videoo


någonting blev fel! HAHAHA!
( jag veet att naglarna skär sig till örhänget ^^ )

nu ska jag springa till bussen, träffa anna o gå på stan lite. sen ska jag till finspång och jobba, innan jag ska träffa anna igen. vi ska mysa till det lite hemma hos mig med pulkaåkning, basta, laga mat, lägga ansiktsmasker, dricka lite vin och spela sanning & konka spel & kanske monopol?
det blir kalas, jag gillar anna!


hemmadag - I guess

 

Ligger hemma i min säng kollande på Sex and the city med världens mensvärk.

& jag lär nog inte göra så mycket ner idag, åka till stallet bara.

 

Tack för att jag har världens finaste hund som jag kan mysa med hela dagen!


jag vill ha sommar

sitter och kollar på underbara sommarbilder.

Jag är trött på snön nu, jag vill ha sol och värme.

Emmaboda och resor till landställen, cykelsemester, utefester och strandpromenader!

& USAUSAUSAUSA


2011

Jag har bestämt att 2011 ska bli det bästa året - någonsin.
& när jag tänker efter undrar jag - hur skulle det inte kunna bli det?

Jag längtar redan tills vardagen sätter igång, tills 2011 börjar.
Den första januari börjar mitt träningskort gälla, jag hoppas att jag har ett jobb
och vi börjar jobba med musikalen, och jag känner bara
wow - jag älskar mitt liv.

Jag köpte ännumer träningskläder idag, vill börja träna nu!
& jag saknar skolan lite, trodde inte jag skulle säga dethär redan.

Idag har jag varit på stan hela dagen med anna T & Julia,
Imorgon ska jag hänga i stallet och vara med malin.

puss.

Home sweet home

Har precis kommit hem efter att ha varit i småland,
det har varit långa bilresor, mycket mat och fina paket.

Nu har jag precis beställt en emmaboda biljätt, imorgon ska jag på mellandagsrean och njuta av detta underbara lov!

GOD JUL ALLIHOPA.

Nu är alla julklappar öppnade, jag är fit for fight med att börja träna,
har äntligen en vinterjacka, luktar gott och fick masssooor av fina saker! Jag är totalnöjd.
Nu är jag mätt som bara den och har precis kommit från badkaret,
låg där med några tända ljus och kollade på film. Hur bra låter inte det?

Imorgon vid 11 drar jag mot småland för att fira jul med släkten.
Har ingen aning om när jag kommer hem faktiskt, men tar nog datorn med mig
( så jag kan kolla på film i bilen - eheh.hheh.eeh )

Nu är det snart nyår på G,
jag har faktiskt inga planer alls..

14.41

halva dagen gått,
jag har hunnit kolla på slutet på julkalendern - ägde.
Sen har jag hunnit öppna ett packet och varit i stallet och fixar med en dumhäst.
nu är ja inne i värmen, ska äta och sedan blir det kalle anka och paketöppning.
( jag hopppaaas mer än allt att jag får det jag vill i julklapparna)
wiwiwiwi.


nej, alwa har ingen modell-kariär framför sig, hon är ju omöjlig att få med på bild.

God Jul

Godjul hörreni, ääääntligen är det jul!
Har ni fått några julklappar än?
Jag hade ju fått en kamera, en dator, knästrumpor och smycken redan.
Och idag, i strumpan fick jag ett träningskort och en träningsväska!
Nu sitter jag och kollar på julkalendern - spännande!

väntan..

Nu sitter jag framför TVn, har precis kollat lite på bingolotto och jag mår lite bättre nu även fast huvudvärken fortfarande finns kvar. Efter jag varit på vaccinationstjänst och fixat det sista till USA så drog jag och min far till maxi. Jag fick en fin-fin ring av min far och så hyrde jag en film påvägen hem.
Det blev Eclips, jag har faktiskt inte sätt den än.

