hur ska det gå?

NU ÄR DET BRÅD-SKA MINA VÄNNER. OM CA 2H SKA JAG VARA PÅ  FÖRFEST. OCH INNAN DESS SKA JAG TA HAND OM HÄSTEN, UT OCH GÅ MED HUNDARNA OCH FIXA MIG SJÄLV. PARTY.
HA EN BRA VALBORG OCH MÅ BRA. DET SKA JAG GÖRA.
JAG ÄR TROTTS ALLT GANSKA GLAD OCH STOLT ÖVER MIG SJÄLV!
MEN SOM SAGT. DAGS ATT SKINDA!

"du skrattar ju bara åt dig själv"

bara för att jag sa att jag skulle drömma sött så drömmer jag en mardröm. Eller.. det var ju inte sån dröm som man vaknar upp och är rädd. Men lite ledsen och besviken. Hoppas på bättre lycka under dagen. Försov mig som en gris. Men det är fint, hinner inte cykla så får ta bussen. fan!


dagens

dröm sött. det ska jag.

jag är så himla glad att jag lever

det här måste jag säga är den bästa tiden på dagen.
hur man efter ett skönt bad hoppar ner i sin stora säng med nya lakan
och bara kan dröma sig bort till sin dröm framtid.
man kan ligga och tänka hur livet skulle kunna vara.



never let the fear of striking out keep you from playing the game

torsdag.

idag är jag glad.
och ganska besviken på en viss...................................
endel fattar, andra inte. Så kommer det nog alltid och vara tyvärr. Hur som helst så blev det att skriva ett kanon bra pippi manus, lite rytmer, vg på engelskaprovet och sångsångsång. En dag med fina vänner och lite mjukglass. Jag är glad. Imorgon gäller det. Idag fyller min fina erika år. Av mig & julia fick hon 6liter cola, 25paket nudlar och en skål med godis för tresiffrig summa. Jag hade även bakat muffins till henne, de blev såå mosade. Men även väldigt goda! Hon verkade bli glad. Alltid kul med sånt! Hästen gick finfint idag också. BRA! Nu ska jag nog lägga mig i badet med en bra bok tror jag. Imorgon är det valborg och på schemat står skolan, stallet & andreas. Låter trevligt tycker jag. ska försöka få lite bilder där ifrån. Min iphone hoppas jag kunna fungera då! 

lövlövlöv

det måste va ditt fel

tja.
det var en riktigt trevlig dag på stan med julius. Vi hittade fina saker som erika ska få i morgon! Då det är födelsedags dags. Har även bakat lite muffins som jag ska ta med mig. Hoppas de blir goda. Besökte ÖB för första gången i mitt liv. Vilket resulterade i att jag gick vilse när julia lämnade mig. Lite shopping blev det från min sida också, köpte en ring till. ( 08095803958059 ggr förlåt för att jag inte kan ta kort.. har ingen kamera för tillfället ) På vägen hem köpte pappa & jag kebab och hämtade ut mitt paket från posten. aah. mina älskade nelly kläder hade kommit. Vilket var en tröja, ett par skor, läppstift och ett halsband.
allt satt bra som tur var! Så jag är lite glad. Nu ska jag läsa lite och sen sova. Ställa klockan på 6imorgon så jag hinner fixa naglarna och funderar på om man ska locka håret? aja. hur som helst ska jag kolla mer på de där jävla glosorna. Varför vill de inte fastna?! .. imorgon kan jag äntligen cykla iallfall! Har ju inte gjort det på 2dagar. Jag hatar buss när solen skinder. Det är äckligt instängt och jobbig stämning. Man sitter liksom 10cm från varandra i lite mer än 15minuter. Och så lådsas man typ inte om varandra. Jag tycker att det är så jobbigt!
aja. Nu ska jag sova, är lika trött som alltid.

Imorgon efter skolan hinner jag nog inte skriva.
men då blir det iallfall fira erika, rida och sen promenad med min finfina malin.

aja. godnatt!

sur tjej ;)

haha. känns som att denna dag kan bli bra. Jag är som ni nog förstått på så dåligt humör. Alldels för trött, klädångest, damp på min benhinnor och allmänt fast i det förslutna och rädd för framtiden. aah. det suger.  jag fick mail av min mentor. blev väldigt glad!

såhär stod det:
" Jag vill bara hälsa från alla i mentorsgruppen och säga att du ska krya på dig. På mentorstiden idag uttryckte alla en undran om hur du mår och när du kommer tillbaka. Så jag vidarebefordrar det, samtidigt som alla får bekräftat att du är hemma och är sjuk"
humören sjönk direkt sen när jag läst klart det..
"Var rädd om dig, Melinda"

ÅÅÅH. Nu orkar jag inte mer. Ska sova så gott sen ikväll när jag kommer hem. Dock måste jag kolla mer på engelskan då också...


när ingen annan ser

just nu är jag sur och allmänt arg.
men nu ska jag in till stan.
ååh. dampdamp.
hejrå.

problemet är att kärlek aldrig handlar om vad som är logiskt.

engelska provet kändes bra. Trotts att jag itne var 100% frisk. menmen. Efter det drog jag hem. Nu sitter jag hemma, har slängt i mig en macka & lite alvedon. Har även träffat isabell som det var 50835år sedan jag träffade. kuljul. Nu ska jag sätta igång med engelska glosorna. Jag önska verkligen att jag hade lätt att lära mig glosor. Men det verkar inte som så.. Klockan 4 ska jag in till stan, ska fråga far min om han vill köra mig. Då kan vi åka förbi åby och hämta mina nya kläder som kommit. aah. Eller orkar jag vänta med det tills ikväll? ae, troligtvis inte! aja. ska på stan med julius iallfall. det blir shopping. & troligtvis utbyte av mobiltelefon. * hoppas hoppas *
idag är jag ungefär så här fräsh..


.
see yah!

& tack min älskade för finfina brevet idag!
hjärtiz <3


tryck på punkten under bilden.

Vi är inte såna som i slutet får varann

Hejsan. klockan är lite över 8 och JA. jag har försovit mig. Så det var bara på med sköna kläder, sätta upp håret i en slarvig toffs och se glad ut. Dagens schema ser ut som så att först är det engelska nationellt prov. hoppas det går vägen! sen åker jag nog hem, pluggar engelska och sover. Vid 4sen ska jag träffa evy & julia och vi ska gå på stan och köpa lite födelsedagspresenter. trevligt! Antingen så träffar jag linn då,går på on stage och hon sover hos mig. Eller så åker jag och gör engelskaplugg, de därglosorna måste verkligen sätta sig snart! Sen funderar jag på om man ska baka? Hur som, nu ska jag & far min åka.

Hoppas mina kläder från nelly + shortsen kommer idag!


trött som döööden..

avslutar dagen med lite krunegård. Nu ska jag sova som jag vet inte vad. Jag är seriöst så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Imorgon ska mor min köpa medecin mot trötthet till mig. Hoppas det fungerar, just nu orkar jag verkligen ingenting efter en dag i skolan. Mer än att sitta här, sova i soffan och kolla på film. Jag förstår inte. Och det verkar inte hjälpa med att träna heller. Har prövat det i snart en månad. Men det blir bara värre. ae. Intressant inlägg.  iphonen är inte tillbaka. pappa hade glömt lämna in den.. tusen tack?!

