lite mys framför tvn och sen sova. Jag är fortfarande sådär halvsjuk, så idag blir det att hålla sig inna tillobärja med - det regnar. Ska gå egenom garderoben. det jag inte vill spara ska jag sälja. Har så mycket jag inte använder så varför inte tjäna pengar på att sälja dom?  & pengarna ska jag lägga i spargrisen och spara. Men jag kanske lägger ut lite bilder här imorgon & länkar till där man kan köpa :)
Iaf, ikväll blir det nog att träffa august :) ,










xoxo

okej, jag är inte klar med mitt lilla pyssel på långa vägaar.. får jobba mer med det på lördag, eller söndag. shit, det är mkt bokat nu för tiden, känns som hela sommarlovet är proppat med aktiviteter - och jag älskar det!
Imorgon kl 9 drar jag & malin till grönalund, uuurrs vad jag längtar!!! Hoppas det inte regnar bara "/. Vi blir där hela dagen, troligtvis lägger jag upp bilder på natten sen när vi kommit hem. & på ondag åker jag till småland över dagen för att prova klänning till bröllopet. Faster ska gifta sig efter sommaren och jag blir brudtärna. Åh,det ska bli så kul. aa. vi behöver ju inte rabbla upp hela veckan i ett inlägg - häh. Men hinner kanske inte skriva något ordenkligt inlägg förän torsdag - hoppas ni förlåter mig. Men då kan ni ju kommentera dethär inlägget desto mer :)
puss på er alla,


malin & tivolino -                                         - tivolino och jag
bilder från förra året vi va där ,
 för skoj skull ska jag kolla om jag har kvar de där kläderna.
Lite klockrent o ha samma isf ^^
puss från. 

eran busunge.

cillen time :)

oj, känns som att det var länge sen jag skrev nu. iallfall. I går ( söndag ) vid 8 tiden så mötte jag upp cilla iallfall, vi var ute och gick ltie, tog massa kort och sånt flummigt. sen dorg vi hem till henne och kollade lite på film och sånt mys. Jag älskar min cilla, även fast hon somnar såfort man sätter igång en film ^^.
Sen idag då, vaknade av att cilla ringde och vi drog till coop på moppen. Hon skulle snacka om lite sommarjobb och sånt sen gick vi på coop och köpte lite godis, satte oss utanför och åt och snackade om allt typ. Så himla härligt. Sen blev det hem och till stallet, cilla hängde med även då. Hästen hade damp så jag red bara askort. Sen hem hit, mysa lite med tidningar och prat & nu drog hon precis. Jag hade tänkt att fixa en dreamboard nu, kolla klart på en film och ta en dusch innan jag sticker till cillen igen, Vi ska ha filmkväll med hih school musikal filmerna. Häh - dregel.
här kmr lite bilder från gårdagens promanad iaf ;

lägg märket till mina franskmanakyr naglar (aa)


ha, helt utan smink va jag ;)

ha, men nu ska jag börja med min dreambord eller vad man ska kalla det ^^ pysselkung här liksom :)
aja, lägger nog upp bild på den sen , om jag orkar göra klart den ;)
puss så länge :)
<3

föresten åkte malin & emme till malta igår & jag är så sjukt avundsjuk på dom :(

haft en bra start på sommarlovet? :)

okej, världens perfektaste typ ?


okej, jag dör.

hethethethethethethethethethethethethet.

partyparty,

wiho.
lördag,
jag malin cilla cyklade till cittygross, träffade frida, köpte lite onyttigt och cyklade hem. Fixade oss och drog tilll åby krig där vi mötte 11st andra snyggingar. Blev kebeb för min del,presentöppning och massa snack. Lite mys. Sen drog vi till konsum, några köpte godis sen mot mig. kollade på en harrypotter film och snackade massa. Sen gick vi upp till parken och grillade. Eller aa.. jag försökte grilla. Men efter att ha tagit slut på tändvätska och tändstickor så gav jag upp, blev att bara sitta och snacka. Riktigt mysigt. Sen drog de flesta hem. Eve & hanna va de enda som sov över. O fyfan va kul vi hade, var nog länge sen jag hade så kul.
helt klockren. har nog aldrig garvat så mkt i hela mitt liv. Häh. Vi spelade uno, blubb, tjejsnack, rita och gissa, sjöng karioke, lekte kull och bara yra omkring -hela magen full med energidryck. Vid 8 på morgonen somnade vi iaf, och vaknade vid halv 12 och åt en brakar frulle, körde lite fotboll, rita och satt och snacka. Verkligen klockren kväll.
puss på eve & hanna.