Så nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på alla tre filmerna, twilight, new moon och eclips. Jag lär ju ändå inte kunna somna ikväll om jag känner mig själv!


råkade öppna ett paket och se ett guldigt iphoneskal till mig btw

alla som inte dansar är mumintroll

wowowowowoow.
igår var det julavslutning, hänga hos julia, förfest + mat hos elin och sen förfest i norrköping med gamla gänget och lite nya ansikten vilket var väldigt trevlig, trotts motgångarna & diverse spyor ( inte från mig ).
Sen var det dags att ta sig mot borgen och min första lokalfest, träffade masssa gamla vänner på vägen dit, super trevligt och kalaskul! Vi hade zero problem att komma in, kom in efter knappt 1minut i kön. Men jag kommer inte ihåg att jag lämnade in eller visade min biljätt? aja.

Sen vare dans för fullt, alldeles förmycket dricka och jag gav mig in i dimman. Minnesluckor och konstiga snuttar som fastnat på minnet, vänförfrågningar från folk jag inte känner igen och kommerntarer som " va fin du va igår" " va kul det var att ses" från människor som jag inte ens kommer ihåg har träffat under kvällen.
Men antar att det är charmen, men lokalfest är absolut ingenting för mig kom jag fram till, så efter kanske 2h var vi påväg hem igen för att sova.



Idag mår jag som förtjärnat, men känner ändå att det var värt det!
Jag hade kul!

Nu ska jag slå in de sista julklapparna, städa rummet innan jag drar in till stan och vaccinations centrumet för sista till usa papprena och sen kommer anna hit och myser med mig.

wow hörreni,imorgon är det jul!

oups.

några punkter att ta upp

  • idag kissade jag i snön
  • jag hatar usa papper
  • jag har världens finaste vänner
  • rör mig inte om du inte måste, jag får stötar av allt
  • GODNATT, imorgon är det lilljul nr 3

ps. detta är tatueringen jag vill ha

När fjärde ljuset brinner, vi hämtar julegran och alla barnen räknar dan före dan före dopparedan

idag är det fjärda advent och ingen längtar mer än jag till lovet.

2010 började med den bästa veckan i mitt liv ( hittills ), jag var i kläppen med anna och vi gjorde allt annat än att åka skidor. Detta resulterade i att jag levde i lyckorus hela januari samtidigt som jag firade annas 17års dag och hängde med malin och bodde på erikas elevhem. Jag fick tid till tandställning i september och jag tyckte det var evigheter kvar och jag längtade dit.

Sedan kom februari då jag hängde med david, gick på releaseparty, hade namnsdag, spenderade alla hjärtans dag med erika, hade beakfast club uppspelning ( engelska teater), linn fyllde även år och sista helgen spenderades i göteborg med familjen.

Mars stod sedan på tur, malin fyllde år, och 75an hade kräftskiva med 50% av de bakfulla, jag gick på kent konsert med viccan och cecilia, björnstammen kom till våran skolan och jag var modigast i världen på romme resan med skolan, det var shout it out då ja hängde vid inträdet hela kvällen, jag hade en heldag i linköping, hängde på hela människan och gick på markus krunegård konsert med rebecka och linn, jag delade under nästan hela mars säng med rebecka och linn och såklart fyllde julia år också.

Sen var det dags för april som började med att jag var sjuk och ordkunskapsprov, jag var på partyn, det var lov och jag hängde i kartineholm och flen, åkte på dressyrtävlingar, hade picknick, hängde med peter johansson ( hehe.he), gick på filmfreaks och min syster åkte till grand kanaria (?) i en månad, erika fyllde år och vi hade nationellt prov i engelska. Det var valborg också och fest hos andreas, sen vad april slut.