JAJA. godnatt.

Imorgon tänkte jag vara hemma & sova. Men kom på att vi hade nationellt prov i engelska. Så måste iallfall in och skriva det. Sen får jag se vad som händer.

sommarvärme!

hittade precis en fin blogg. kolla här. Jag vill så ha alla ringar. Men jag nöjde mig med att vara med i en tävling! Hoppas på vinst av denna skönhet:

köpte förövrig 2 snygga ringar idag, och en parfym som var fel. kuljul! aja, jag får väl stå ut. Efter en fin skoldag drog jag & erika till stan och sen till hageby centrum. Det var så kul! Jag inhandlade mig en parfym då och två snygga ringar! Hittade även mina solbrillor i bilen!!! * happy face* IDag har jag varit så himla glad. Bara njuigt av fina norrköping, hur det luktar sommar, nästan glass överallt. Alla är så glada och kära och det är så fint! Nu ska jag kolla om pappa har min nya iphone. vore ju fint att få den nu! Helgen närmar sig med stormsteg & jag känner mig sååå stressad!

KOLLA TIVOLI!

då var det tisdag. Det kändes verkligen som fredag när jag vaknade. undra varför? aja. Nu har jag fixat mig och om tio minuter så är det dags att åka till skolan. Funderar på om man kan cykla utan jacka idag också? tror så! Idag har vi matte, engelska och piano. Slutar 14.15( tror jag? ) efter skolan ska jag och erika åka till stan. Jag ska köpa parfym, sen åker vi till hageby centrum och kolla hur det ser ut där! Pappa ska även fixa min mobil idag. yeah! aja. nu ska jag hoppa på cykeln!



redan saknad.

jag saknar redan min syster. & hon har varit borta 2 dagar av 30. kul jul.
här kan ni läsa om vad hon gör om dagarna medans jag går i skolan...

puss.

du är min sol

det har varit en fin dag. cykling i soleken, prata allvar på sången, prova nationellt på englekan och utvärdering på svenskan. Engelskan var svår, vilket betyder att jag måste plugga på massor om det ska gå bra på det nationella. Vore såååååå gött med mvg i engelska A. Har nog redan bestämt mig för att läsa t.om engelska C. Sen cyklat hem, ridigt och nu är jag tröttare än döden.

solklart innehöll dagen en massa fina saker. så som, "du är min sol" , "hjärta." , " jag hjärta dig" och " du är fin", pärlplatta, Xboy, solsken, kramar, fina människor och godmat. ah. Imorgon är det tisdag och jag ska cykla in till skolan som vanligt. Tror jag tar en sväng förbi staden efter skolan. Måste byta ut min iphone. Jag är handikapp utan den!

mina två extra systrar sover även här onsdag-torsdag. Så, nu vet dom det också.

min ponny var super duktig idag. Trotts att båda hade väärldens träningsvärk så jobbade han på fint. Men jag skippar hoppträningen imorgon. Varken han eller jag orkar det.

har även fått spring förbud p.ga benhinne jäääääääävlarna. urs.
undra om man kan operera bort dom?

nu ska jag duscha, sen soooova som en jävla gris.
fick föresten en ny bok i svenska som verkar såååå bra!
så jag dissar shoo bre slutet och börjar på den direkt istället.

satan.

där var klänningen jag hade tänk att ha på skolavslutningen..

men den tog precis slut. helvete också!


ny vecka.

då var det måndag igen. Jag vaknade av mig själv vid kvart i 7.
Det var exremt skönt. Denna veckan är det mycke i skolan..

måndag: -
tisdag: boksamtal i svenskan
onsdag: engelska nationella
torsdag: engelska prov
fredag: -


jag måste hinna plugga både engelska och matte. Vill få bra på de nationella! och så har jag ju det där engelska provet med 72 glosor.. aja, vi får göra det bästa av det! Nu ska jag slänga mig på cykeln och köra till skolan. Börjar 10.15 med sång. Är väldigt opepp på sång.. ovanligt? nae.

förlåt!

ae. dålig stil! har ju ingen kamera så jag kan ju inte ta kort på det..
har iaf under helgen shoppat 2 "paket" ringar, armband massa guld och lika dant silver, jeansbyxdress, beiga shorts, en svart jacka/tröja, tränings byxor, tränings jacka, ett par skor, en tröja, läppstift, läppglans, två fina halsband och nu klickade jag hem dessa:

måste väl säga att jag är mycket nöjd med mina köp!


nu ska jag duscha, trotts det jag skrev i tidigare inlägg.
för annars måstejag plugga,och det orkar jag itne..

jag hjärta er!

.

nu har jag kommit hem från träningen. Det gick bra, han var duktig! & på maxi inhandlade jag en jacka/tröja och nu klickade jag hem ett par shorts. lägger upp en bild på vad jag har köpt snart. Ni har ju även inte fått se vad jag fick i hm paketet. Så får väl slänga upp ett bild-inlägg på helgens shopping ;)
nu ska jag äta och ta på mig mjukiskläder. Duscha väntar jag med tills i morgon, ska ändå springa på morgonen. Dock så har min benhinneinflamation kommit IGEN. jag döör på den. men jag orkar inte sluta med allt bara för den?! nej urs, nu är det dens tur att ge sig!
ska nog ta och ixa naglarna lite och sånt. Träna på sången och läsa svenska boken. Måste även kolla på engelska eftersom att det är nationella på onsdag...

( troligtvis kommerjag inte göra någonting av det somjag skriver att jag ska göra. menmen! )


Imorgon är det måndag. och jag är glad, trött och glad. Jag är sugen på att åka till stockholm..
& på att få min avslutningsklänning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


linn trycker på punkten i början av inlägget!

glad tjej.

alltså vad är det här!
BREV tre dagar i rad. man kan inte bli annat än lyckligast i världen!?
paket från farmor, fina vykort och idag var det kataloger om aupair som jag inte kan stava men har bett om kataloger! london kanske? nu ska kollas!
och sminkas först.
puss

söndag.

hejhej hallå!
idag är det söndag och jag ska snart ta på mig och traska till maxi med malin! Ska lämna tillbaka en klänning som mamma köpt, så ska jag få köpa någonting åt mig istället! nice. Sen blir det lite plugg och läsa svenska boken. Ska nog även klicka hem ett par shorts som jag hittat! Visar bild på de sen! Ikväll ska jag åka iväg och träna med hästen! Hoppas det går bra! förlåååt för att jag inte har några bilder. men iphonen är fortfarande sönder, och jag orkar inte ladda kameran.

hjärta

klickade hem


och lite smink plus smycken.
jag känner mig nöjd!
jag har även hittat en uuunderbar avslutningsklänning som jag ska köpa.
men den får ni inte se för än jag köpt den!
ni skulle bara våga ta slut på den ;)

nu är det wildkids!!!!!!!!!

egen lördag.

jag har träningsvärk i benen efter gårdagens träning. Det var ju ändå en springtur, ridlektion, ca8h dans totalt och promenader. men åååh. det gör ingenting! Nu ska jag klicka hem lite kläder, sen ska jag inviga vårat badkar med en bok, kolla lite mer från tunisien, innan jag ska säga hejdå till min syster och kolla på wildkids. Idag har jag bestämt mig för att umgås med mig själv, jag är själv hemma och tänkte bara slappa. Laga mat ska jag göra också. Vilken tjej alltså!