nu ska jag till stallet och ta hand om hästen,
puss.

avslutningsdagen,

jahopp. Dagen går mot sitt slut , klockan är kvart i 2 och jag kom typ precis hem. Somsagt stack jag cilla och becca till emme där eve frida malin och emme väntade. Vi kollade på film, käkade tårta och satt och snacka. Skittrevligt. Vid halv 6 drog jag ner till stallet och tog hand om hästen, som skulle vila idag. Och sen hem och käka tacos med familjen och kolla lite på talang finalen, men tröttnade ganska snabbt och bestämmde mig för att sticka ut. Så jag gick till centrum igen där marcus och august mötte mig och vi gick till gransjönäs och träffade lite folk, otroligt trevligt. Blev sång på bordet med eve och cilla, mysprat på brygga med olle, patrik och rickard och massa mys. Vid kvart över 12 eller ngt drog de flesta hem. Så jag drog med. Blev att gå med olle, rickard, andreas, filip o mattias. Dom är allt bra dom, japp dom tkr jag mycket om :) Becca, henka och måns även en bit, mysigt. Otroligt trevlig hemfärd förutom att olle slängde mig i de blöta buskarna hela vägen, HÄMD & att när vi skulle busa och gå på motorvägen så gick jag i högt gräs och blev genomblöt. aja. helt klart godkänd kväll! Puss på det o puss på alla. & nu ska jag ta bort sminket & sova, imorgon ska jag upp och städa - duktig som jag är - innan tjejerna kommer.
pusseN


sommarlov :)))))

fyfan vilken morgon.
försover mig , ställer mig i duschen och får strömavbrott, dvs. Jag kan inte torka håret, inte platta eller locka det. Jag får sminka mig i mörker och hinner typ inte fixa mig alls. Vid 9 satte jag mig i bilen med blötthår. Kännde mig sådär väldigt snygg som man gör ibland ( ironi ) därför bjuder jag inte på några bilder. aja. Febern är nästan borta nu iaf. Sången med kören gick bra, jag och elin stod och krama varandra, jag krama henne för att jag frös och hon var varm, och hon mig för att hon va varm och jag kall. Häh, endel passar så bra ihop. Aja, efter det blev det krama alla, springa omkirng och tjura och bli irriterad på mentor som bara sticker när vi köpt blommor och allt. Aja. Sen blev det hem, käka lite tårta med familjen, få lite pengar och ta på sig mjukiskläder. Och nu ska jag snart till centrum för att där möta cilla och becca och senare gå upp till emme där endel flickor väntar. Ikv har jag ingen aning om vad som händer ikv. Det har spöregnat hela förmiddagen och värker inte ha tankar på att sluta. Irriterande.
aja.

SOMMARLOV , fan va skönt :D

sista dagen :(

väcktes vid typ halv 9 tiden av att elin även hade kommit, blev att fixa frulle och sitta och mysa. Sen fixade vi våran utklädnad och drog oss mot lillsjön där springtävlingen skulle vara. vi kom dock sist, men våran klass var verkligen snyggast! ( vi var de enda som utklädda ) och hade därför roligast. Menmen, efter tävlingen blev det att slänga i några 7or i lillsjön med kläder på, även 8or. Och tillslut var man i plurret själv med kläder på. Första doppet för året & det var knappast kallt! Och sen drog jag hem med malin,och nu sitter vi här och snackar och bara myser. Vid 5 ska jag iväg på student,

liten del av klassen, hah marcus är snyggast ju ( bakom andreas med rosa mössa och svart långt hår )

andreas och marcus, helt klart snyggast ;)