Maj var på ingång och innehöll nationella prov, utställning på degeer, provjobba i stavsjö, ledighetsdagar då jag hängde med linn och såklart hästtävlingar. Det var även dags att få ett sommarjobb på scandiateatern ( som jag sedan tackade nej till ), hängde väldigt myvket med anna, hade kubbturnering med skolan och min syster kom hem. Cecilia fyllde även år, jag ohc anna jobbade på NHS,ja hade flera kärleksparken picknickar med rebecka och linn och hade tacos kväll hos malin.

Sen började Juni, då vi hade utsparkning av treorna, väldigt mycket picknick med rebecka och linn, jag var på fester och hästtävlingar, och vi hade skolavslutning med min systers student och jag grät när våra treor sprang ut. Sen var det partyparty, rebecka och linn kom och bodde hos mig, jag skrev särskrivning på tillbaka, åkte till enköping och jobbade, malin åkte till spanien medans jag hängde i stallet med lägerbarnen, det var hopptävlingar, ännu mera enköpingshäng, linn åkte till grekland och jag tjärnade massor utav pengar. Det var midsommar, hemma hos rebecka och en snygg och okänd kille kom fram och visste vem jag var, jag hängde med anna, min syster fyllde år, jag och anna åkte till borlänge i 4 dagar, jag hängde ännumera i enköping sen var juni slut.

Juli var på ingång då mamma fyllde år, såg veronica maggio live, det var partyn och full rulle, enköpinghäng, jag fyllde år, några från klassen åkte till annas land i tre dagar och två dagar senare åkte jag och rebecka och linn till mitt land i fyra dagar innan de åkte hem och jag drog till mitt land i tylösand och hängde där i lite mer än två veckor, sedan hämtade vi hästen från sommarbetet och flyttade till grimstad.

Augusti började med ännu mer enköpingshäng, Per åkte iväg till LA, jag hängde i stallet, och i kolmården med linn, jag åkte även till arlanda för att hämta malin efter att hon varit i Malta i tre veckor, jag hängde med anna, var på kolmården en gång till, träffade johanna, gick på party och åkte till enköping igen, jag började förstå att man kunde cykla till stallet, fick en FETING lön, sen dissade jag skåne och hängde med mina finafina vänner sista dagarna innan skolan började. Då köpte jag mig ett träningskort och ett solkort, hatade de nya ettorna och hängde med rebecka och linn, försökte även planera in en stockholmsresa med de - har fortfarande inte kommit dit.

Sen kom september, med en flen helg, segemyhr varje söndag hos anna, tacoskväll hos tilda, vara sjuk några dagar, även under september försökte vi planera in en stockholmshelg, jag tränade förfullt och en okänd komfram till mig och frågade om vi kunde gå på dejt, jag hängde med hanna och var på hästtävlingar, hade harrypotter marathon med klassen hemma hos mig, gick på informationsmöte ang USA, fick tandställnig och kände mig fulast i världen, tränade inför råduset musikalen + visade upp den, tog skolfoto, var sjuk och så slutade september.

Oktober kom sedan, jag hängde i finspång med julia, bakade tårta till min klas, hängde i stallet, gick på partyn & handledarkurs, jag tävlade även dressyr, var på explorius intervju i linköping, jag gick och kollade på musikalen chicago med skolan, hängde med rebecka och linn, sov hos anna, var sjuk, var själv hemma och sen tog oktober slut.

November började med ett höstlov som hette duga då jag blev antagen att åka till USA av explorius och även fick ett JA av mina föräldrar, jag hängde i linköping med anna, var ute och vandrade 1,5mil med anna och hundarna, hade fotodag med anna och avslutade lovet med att dricka tonvis med vin prata minnen och framtid och må så himlans bra. sen var det dags för utveckligssamtal, hänga med anna, ha skäckiskväll med lite vänner, ha öppethus, vara med anna, sova hos julia, rebecka fyllde 18, hade massor prov, blueskonsert, båda mina hundar blev sjuka, hängde på baduset och handlade julklappar med julia. Jag var på sminkkurs och ville inget att än att klippa kort frisyr.