TUNISIEN <3

hahah, jag hittade ääntligen filmerna från när jag & hanna va i tunisien! haha så himla kul och kolla på de! just nu är det när vi var inne i en affär och de visade oss en kattunge som de tog hand om. och de blev som 5åringar framför kameran och gör massa raklam för deras varor och slänger omking på katten och sånt. haha, så kul. Var på maxi förut med mamma och köpte träningskläder, lite salvor och godis till ikväll. Låter bra! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen! underbart!

lördag.

hej hej hallå dagboken!
just nu sitter jag i solen och njuter av värmen. rebban ( hah! ) och linn drog nyss efter en kanon fredag! Med tjuriga gubbar på bussen, biblioteksjobb, stallet, skratt och väldigt, äldigt mycket dans. aaah. i liike. Vi var på norrköping by night vi tre och malin. Det var såå lyckat - verkligen! Med björnstammen, zackarias, the majority says , ohmy, mucken och lite annat smått och gott! urs va kul. fick mitt hm paket igår som innehåll en snygg byxdress, ett par shorts, 2paket armband, 2paket ringar, läppglans och två riktigt snygga halsband där av ett är min nya kärlek. jappjapp, jag är gladis! Nu gick solen i moln, man kanske ska ta och träna lite på dressyrprogramet?



idag åker syster iväg till grand canaria.
Hon ska vara där en heeel månad.
kommer bli tomt, men hoppas hon får det riktigt kul.


hur gör man?

många av er vet nog att jag har en syster?

Jag tycker att det är så svårt att ha en syster. Jag kan säga här och nu att jag älskar henne. Trotts att vi bråkar ibland så älskar jag henne och försöker göra allt för att visa henne det. Jag försöker prata med henne, låter henne låna vilka kläder hon vill, hjälper henne fixa håret, väljer kläder till henne, ändrar mina planer för henne skull, låter hon inviga min nyaste kläder, köper saker till henne när jag är iväg, går och hämtar saker hon ber om och är allmänt snäll. Men jag vet inte vad jag ska göra mer för att hon ska älska mig? Hon stänger sig inne på sitt rum när hon kommer hem, fräser åt mig när jag frågar hur dagen har varit, skriker på mig när jag lånat hennes kläder, klagar på hur lat jag är, vägrar att köra in till stan 10min tidigare än bestämt för att jag ska kunna åka med till skolan.... jag skulle kunna fortsätta. Men jag tror ni fattar vaf jag menar. Jag vet inte vad jag kan göra mer.. Vi har verkligen inte en nära kontakt längre och det är tråkigt. Jag skulle vilja ha en syster som man kan prata med, om allt. För trotts allt så är ju hon den som känner mig allra bäst. Eller brukade vara det iallafall, nu vet jag inte efter som att vi aldrig umgås. Det finns dagar då vi inte säger någonting till varandra och det känns som att jag bara är ivägen och alltmänt jobbig. Jag tycker att det ska bli så tråkigt utan henne när hon åker iväg till gran kanaria ( som jag itne ens kan stava) medans hon varje dag säger hur skönt det ska bli att slippa oss.

har ni några knep på hur man kommer nära sin syster ?
för jag hatar att det ska vara såhär.
& nu måste jag till skolan, syster ska åka till stan 11.20 och 11.15 börjar jag.
men hon vägrar åka tidigare.

undra om det går någon buss?

godmorgon

så himlans skönt. Jag vaknade av mig själv vid halv 8 och solen skiner som bara den. Så nu har jag precis ätit en nyttig frukost och ska nu snart ut och springa hade jag tänkt. Tänkte även försöka fjäska till mig en dvd från ticnet. Pappa verkade inte så jätte pepp, men ska pröva igen. Idag har vi bara vå lektioner. Matte och dans. Sen blir det stallet direkt med bex och linn, hem fixa oss, träffa malin och sticka till norrköping by night. Det blir kanon. Bra fredag! Nu har nog frukosten lagt sig lite granna, nu ska jag ut & springa.
fis också, har ju all musik på iphonen. Blir att springa utan musik. nedrans!

jag skyndar oss

sitter och kollar på tv nu. Intervjun idag gick inte bra. Vi fick chansen att vara med i motalas showboat idag, att få göra de lite större rollerna. Men var tvungen att säga nej, eftersom att det skulle ta hela sommarlovet & det ville jag inte. Men bad om att få jobba med gatuteater i norrköping istället, de skulle kolla vad de kunde fixa. Inom 2 veckor så skulle jag få BREV. Vi får hålla tummarna lite. Nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon tänkte jag springa innan skolan, men det skulle snöa imorgon igen. ruuuuumpa! vi får se hur det går. Imorgon har jag iallfall dubbla håltimmar och börjar kvart över 11. Och cykla till skolan kan jag inte heller. suuck! Men imorgon blire iaf stallet med bex & linn. Och fixis innan vi drar med malin till norrköping by night. Det ska bli treevlans. De sover här sen, bex och linn. Det blir trevligt!
R.I.P iphone. bara att fixa en ny.



jag undrar hur paraplyerna skulle ha sätt ut om det regnade uppåt?

"du skrattar ju bara åt dig själv"

 

så här kul har jag när jag inte har någonting att göra. Jag sitter framför barnkanalen och glor. Ganska roligt, kollade på ett ansnitt ur eva & adam förut också. Och har fixat en mobil. Så nu kan ni nå mig igen. Min mobil ska in på lagning.

Nu ska jag dö på snön.

vill ni ha en bild?

 

heeelt cp.

imorgon är det nog borta iallfall!

 


bra början!


kul början på dagen känner jag.
Vaknar ur en mardröm, kollar på klockan och inser att jag skulle kunna sova minst 3h till om jag inte vore så pigg. Kollar ut genom fönstret och ser SNÖ (?!?!? ) hittar bara en strumpa av de jag vill ha, fanns ingen god frukost, datorn dampar sönder, mobilen fungerar inte och jag kan inte ut och springa idag. Kul början på dagen! Haha, får hoppas att det går bättre sen, har ju arbetsintervju klockan 16.30!! Innan dess ska jag ha scenisk gestalltning, engelska lektionn och sång. Skulle även bli en promenad med anna, frågan är vem som vill ut och gå i detta väder? Nu ska jag sätta upp håret i en toffs, sminka mig och borsta tänderna klockan är 8.
om 2h och 45 min börjar jag!

Äckligt

Sitter på bussen på vägen hem. Ja ni läste rätt, bussen. Det är spänd stämning & luktar illa, precis som vanligt. Men det regnar ute så hg kände inte för att cykla. Vilket jag ångra nu. Skolan var trött & hungrig. Det känns som att jag inte hänger med i ämnerna längre... Gjorde ett uselt matteprov, jag kunde verkligen inte koncentrera mig på provet. Helt tankspridd. Engelskan är det ända ämne som känns ganska bra, men känns fortfarande som att jag inte hänger med & kan koncentrera mig. Aja nu börjar jag må illa också. Hahah posetivt inlägg detta blev ;)

HUNGRIG

jag döör. SÅ hungrig. Jag klara mig aldrig mellan frukosten och lunchen, jag vet inte riktigt vad jag ska äta till frukost för att klara mig. Bröd kan jag inte äta på morgonen, gröt tycker jag inte om.. tåls att tänkta på! Nu sitter jag och jag svenska, eller. Jag är klar med mitt svenska arbete så jag kom på att jag kunde ha varit hemma och sovit första timmen. Aja, nu är jag här. Fick ett fint inbjudningskort förut som ligger här, mycket fint! Mer idag har vi dans och kör. Känner tyvärr inte för något utav det. Speciellt inte dans på tom mage när man är trött.. Matteprov har vi också. Trevlans!