ååh, sötis sofie!
önska jag också tog studenten snart ;o


uppdatering :
blivit sjuk och måste vara hemma ikv :(
fan jag som inte träffat charlotte och sofie på super länge ( okej kanske 1 månad ) men iaf ;o



gårdagen

jappdet blev verkligen lyckat med klassen. Dock kom ju några från andra klasser också, men men. Vi grilla korv, myste och aa, myste typ hela kvällen.

vi tjejer drog upp först och fixade lite :), satt på bryggan och snackade lite,
super mys verkligen :)

jag och marias fötter, jagvet mina ben är korta. Men jag gillar bilden :)

jag startade en tränd att samla grodyngeln, efter sisådär en kvart låg alla på mage på bryggan och försökte fång dom :P

hela klassen kom til korvgrillning, urs va mysigt det var :)
iallfall, efter det gick jag, becca, cilla och august hem till mig och sov där, eller sov och sov. Jag august och becca låg och snacka till kl 6 på  natten. Höh.
mys :)


näst sista dagen med dessa godingar :(

okej, blev att träffa marcus vid 8 och gå till skolan. Mötte klassen vid bussen och åkte till folketspark. Regn regn och åter regn. Blött va det också och kallt. Men ändå helt okej faktiikst. Men fick så jeeflans ont i magen och frös som fan så jag drog hem vid 11. Och nu sitter jag här och slappar. Eftersom att det regnar blir det ingen övernattning ikv, men blir iaf grillning. Det är alltid mysigt. Min klass är typ.. bäst ?

japp, mammas gummistövlar åkte på i morse , tänkte att jag skulle vinna priset för snyggaste fötterna.
Men det priset tog visst någon annan hem....

- elin. Ha, stort grattis bby :D


- tilda var taggad som tusan, trotts regnet ;)

- mimmi in action på vollybollen ;)

- elin sitter stolt och kolla på - häh :)

liten del av gänget :)
gurra, bazze, august, mattias, andreas, malin ;)

andreas drar en pose på minigolfen ;)

malin tar hem sötaste bilden iaf.

nu orkar jag inte lägga upp mer bilder, häh.
tack för dagen pojkar och flickor :)


ewe funderar..

jag funderar SKARPT på att sälja typ alla mina kläder och bara köpa nya.
 Är så himal trött på dom och vill ha en lite nyare stil.
 Eller så kan väl någon skänka sisådär en miljon till mig? Hm.
det tåls att tänka på.
ska nog gå igenom garderoben någon vacker dag för att se vad som skulle iväg isf.
vi tar en sömn på det.
godnatt sötungar.

föresten, när jag blir stor ( hm? ) ska jag se ut såhär har jag bestämt.

jag dööör på henne, så himla snygg.


japp, så avslutar vi dagen, lite smått avundsjuka - precis som alla andra jävla dagar :)

aldrig förr har så mycket tid gått så fort, tänker på alla saker vi har gjort

häärligt dag. aa, näst intill underbar faktiskt. Började med att försova mig, okej den biten kanske inte var lika underbar. Men vad gör det? Iallfall, slängde mig på moppen vid typ 20över 8 och drog till skolan för att hämta marre, och där efter åka till kyrkan och träna på kör sången. Wow, jag trodde verkligen att jag skulle börja tjuta. Snacka om att jag kommer göra det på fredag :'). Iallfall, efter det drog jag och cilla hem till mig på moppen och tog en lite frulle, vid 10 sisådär. Sen hade vi håltimme till 12.50 så vi var hemma hos mig och dampa lite, som vanligt. Sen drog vi till skolan, men det visade sig att vi hade en till håltimme. Så jag utmanada andreas, august och missan ( måns ) på basket. tro det eller ej, men andreas vann ( de som känns honom är inte förvånade ), men jag kom iaf inte sist. Höh.

- bild på mig och andreas - förra året. Okej, han är snyggare nu 8)
-
Sen vid typ 13.40 så va det skv. Vi satt bara och snacka, sen vid halv 3 slutade vi. Sista dagen på skolan, nära att jag grät, men det klarade elin så bra själv hah, ( tkr om dig massor ska du veta )
sen drog jag till staden med Rebecca, vi gick omkring och kollade. Eftersom att jag spara lite pengar så köpte jag inget mer än ett halft solkort, vi köpte ett och dela på tills skolavslutningen. Så vi körde en dubbelsolning innan vi stack hem.
Otroligt skönt måste jag säga. Träffade elin och anna gjorde jag också, vänner som jag inte träffat på år. oj vad jag började sakna dom efter det alltså. Menmen.

Sen bestämde vi att hela klassen skulle typ tälta i morgon, äkta mig och becca och komma på sånt. Vi ska hålla till på skogstorp heter stället, inte det på bilden men vi ska sova i en liknande vindskydd och grilla korv, äta god frulle och bara mysa med bästa 9D. Och imorgon ska vi vara i folkparken hela dagen, med alla 9orna. Lite mysigt förutom att det ska regna. Men vi får det nog kul iaf :) Meningen var att alla skulle baka till det, men vi hade ingen mjöl så jag får inprovisera lite. Häh. Efter det blir det stan med tjejerna. Wow, jag tkr om mina tjejer och jag önska verkligen att tiden bara kunde stanna nu. Allt är så himla bra.

förlåt hörrni, inga bilder tagna idag. Men i morgon är kameran med , då blire bilder :D

sista måndagen i 9an - underbart :)


utan tvekan, han står högst upp på min lista. muma..
förövrigt vill jag bara ta ut min ilska på de som bara förstör för andra. jag hade laggt ut den här bilden på min sida ( bdb - ewelinaanzelius ) & någon idiot kommenterar med kortfattat vad som händer i sista boken. Hur idiotisk får man vara? Såklaart tog jag bort kommenteren såfort som möjligt för att inte förstöra för andra. Åh, sånt där kan förstöra min dag. :P

okej, nu släpper vi det. stack som sagt ner till stallet senare. Busade omkring där lite med emma, tilseen ( smeknamn till matilda ) ,matilda, hanna och emelie. Lite mys sisådär. Elli kom också med sin teo plutt, typ världens sötaste hund. Efter mkt moment fixade emma och jag hästarna och red iaf. Ha, sämsta det gick. Jag ville ju busa på lektionen. Men bara jag och emma som ville , så blev hårtpass som varken jag eller aragorn orkade, så vi körde grodstilen - puss på den.

Aja, imorgon ska jag ta moppe till skolan, hämta marre och mot kyrkan. Där vi ska öva med kören. nu är det verkligen nära ni. Sen blire att åka till mig och äta med cillen. Värkar som att vårat älskade matkrig kommer att inträda :( får dränka 7orna på torsdag istället.

nu ska jag fixa lite sen sova, är trött.
puss på er sötingar.
haft en bra dag?

hej sötnosar :)

jag vill bara pussa på er för att ni är så duktiga på att kommentera. PUSSS PUSS PUSS! Iaf. Halva måndagen har gått, jag har hunnit gå i skolan och haft as slappa lektioner. Först satt vi och snacka i 20 min. Sen skulle vi haft matte, men då tömde vi skåpen - bästa känslan. Sen vara kör,  lunch, kolla på film på biologin, smita från fysiken och slippa son. Wow, slutad 13.45 istället för 15.30. Lite skönt. Sen har jag hunnit gå en promenad på 50 min och myst. Och nu ska jag snart till stallet och ta hand om pollen. Hann tyvärr inte skriva i går, det kom någonting ivägen. Men ni överlevde hoppas jag! wow hörrni, snart är det slut det här. Äntligen börja gymnasiet!! Och innan det ett långt och välbehövligt sommarlov! Fast det är klart, man kommer sakna alla vänner från 9an, det känns så himla bra med allt just nu. Japp, jag är glad. Fast vetifan varför. Men börjar jag tänka för mkt så blir jag nog depp igen, så vi struntar i det. Nu är det bara underbara dagar framför mig. wiiiho!
Dagens