HUNGRIG!

nattens tankar

har legat och funderat ett tag..
jag säger typ azzå, lixom, azzå hela tiden.
men det är tanken som räknas. nu ska jag äntligen sova.
godnatt!

hatar att plugga.

det är inte riktigt min grej det där med att plugga. men ska göra det lite till iallfall, vill ha mitt mvg i matte!


hon är typ snyggast i världen. Snart ska jag ut och springa också. Det var så skönt att springa igår! Ska ta tag i det och komma ut, men tror det blir senare. Skönast att göra det när det är mörkt!

en vanlig tisdag.

idag är det en ganska vanlig tisdag. Jag drömde, cyklade till skolan, hade engelska där vi inte gjorde någonting, hade matte där vi inte gjorde någonting, åt och hade piano där jag som vanligt hade glömt göra läxan. Cykla hem gjorde jag såklart också. På fredag har jag cyklat 30mil på 3veckor. Med andra ord så cyklar jag ganska exakt 10mil i veckan. Det är ganska skönt! Nu ska jag slänga huvudet ner i matteboken. Imorgon är det matte prov på schemat. jag gillar felstavningar!


såg ut lite såhär idag. intressant för er!
nej men som sagt, matteboken!
ikväll kanske det kommer en videoblogg.

mamma skulle iväg och hämta något paket på posten idag.. undra vad det är för ngt?!

du är för fin för mig..


men jag vill ha dig ändå!


glaaaaaaaaaad.

aah. fick jobbet i stavsjö! Riktigt najs. Ska dit den 9onde för att jobba för första gången. När jag kommit hem läser jag mail och ser att jag har fått möjlighet att sommarjobbapå ett annat ställe. Vart säger jag inte än, men det blir spännande! Ska genast ringa och säga att jag kommer på interjuvn på torsdag! Kanon ju! Nu ska jag & pappa vara kreativa! Jag ska skära ut falukorv efter pepparkaksformar och pappa ska pröva sig på  potatis pure. Trevligt, senare blir det nog ut & springa med maalin. nice! Nu ska jag ringa - tjiing!

( dagens bilder kommer senare )

Puss

Godmorgon! Då var det måndag & ingen är gladare än jag att allt är tillbaka till det normala, helgen var inte kul. Dags att hoppa på cykeln mot skolan & gehör provet. Hejja mig! Nu ska jag ta på mig skorna, efter skolan blir det hem och tagga inför stavsjö. Mitt älskade barndoms hem. Världens finaste ställe, dit ska jag flytta när jag får barn! Hoppas på att få helg+ sommarjobb där! Nu måste jag skinda mig! Love.

Puss

Godmorgon! Då var det måndag & ingen är gladare än jag att allt är tillbaka till det normala, helgen var inte kul. Dags att hoppa på cykeln mot skolan & gehör provet. Hejja mig! Nu ska jag ta på mig skorna, efter skolan blir det hem och tagga inför stavsjö. Mitt älskade barndoms hem. Världens finaste ställe, dit ska jag flytta när jag får barn! Hoppas på att få helg+ sommarjobb där! Nu måste jag skinda mig! Love.

veckan slut.

då börjar veckan gå mot sitt slut. Nu ska jag sätta mig och plugga lite gehör. Ska även äta lite räkor med familjen. gott! Hjälpte min syster och packa förut, mycket kläder. Tänk att hon ska vara borta en hel månad. På lördag åker hon.. Veckan som kommer är än så länge ganska oplanerad. helg+sommarjobbs intervjuv imorgon " Familje kväll" på torsdag, norrköping by night på fredag, linn & bex fredag-lördag- ev söndag. , cykling till skolan, matteprov, gehör prov, ja. lite sånt. Hoppas även att komunen ringer. De ringde i fredags när jag satt på bio, men då kunde jag ju inte svara. suck!
see yah!

söndag

godmorgon.
idag har jag skrivit klart mitt cv, så att jag kan ta med mig det i morgon på intervjuven! Jag har även åkt med mamma & elli och kollat in grimsta. Vi får se om vi flyttar dig eller inte. Var ju fint och så, men jag gillar åby. Hur som. Vi får se! Blir efter sommaren någon gång. Sen har jag lyssnat på fin musik, klurat på presenter och nu är klockan 3. Ska ut med hundarna nu, sen ska jag syster & pappa yra omkring lite. Först maxi, ja ska pröva en baddräkt som jag hittat. Sen ÖB för första gången i mitt liv, sen ska vi försöka komma til hemköp också. Troligtvis, ska nog köpa mig en burk godis. gott! Nu behöver hundarna ut - tjiing!

hittade dessa puddingar. Dock verkar de vara slut överallt..

seriöst!

helt kär i dessa. De svarta som står här hemma är inte alls lika snygga!

jävlans synd att de är slut överallt..


hej jag är snyggst i världen


godnatt!

kom ihåg!



tror trotts allt att jag gillar mörkt hår mer.
skriv upp det på " kom ihåg" listan!
nu ska vi sova, det har varit en lång kväll.
puss

halta lotta

här sitter jag. ont i hela vänster sidan. men vad gör man inte för sin sport? sitter och kollar på lite kläder på intranätet. Frågan är om man ska beställa hem lite ?

skorna är jag osäker på om jag gillar..

vilda barn.

åh. han var så duktig idag min polle. Han var busig som bara den och jag trodde att jag skulle dö där ett tag. Men han skärpte sig efter ett tag. Han var duktig på banan (?) iallafall. Lite rädd för dommarna, men inget större sådär. Det var riktigt hårda & extremt konstiga dommare. Hur som helst slutade jag & aragorn på 7,1 och de andra på 6,8 , 7.0 och 7,2. Så det var ju kanon! Vi kom precis utanför placering, precis som förra gången. Dock tyckte vi & alla andra att vi var värda iaf en plats högre upp. De som petade ner oss fick inte ens hästarna i galopp, satt som crap och jag vet inte vad. Det var sjukt konstigt. Back to track. ikväll hoppas jag på kramar, fina saker och helst leenden också och fin musik.

rest in peace.

AJ!

aaaaaaaaaaaaj! jag dör. blev avslängd på träningen idag. jag håller seriöst på & dö. Rätt in i väggen med höften & huvudet. skönt! Nej men det känns bra. orkar inte lägga in någonting nu, ska ta alvedon & sova ett tag. det gör så jäävla ont. hur som så måste jag kunna rida, hur ont det än gör. Kändes lite när jag hoppade upp. Men nu gör det mer & mer ont. Imorgon är det tävling.. jag ska ge allt. lär nog ta ett tag innan jag kan cykla till skolan igen, kan ju inte ens gå. bra! taack aragorn! ;)

aj mitt huvud.

you and me

godmorgon. Idag är det fredag och det regnar ute. Ganska skönt för jag måste ändå ta bussen in pga att jag inte hinner cykla hem. Men cyklat 8mil på 4 dagar. Ganska stolt! Idag tror jag att matte, senska & dans står på schemat. Slutar kvart över 2 och halv 3 ska jag på bio med ungefär hela skolan. Vi ska kolla på 3ornas filmer. Får springa där ifrån kvart över 4 då mamma hämtar mig, kvart i 5 har jag en timmes träning med dressyrlaget! Nice. Ni får dagens outfit & dagens bilder senare ikväll. Nu ska jag borsta tänderna!

YEAH

jag orkar inte skriva. matten måste göras. men jag tror att jag somnar istället. Är så trött, trotts att klockan bara är 22. Här kommer dagen i lite biler iallfall.


dagen innehöll även cykeltur, donken med fina människor, telefonsnack, snygga människor & prat stund i solen med hagsell.
med andra ord en fin torsdag. Imorgon är det fredag.

godnatt.

jag är så himlans trött. Tog en sväng i bilen med pappa förut, åkte till stavsjö. Troligtvis ska jag jobba där varranan helg + i sommar. Ska dit på måndag för intervjuv. Förlåt att jag är dålig på bilder hörreni. & jag har haft läsar rekord denna vecka.  Det är ju kanon! Imorgon blir det heldag med en annan sång coatch ( stavning.. ? ) 9-16. Kommer inte ihåg vad han hette men han hade jobbat med typ carola & hjälpt till på idol. Efter det blir det att träffa malin lite innan det blir att äta med malin, cilla och elin. Nu ska jag sova jag har ont i huvudet, ögonen svider och jag vet inte allt. men som jag ska drömma ikväll. aah! hm. får se om jag cyklar i morgon, troligtvis hinner jag inte hem innan måltiden, och man vet aldrig hur sent det blir. Inte så kul att cykla hem klockan as sent precis. :)

imorgon lovar jag många bilder! håll ut.
puss & godnatt

jag förstod inte då.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns som att livet rullar vidare. Trotts att jag skulle vilja göra saker så mycket annorlunda så kollar jag bara på när mina chanser springer iväg. Lite som att jag är i en bubbla. Haha, det låter som att jag är psykiskt störd eller något. Men så är inte fallet, vad jag vet. Jag hoppas det går över snart för det är så jobbigt. hur som. Idag kom som sagt Peter Johansson till skolan, det var häftigt. Har redan prövat hans sång knep och det känns bättre faktiskt! Det var väldigt trevligt må jag säga! Han berättade även mycket om hans liv, alla olika aditions han gjort och musikaler och sånt. Väldigt mycket om queen musikalen, känndes bra att kunna säga att man har sätt den. åh. vill till london igen! Nu var det mer än 1 år sedan jag var där. Jag får hoppas att vi åker iväg i sommar!

ligger FÖRESTEN ett brev här brevid mig som ska skickas iväg. men frimärkerna har tagit slut, så får införskaffa det först. nu ska jag ringa jobb. har 2ev helg jobb på g & ett sommarjobb!
yeah!


JAAAAAAAAAAAAAA! VÅRAT BADKAR HAR KOMMIT! VI HAR INTE HAFT BADKAR PÅ ... AE VI HAR ALDRIG HAFT ETT. BARA ETT SOM VAR SÖNDER OCH SOM GJORDE ÖVERSVÄMMNING! OOCH NU HAR VI ETT AS SNYGGT FLYTTBART. SÅ MAN KAN BADA UTE PÅ TOMTEN I SOMMAR! :DD

Astid lindgren

godmorgon! Idag var det bara att gå upp med tuppen och slänga sig på sommarkläder. Invigde min älskade juimpsuit. Känndes bra & sommrigt. Hos tandläkaren gick det bra, hade tid 7.10. Fick veta att jag inte behövde tandställning men ska självklart få det om jag vill ha det. Så, troligtvis blir det tandställning iallafall! När jag var klar var klockan 7.25 och jag började ju inte för än 9, så jag gick en promenad, cyklade lite och la mig och solade. Det var en bra start på dagen! Nu sitter jag & skriver en uppsats om Astrid Lindgren. Känns vuxet.. ;)  Har snart dans sen kommer Peter johansson ( musikal stjärnan ) till oss och jobbar med oss 13.15-16. Det blir nog kul! Det var äcklig mat i skolan idag, så jag, erika & evy sticker in till stan och äter istället. Jag ska nog köpa mig en paus sallad! gotte! Fick VG på engelska uppsatsen föresten! Glad tjej! :D

årets första picknick!

efter att jag hade cyklat hem i förjävlig motvid och ätit lite fruktsallad så kom cillen och vi hade fin picknick uppe vid lillsjön. Med sol, högläsning, telefonsamtal och skratt. Det var fint! Vi satt där i lite mer än 2h tror jag. Sen har jag inte gjort så mycket. Ätit lite och frysit som bara den. Om man ska sätta sig i bastun kanske? vore ju skönt. Jag var föresten på maxi en snabb sväng idag. Prövade mycket och köpte lite.

köpa?

nu ska jag sova men först kolla klart på andra halvan av american history X.
japp esra du hörde rätt! Har kollat på de första 72 minuterna alla redan!

imorgon ska jag upp tidigt som fan. Klockan 7.10 ska jag vara hos tandläkaren.
är det värt att cykla in? då måste jag .. ooj, nu flög en tangent iväg :o

ska vi bo här?

dagen har varit BRA! trotts att varken engelska lektionen, matte lektionen eller piano lektionen gick bra. Men jag måste ha världen bästa lärare på denna skola. Seriöst, de är underbara! Satt & drog skämt och snacka utbildning med matteläraren och pianoläraren filmade vi bara lite. & så vare den där uppsatsen.. Jag kan ju säga hejdå till mitt mvg i engelska. Dåligt av mig.. menmen. Sprang förbi stan förut med bexzi & winni. jag känner att linn alltid får nya smeknamn! BRA! Matsalen var kul, om man gillar att spy äppeljuice genom näsan. Inte min grej. Men en äppeljuice doft + solsken är ganska fint faktiskt! Nu ska jag cykla hemmåt i solskenet. Senare ska jag ut & gå med cillen. I liike! Måste ta tag i matten. aja. nu är klockan ( 7 och vi stänger badet.. - eva&adam) 2 & jag och erika ska dra oss. Vi ska ha sälskap ner för trapporna! tjing.

mvg i engelska? nej.

Sitter i skolan nu, har precis kommit från engelskan. Skrev en engelska uppsats om American History X. En film jag inte ens sätt. Bex berättade lite om filmen innan, tur det annars hade jag inte kunnat skriva någonting. Men det gick hur som helst inte alls bra. menmen. Nu ska jag snart ha matte och jag har " glömt" matten hemma. Det var skönt att cykla till skolan idag också. Bra! Efter skolan ska jag, bex & linn till stan. Nice!
nu ska jag vara social. tjing!

jag berättar ingenting.


vem ringer man?