- kärlek.
aa, det är sant. Just nu känns det som att det är det enda som saknas. Skulle jag få lite betänketid så skulle det komma upp typ 6406859048 saker också. Men just nu känns det som att det är det enda som riktigt fattas. Menmen, det är ju alltid någon som fattas.
 Allt flyter på just nu, och det ska bli en underbart vecka med vollyboll i folkparken, 14-manna ( springtävling med skolan, jag & oskar är lagkapten och min klass ska klä ut sig ), skolavslutning, övning i kyrkan, massa kör övningar, skolavslutning och sen lördag födelsedags mys som innebär cykeltur, käka på åby krog, grilla marsmellows vid lillsjön, energidryck i mängder, harrypotter hela natten och sovsäckar i vardagsrummet & massa frulle, det blir med alla tjejer , okej inte alla, men de 14 som tillhör gänget.

föresten, jag hade tänkt att klä ut mig till hiphopare på torsdag, vad behöver man då?
 Ska man vara tjej eller kille? ;o



regnfri skolavslutning,


yes, troligtvis klarar vi oss bort från regnet på avslutningen, vi har vid halv 11. Det vore ju underbart isf. Men nu ska jag koka mig lite ägg till kvällsmat, mamma o syster skulle käka pizza, och eftersm att jag inte äter det så blir det ägg för min del. och sen kolla på sverige - danmark matchen. HEJJA SVERIGE!!
Förövrigt måste jag ekänna en sak... jag läste precis på en blogg att det var våran nationaldag idag, jag skäms men jag hade verkligen ingen aning. Urs, vad är jag för sverigebo ?. Aja, jag säger som mina vänner elin & snövit " vad gör det om 100år?" aja. myskvällen går mot sin start sen.
nej nu måste jag skinda mig, puss på er.
när har ni avsutning? klara ni er från regnet? :D
& hörrni, jag ber omursäkt för tråkiga bilder, men när sommarlovet börjar
LOVAR jag att ha med mig kamera varje dag och ladda upp :)

HAPPY :D

woow, såå glad jag är just nu! Malin smsa förut, blir grönalund med henne i år igen! Och vi åker redan nästa tisdag, wow vad jag längtar! Hoppas det blir lika kul som förra sommaren. Men det borde det ju bli, det blir det alltid med min svahn! Och nästa lördag blir det födelsedagsparty hos mig. Hela familjen blir borta över helgen, så då kommer hela tjejligan hit. Blir om fint väder lite bad, troligtvis grillning och sen harry potter hela natten med energidryck i mängder. hi. 15 st tjejer med överenergi och harrypotter själva hela natten - förstår ni hur kul det kan bli? ihi :) Och snart är det sommarlov, denna vecka är det bara roliga aktiviteter. Speciellt folkparken med alla 9or och 14-manna , då vi ska vara utklädda. Wow. Och ikväll ska jag ha myskväll , gud va jag älskar det. Och jag började dagen med en 1timmars promenad med hundarna, så jag känner mig piggare än någonsin. Japps, allt är så bra! & om en vecka är det sommarlov och det är bara 1 dag kvar i skolan. WOOW. Nu ska jag tömma diskmaskinen för andra gången i mitt liv, bara för att jag är så glad. Sen ska jag ut och gå med hundarna igen.

PUSS

hur var eran fredagskväll ?


okej, hur fult det än är ( på mig ) så måste man faktiskt erkänna. Fräknarna har fördubblas, sommaren är lixom här. Visst det känndes inte som så när jag gick omkring med vinterjackan hela kvällen. men vafan :P Kvällen blev inte precis som tänkt. För det första så sa ridläraren till mig att vi skulle hoppa, jag tog därför hopp sadel, hopp sadel och allt annat som ingår i hopputrustningen. Men nej, sen vare dressyr. Ha, dressyrlektion i hopputrustning -det är något det. Men han var så jäääävla fin, puss på't. Sen blev det att slänga i sig lite thaimat - mumma och traska till åby, mötte cilla becca elin johan och oskar. Var med de kanske 15min(?) innan jag blev lite smått uttråkad och gick och var med malin,frida,emme,hanna,becca, wicke, robin, davve, jonte, jesse och offer istället. Vi var hos robin och typ busa sen kolla på film, skittrevligt. Sen blev det långpromenad hem & nu sitter jag här. Fredde försöker övertala mig att komma ner till honom. Får se hur jag gör, men troligtvis hinner jag somna innan jag bestämmt mig. Ihi.
Imorgno äre lördag och jag har ingen aning om vad som händer ;o
puss och godnatt.