återvända säger solen

jag ääääälskar att cykla. Det var så himla skönt att jag skulle kunna tänka mig att cykla omkring hela dagen. Jag ska lätt dra med några stackare på cykel semester i sommar ( JA linn & bex ja menar er! ) & bara tälta, ha picknick varje dag och mysa som bara den! Jaja! Tog iallfall 45min ungefär att cykla och det var inte alls jobbigt. Känns bra! Sång, engelska,shopping, svenska, fika, fina människor, cykla, stallet. Så såg min dag ut. Träffade både malin,elin & cilla på vägen hem. Cillen på cykel så vi hade sälskap. Det var så mysigt. Att bara cykla och prata om livet liksom! Dagen var annorlunda & jag var trött och förvirrad. Ett tag trodde jag att förvirrning som denna hörde till pubertetens ojämna dagar, men nu börjar jag inse att det tillhör livet. Det kommer alltid vara en del av det här bittra men samtidigt härliga liv som jag lever. Eller så är det bara jag? Min bittra & osäkra hjärna som är ute och vinglar, snubblar på allt. Jag är isåfall ett jävla orginal. Men det hoppas att det är livet, jag hoppas. Hur som helst  så ska vi inte vara så djupa idag. Tvärtom. Leva i nuet och blicka frammåt! Nu ska jag läsa bloggar, duscha, välja kläder tills imorgon och göra matten klar. Vi hade ju inte alls matte idag som jag trodde. Kul grej. tror jag ska unna mig att kolla på the notebook & gråta lite. Imorgon är det skola, jag är väldans opepp..

ny skinnjacka står på köplistan!

kaxig sax! Det var iallfall den jag klippte mitt hår med. haha! orkade inte hämta en annan!



solen letar sig in mellan mina nerver
fastnar, krånglar och lämnar spår
gula fläckar
du tänker för mycket
jag går
lämnar solen hos dig.


hejråå!

Hej du, det va' ju ett tag sen
Sexhundra dagar, men vem räknar precis
Och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint


nu ska jag hoppa på cykeln och svicha iväg till skolan.
det är ungefär en mil till skolan för er som undrar.
duktig jag är då! Solen skiner så det blir solbrillor på!
Direkt efter skolan bikar jag till stallet för att rida lektion.
Hoppas på att få skriva mitt engelska prov idag.
matten blev inte riktigt klar, så jag hoppar jag kan komma undan med den lite..
eh.

599 dagar sedan.

jag är lite töntig ibland. Idag är en sån dag & imorgon också. Hur som, malin hjälpte mig me matten så nu ska jag bara skriva rent ( vilket år då? ) Måste verkligen göra det nu! Imorgon har jag egentligen sovmorgon. Men nu är det ju livs förändring på G. Cykla till skolan står på shemat varje dag från och med nu! Jag har en fråga.. ang skorna

mamma tycker att det är onödigt att köpa de nu, när de är vår. Vad tror ni? Jag vet inte riktigt, delvis har hon rätt. Men de är ju såå snygga att jag nog skulle använda de iaf.. hm. ae, som sagt. MATTEN.

imorgon är det exakt 600 dar sen..

:D

det gick ju som en dans. Har nu tryckt hem bla detta :

och lite mer smycken & smink!
det kändes bra. Det känns så bra att vara barn och kunna be mor & far om saker.
tänk när man är vuxen och måste fixa allting själv.
inte alls kul - eller? Det vet man aldrig.
Vilken flitig bloggare jag har blivit! Men det är för att jag vet att jag annars måste plugga!
haha - mindre kul!

nu ska jag & malin ha matte - picknick!
jag anser det som fint!

dax att va en snäll tjej?

funderar på att vara lite snäll mot mamma ikväll & sen lite försiktigt fråga om jag får beställa lite grejer från HM. Har hittat super fina grejer som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem. bla


hittade även denna på en annan sida som jag blev åh så kär i
men den var totalslut...

vad tycker ni om de?

så mycket man vill ha.. jag önska man kunde ha pengar & kunde köpa exakt vad man ville.
typ lite pigment, annan kropp eller ngn annans garderob. ni fattar?
det vore coolt. då skulle jag lätt hoppa av skolan & börja jobba och tjäna pengar direkt.
igår slog det mig gaktiskt, hur livet skulle se ut om man gjorde det.
hoppade av skolan alltså. hm..

nu ska jag svara på mail.  Känner mig alltid så vuxen då!
& så ska jag laga mat till mig själv.
kolla lite mer på engelska kanske? ae, troligtvis inte!
träna sång ska jag iallfall försöka hinna innan malin kommer :)

kan du fortfarande läsa mig?

jaaaaaaaaaaaaa!!! 79 engelska glosor inlärda! Känns så himlans bra. Nu har jag snöat in på denna skiva den är såå  bra! Gehören sitter också och det är king! Jag är så glad att jag har lätt att lära mig, annars skulle jag aldrig kunna vara så lat som jag är. Nu ska jag faktisk klippa håret. ja nu SKA jag det. Jag har aldrig klippt mig förut. Jo- en gång klippte jag en lugg på mig själv. Jag tyckte den var sjukt snygg, men alla andra verkade inte hålla med mig om rakheten så det gick några timmar sen fick mamma klippa om den. Vi får se hur detta går då.. Håll alla tummar ni har!

innan

jag vet att ni har sätt bilden 49053 ggr innan. Men jag är så dålig på att ta ego pics så att ni får stå ut.

Lag dressyr div 3 omgång 1

nu är jag hemma efter en tur i finspång. Det var ett tag sedan jag tävlade, och igår när jag skulle pröva ridbyxor kom paniken. Jag hade tre par, i stolekarna 38,34 & 158. Känndes ju kanon när ingen av de är min stolek... Men efter ett tag valde jag ändå 158 byxorna. Så med ett par ridbyxor i 158, knoppad och fin häst åkte vi iväg till finspång. Vi startade allra först och det var super skönt! Min prins var extremt fin på framridningen o det känndes super bra. Han var super duktig på banan också, förutom att han var rädd för publiken/läktaren/bord/blommor som stod längst fram. Men han var jätte duktig och jag är super nöjd med mina 7,5p! Resten av mitt lag var också super duktiga! De landade på 7,5 ,  7,0  och 6,5  om jag inte minns helt fel! Så vi var nöjda trotts att det hade kunnat gå så mkt bättre! En 3:e plats slutade vi på. Kom väl hem till åby igen runt halv 12.

och nu sitter jag ute på balkongen och SKA plugga. Jag måste verkligen plugga. Ikväll ska jag träffa malin och hon ska hjälpa mig med matten.  Vad skulle jag göra utan malin? :)

blev inte som planerat


jakten på pluggandet.

Här sitter jag framför " Jakten på Julia " egentligen har jag matte, engelska, svenska och gehmu som bara ligger och väntar. Känns ju extremt bra må jag säga.. Tvn är bra iallfall, djävulen bär prada hade jag tänkt kolla på sen.  Hästen gick helt okej idag förövrigt. Vi är inne i någon jobbig svacka just nu där allt bara känns förjävligt. Kan ju hoppas att vi är påväg ut ur den. I morgon klockan halv 6 är det att gå upp, knoppa hästen och be ge mig tillsammans med mitt lag till finspång för att tävla min & aragorns första dressyr. Det blir spännande! Vi hoppas på det bästa, sen ska jag verkligen sätta mig och plugga!

Lördag ångest?

jag börjar undra vart all själv diseplin försvunnit. Jag skulle ju plugga som bara den idag. Jag har inte ens öppnat böckerna. Jag har läst några sidor ur svenska boken men jag är långt ifrån klar. Kom på att malin måste hjälpa mig med matten! ( malin om du ser det här så förbered dig ) Nu ska jag ner till stallet igen, var där nere förut men då var ridhuset upptaget. Ska bli så skönt efter sommaren då vi troligtvis flyttar hästen till grimsta. Då kan man rida när man vill. Nu kom min syster hem efter att ha jobbat på kolmården hela dagen! Jag är så trött. Det är nästan som att jag har lördags ångest idag. Finns de ens? I morgon ska jag upp strax efter kl 5. Så att så mycket mer lov blir det inte för min del.

jag måste bli bättre på att ta kort..

topshop


nya rubriker

Jag har laggt till lite nya kategorier. Just nu passar denna bild på denna kategori. En stor riktigt fet godispåse vore absolut något för mig just nu! Funderar på att be mor & far att stanna och köpa lite på vägen hem.

brådska!

ställde klockan på 8.
vad hjälpte det? sonnade om och vaknade vid halv 11.
nu ska jag ut & gå med hundarna en snabb & lång promenad.
sen till stallet och rida ett hårdpass innan jag ska dränka i huvudet i läxor.
mindre kul!
om jag hinner så ska jag nog klippa håret också..
jag tänkter mig något "mellanlångt"
vi får se hur det blir med den saken..
måste pröva ut tävlingskläder & packa bilden tills i morgon.
Vad som händer ikväll har jag inte riktigt koll på, men det märker vi.

här har ni mina naglar iallfall som jag lovade;

( nej, inte lösnaglar )
märkte hur svårt det var att ta kort på fingrar..
det är verkligen inte snyggt med fingrar, inte mina iallfall!

ibland tär det

det finns en baktanke med allt


lägg märket till likheten mellan bilden & mina marsipan figurer nedanför!

godnaatt



kvällen innehöll tacos, little brittan och marsipan.
mycket trevligt må jag säga.
nu ska jag sova sådär super gott!
imorgon är det mycket som står på shemat.
mestadels plugg men även ta hand om hundarna, ut & springa och hästen.
blir att gå upp ganska tidigt.


de på mitten bilden har malin gjort. ( grodan & bläckfisken )
de andra har jag gjort!

VAR ÄR JOEL

idag spelar hästpojken i sundsvall ( tror jag det var )
men här sitter jag nyduschad och målar naglarna
i laxfärg som linn kallar det. men jag gillar't!
fick precis ett sms från mamma att de hade landat levande.
de har blivit lite bortskämda nu när de har egen pilot.
så de bestämde sig att lite spontant flyga till kalmar.
jag skulle också vilja flyga med någongång.
dessa är tagna iförmiddags


nu ska jag ringa malin.
tjing!


jakten på julia

sitter och kollar på jakten på julia.
det är faktiskt bra!
har varit ute och gått med hundarna i 1,5h
jag får inte tag på malin, det är synd.

jag saknar erika...

dag 1


första dagen på nya livet?
hur som så mår jag väldigt bra.
men andra ord så är jag frisk.
jag har precis stoppat i mig lite nyttig frukost och ska nu till stallet.
rida ett hårdpass tänkte jag!
senare idag ska jag skriva hemma tränings pass, gå ut med hundarna
och plugga lite innan malin kommer för att sova här.
det blir kanon!

dagens tips är att äta apelsiner, det är så himla gott!

<3


människor kan både vara det finaste och fulaste som finns.


hjärta
jag hjärta dig min vän.

puss


det blir kanske inget öland i sommar och det suger verkligen.
dock hoppas jag på att få spendera hela juli i tylösand.
det var nästan ett år sedan jag var där nu.
då var allt så annorlunda.

snygga bilden - snygga tjejen!

när jag kom hem hade pappa köpt två väskor & två par shorts till mig.
han är snällast.

fin helg i bilder? jatack!




hjärta hjärta.

sjukling

Mobil är väl bra att ha! Många gånger har jag tänkt " vad skulle man göra utan iphonen?" inte skulle jag veta att det tar lite mer än 14 dagar att gå från Flen till london. Det ni! Iallafall så tror jag att jag ska börja ta tag i mitt liv nu & göra bloggen till en ..... Tappa p ordet. Men användabliggen för att pusha mig själv. Jag har sånt dåligt imunförsvar att om jag inte börjar träna & äta lite nyttigt snart så kommer jag ligga sååå långt efter i skolan, aldrig kunna göra någoting eller ngt!! Så ja. Nu finns det inte så mkt att göra eftersom att jag är sjuk. Men istället för att ta frAm godispåsen ur lådan så ska jag ställa mig & göra äggröra. BRA! Tack föresten bexzzi & linn för 3superfina dagar! Ni är fina som Carl-robert, jordgubbsluktande läppglans, vårsol & strandpromenader. Bilder kmr. Hjärta

vi som har så bra humor att vi skrattar åt livet

här sitter jag hos linniwinni. vi har gjort allt.

vi har suttit uppe till halv 5 för att kolla på eva & adam, ätit en hel kladdkaka, gått promenad, skrattat, LINN HAR HALKAT I TRAPPAN, ätit, inte borstat tänderna, och ja. lite allt möjligt. vi har självklart dragit våra roliga skämt, bexzi vet vad vi pratat om! hon kommer föresten snart hit. det blir trevligt. föresten har jag blivit vän med min fina älskling på fejjan!

så nu är jag lite glad. eler jag vet inte, ska kolla om han har accepterat vänförfrågan!

imorgon drar vi till k-holm! haha

hjärtan hjärtan.

jag hjärta linn


Hos linn

Jag älskar henne.

rösta?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

eller..

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

komigen! det tar 2sekunder...


godmorgon!

klockan är 1 & jag har precis vaknat!
jobbigt..
ska packa lite nu & ut med hundarna i solskenet!
vid halv 5-5 drar jag till flen för att umgås med linn några dagar!
kommer hem på torsdag då vi även varit en sväng i katrineholm med bex.
det låter bra!
ska komma ihåg att packa ner eva & adam boxen!
vi hörs!
tjing.

One says c'mon and the other says "I'm tired"

keep on dreaming little girl..

jag fick min godispåse, jag fick min tacos,
tryck på punkten där uppe.




skulle du kunna bli ihop med en idiot?

duktigtjej


idag är jag duktig!
jag har damsugit mitt rum, helt utan att ta sönder damsugaren.
jag är ganska stolt.
sen kände jag mig så himlans godissugen.
men nae, istället för att be pappa åka & köpa
så tog jag 2 äpplen och skärde de i småbitar.
inte lika gott, men fungerar helt klart!
Nu sitter jag och äter dom, kollar på eva & adam.
förälskar mig i adam och andas in ensamheten.
ikväll ska jag plugga & packa.

jag är sugen på en ny design..
men orkar inte fixa!

bildbomb



jag har haft två väldigt fina dagar med en utav min absoluta favorit människa.
dagen innehåll väldigt fin promenad till maxi, picknick, donken mys, dassbok, skratt skratt,
bastu, apelsiner, småstjärnorna, eva & adam & så så mycket skratt & prat.

okejråå.

jag har fått önskemål att lägga ut en video på hur jag bor.
& nu hade jag inget och göra.
så okejrå.

haha!



nu ska jag träffa malin, vi ska mot maxi!
så här ser jag ut idag;

satt ute i BIKINI förut & solare. aah så fint!
nu är det bråd-ska!
tjaråå!