ibland måste man göra saker som man inte vill,

hm.
ibland är livet riktigt pissigt. Nivet, sådär en lång period. Sån har jag hamnat i just nu. Typ senaste halvåret.. Så fort jag är själv börjar deppritionen (?) smyga sig på. Men som tur har jag typ världens bästa vänner som håller den borta för det mesta. Dagen var soft, som alltid nu för tiden. Först filmmys, kollade klart på the notebook. Alla grät typ utom jag, vet inte vad det är med mig ^^. Sen blev det matte, satt bara och snacka typ. Sen kemi, leka lite lekar, kolla på robin hood på engelskan, sitta och snacka på slöjden och sen sluta vid 2. Lite skönt. Nu ska jag snart till stallet, hoppa pollen på lektion. Sen vid 8 blire att vara med elin,becca,cilla, johan och oskar. Jävlans längesen man träffa johan. Senast var typ mars när jag gick på bio med han och linus? HA. minnen. japps. vet inte när jag kommer hem efter det. Men skriver troligtvis något inlägg då.
föresten!?!
vi ska ha maskerad med klassen, någon ide om vad man kan klä ut sig till?


hittade bilder från gamla maskerader :D
- skönheten ( disney tema )
- djävul ( valfritt )

dagens


testade en liten ny stil idag.
jeans - vero moda 399 :-
betman tröja - cubus - 199 :-
kavaj - vero moda - 599 :-
hatt - hm - 199 :-
örhängen - glitter - 149 :-

mot skolan nu, puss ha en bra dag!

dagens


- lite mer pengar
- sommarlov
- sol
- solbränna
- bruna linser 8)
- vita bikinin från hm
- kolmården
- småland med cilla och malin
- skolavslutning
- tylösand
- mindre ont i magen
- ny garderob
- födelsedag
- bio
- kusin
- hängmatta
- mr X
- VG i svenska
- huvudvärkstablett
- så länge vi båda andas boken
- om jag kunde drömma boken
- ett löpband
- ett solarium.

fixar ni det åt mig är ni snälla? :)


wow, vad jag längtar.


böckerna är alltid bäst, men inget klår filmerna * dregel *

gårdagens outfit


okej, gårdagen outfit bjöd på en
gamal-hög kjol från gina,
nytt skärp från were it 250 :-
gamalt linne från gina,
och till det en jeansjacka från hm 280 :-
och gladiatorskor ( ej på bilden ^^ )
hårband 150:- från hm.

hejigen,

kortvarig semester, men alltid någon. Aja. Nu har det börjat bli sådär härligt slappt i skolan. Man har börjat lämna in massa böcker, kollar på massa film , sjunger i kören och sånt mys. Igår var jag på stan med becca,cilla och maria efter skolan. Lite mys. Idag vare också såklart film, kollar på dagboken ( the notebook ) på svenskan, dock satt jag mest med andreas och august och prata. Men det är ju också soft. Sen var det hkk, där vi bara städade, sen 2h rast då jag drog med marcus, mattias, roos, gurra, carl och august till golfa och åt. Lite tjocka sisådär. Sen var det språk och flummigt med filip och oskar sen sluta. Och slappa. Känner mig lite halvsjuk idag, så orkade inte göra någonting. Imorgon blire att ta hand om hästen och sen att vara med martin,johan,olle,fredde,rickard och lite sånt. Den årliga grill/bränbollskvällen lixom. Underbart. Vet inte vad som händer i helgen, det märker vi. Nästa helg blire iaf filmmys hela natten med tjejerna :)
haft en bra dag? :)

wiho, småland & tylösand med cilla och malin i sommar :))
 


RSS 2.0