 


jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster rusa rakt in i ditt liv

här sitter jag ute i solen.
bar bent & fint.
sånt gör mig så glad, fint väder alltså!
på dagens schema står det först stallet.
ska snart bege mig dit, funderar på att rida ut en sväng i skogen!
låter ganska fint i mina öron!
sen tänkte jag träffa malin som jag inte träffat på år & dar känns det som.
ae, men det var faktiskt längesen!
tror det blir att ut & gå en sväng, kanske till maxi!?
tror även det blir att spendera natten med henne, eller jag hoppas på det iaf!
idag är en sån dag då jag bara skulle vilja  sitta här, på min egna balkong,
3 våningar upp och njuta av livet.

istället för godis i påskägget brukar jag & min syster få någonting annat.
igår fick vi välja en valfri sak på stan.
jag valde denna väska från ginatricot - 300kr

min gamlna väska började bli lite utsluten.
nu ska jag sola ett tag till.

lördag

jag är nästan frisk nu!
äääntligen.
idag är det lördag & jag ska vara glad.
snart ska jag in till stan med mamma.
vi ska kolla & köpa lite barnkläder och kolla på kläder till mig.
jag ska visa henne lite som jag har kollat på de senaste dagarna!
pappa gav mig pengar tillbaka förut, de pengarna jag hade betalat lokalfesten med.
det är bra fint med snälla päron!
finns det röda päron?
locka håret och bli brun står på dagens schema också.
ska på party ikväll.
tema - finklädd.
klänningen jag hade tänkt att ha var visst dragkedjan sönder på..
aja, jag får väl se vad jag hittar.
nu ska jag duscha!
puss




du skulle döda mig om du visste vad jag gör med dig i min fantasi.

dagen bara försvann.
precis som alla andra dagar. Det är jobbigt!
för snart kommer sommaren, vafan ska jag göra i sommar?
just nu känns sommaren förjävlig rent ut sagt

& ridningen går sämre än någonsin nu.
Det känns som att man lika väl kan ge upp på den fronten.
ska tävla nästa söndag. känns också ganska meningslöst.


& håret önskar jag hade låtit bli att klippa från första början,
där i 9an. Vem vill vara hårmodell?
jävla tidningsartikel som mamma skulle hitta.
då skulle jag ha haft långt & fint hår nu.
detta suuger.


idag är en sån dag då jag undrar bara..
varför finns jag?



ärs.
gladpåsk!


Kristian anttila gillar vi!
detta också


nu ska jag kolla på harry potter & de vise sten!
o bli helt frisk tills i morgon!
imorgon lovade mamma mig att vi skulle på stan på förmiddagen!

tjenis penis

här sitter jag och fixar spot-i-fy lista.
det är ganska fint!
just nu är det denna som spelas.
den är kung - dom är kungar!
hur som helst
här har ni hela listan om ni känner för det!
nu är det ungefär bestämt hur vi ska bo i öland.
det kommer bli bäst!
förövrigt kom jag precis hem från stan.
var ute & åt med mamma & pappa. mysigt!
snart ska jag till stallet och rida ponnyn.
hoppas han går bra, jag orkar inte annars.
kanske blir att flytta på honom till sommaren - hoppas!

åh. så fint!
där ska vi bo om vi endast blir 4st.
annars blir det ett annat hus, som är ungefär lite fint.
ligger typ granne! hur som.
invigde mina älsklingar idag!:

strumpbyxorna!!! o för första gången iår så åkte tygskorna på!

så  här såg jag förövrigt ut.
nu ska jag till stallet
chiao!

glad påsk !

idag tror jag inte det händer så värst mycket.
vara hemma och bli frisk tills i morgon,
locka håret, köpa födelsedagspresenter, äta godis,
prata i telefon,drömma lite och bli frisk.
frågan är ju om man ska klippa håret..
bli brun tänkte jag också.

har fått klagomål på att jag inte lägger upp tillräckligt bilder på mig själv.
haha, förstår inte riktigt varför, menmen!
här har ni lite bilder:



linnea kommer döda mig.
men det var den enda bilden jag fick på den kameraskygga människan.
så då får man skylla sig själv! :D


sådär!
glad påsk allihoppa!
hjärta

nu är föresten öland stugan vald!

aprilapril

är man hemma och sjuk så kan man ju inte lura någon.
så jag fick försöka lura er via datorn.
så * suck *
tyvärr blir det ingen resa till australien för min del, bara i mina drömmar!
så nej, där blev ni lurade!
april april!
fick några "gratulation samtal" av fina vänner.
hah, ni är för söta ni!
jag mår förövrigt lite bättre nu, men morgondagen blir också hemma.
suck och stön.


glad tjej

istället för att skicka epost ska jag börja skicka brev.
och istället för sms ska jag börja ringa.
det är så mycket finare att prata i telefon & skicka brev.
det har världens bästa linn lärt mig.
vi tog nyss en snackis!
nu börjar solen gå ner men det är fortfarande ljust ute.
så himlans härligt - snaart är all snö borta!
satt ute idag med endast linne på mig ( & byxor såklart.. )
satt & sola och läste, det var super mysigt!
nu ska jag äta en till apelsin, redan ätit 3st idag.
men de är godast i världen!
det suger att vara sjuk..
men mamma varit förbi vårdcentralen och pratat,
hon kom hem med 4olika tabletter och 3 salvor.
nu jävlar ska jag bli frisk!

sitter & funderar ang öland i sommar..
jag vill nog hellre bo i ett FINT hus som ligger på  landet,
än typ en lägenhet som ligger vid centrum...
ska kolla vad tjejerna tycker.


frågan är vad man ska göra ikväll då,
man kanske borde klippa håret som jag har snackat så länge om?
tänkte försöka klippa det själv - HAH!

eller så blir det väl bara att hänga framför tvn,äta apelsiner, lite godis kanske..
tråkig jävla hemma kväll blir det iallfall. det suger!

GLADAST PÅSK !!

JAG HAR VÄRLDEN FINASTE FÖRÄLDRAR!


I MITT PÅSKÄGG LÅG EN LAPP OCH PÅ LAPPEN STOD DET.
" VI KOMMER SAKNA DIG "
JAAG SKA TILL AUSTRALIEN I AUGUSTI OCH PLUGGA DÄR ETT ÅR!
ÅÅÅÅÅÅÅH DET KOMMER BLI SÅÅ KUL!


dock kommer jag få gå om tvåan sen när jag kommer tillbaka till sverige.
och ta studenten med 94orna.
men såå jäävla värt det!

JAAAAAAAAAAAA! :DDDDDDDD

sjuk som döden,



där är lite utav det jag har köpt på senaste tiden.

jaha. här ligger jag hemma och dör på allt.
hade köpt en jävla biljätt till en fest som jag inte ens kan gå på.
( sen när behövde man betala inträde för fest helvete?)
anna kan skratta sig lycklig som tog min.
jag ligger i min säng just nu och tjurar.
trotts allt så mår jag lite bättre än i morse!


tur att jag är så snygg...... host!

iallafall.
nu ska jag dö vidare,
inget vettigt att skriva.
nu är det lov!

funderar på att klippa håret lite..

RSS 2.0