Sen kom vi hit där vi är nu, December. Jag har hunnit med att kolla på treornas musikal, träffat malin och elin, haft glöggdropin, hängt hos tandläkaren, handlat julklappar, varit i flen på lilljul, haft lilljul med familjen, varit på julbord med familjen, sagt hejdå till min syster som nu hänger i tandådalen tills maj, kollat på julkalendern, varit hos frisören, varit sjuk, åkt skridskor, pluggat anatomihelvetet,  och det som jag har kvar nu är

lilljul med skolan
lilljul med klassen
julavslutning
förfest hos julia
lokalfest
linn sova här
julmys med anna
julafton
smålandresa
jullov
nyår


2010 får 8 av 10 karameller, haha nejdå. men det har varit ett riktigt bra år!

usausausausausausausa .. eller?

Jag har just nu frågestund i min usa blogg,
så fråga vad du vill så ska jag försöka svara.




We sure are cute for two ugly people

denna helgen blir dock inte sådär superkul då det är fullrulle med plugg och annat.
På måndag ska ett stort Anatomihäfte in som jag inte ens kommit halvvägs på, gå på hälsokontroll, ta Hep B spruta, julmys med skolan, sedan på tisdag är det pianouppspel, svenskaprov, usa papprena ska in, lilljul med klassen och rebecka och linn sover här.
Sen är det onsdag och avslutning med en välbehövlig fest.

Hur som så sitter jag här nu, har egentligen massor att göra, så får väl ta tag i det nu snart. måste börja scanna in alla USA papper, sen måste jag kolla en vaccination som jag måste ta, för jag hittar inte papprena på den, sug. Men det blir nog bra! Skönt när allt med usa är klart!

Kanske inte världens roligaste helg detta blev eller kommer bli,
men sen är det lov och att få allting klart tills dess vore så skönt.


nyvaken tjej


Tänk hörreni, om 6 dagar är det julafton.
Nu måste jag ta tag i mitt liv, måste ut med hundarna också.

hjälp mig för nu börjar det.

tänkte skriva detta i min dagboksblogg, men valde att istället göra det här.
Nu ska jag se till att det bli ändring på allting och då menar jag allting.
Jag ska börja träna, jag ska sluta med allt godis.
Ni hjälper väl mig?
så fort ni ser mig äta godis vill jag att ni kallar mig tjockis eller något
( ja- jag kommer bli tjurig )
och ni kommer nog få följa mig lite på min väg skulle jag tro.
( bara så ni vet så sitter jag och tuggar på zoo snören nu - ehhehee. )
jag ska önska mig ett träningskort i julklapp och hålla tummarna för att jag får ett,
jag kommer minska min tid att sitta vid datorn och istället ut och springa/gå,
åka och simma, rida eller gymma.
Jag älskar sälskap så det är bara att hänga på!

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan måla naglarna.
sen måste jag sova, det är en dag imorgon också.

har jag nämt att min kamera har gått sönder? :(

ensam hemma

onsdagen lyder mot sitt slut ( eller?.. )
klockan är snart sju och jag har precis intagit soffan efter en trevlig eftermiddag i staden.
Jag gick på stan en sväng med anna, tog en fika på espresso house med anna anna och julia, sen kollade jag på ettornas julshow som var jätte rolig - verkligen!
Sen blev det en sväng på stan med julia, anna var med ett tag också. Vi köpte kläder till jul o de sista julklapparna. Vi bestämde även att vi skulle gå på den där deja vu (?) festen den 22e. Känns ganska peppande faktiskt!

Fick julklapp av världens bästa anna idag också,

samt ett FINT brev och hembakade godisar.

 

oj, nu kom pappa med en ny dator här hihi.

välbehövligt, har min systers gamla nu när min gick sönder.

Nu vet jag vad jag ska göra hela kvällen!

 

 

alltså, jag känner redan att denna jul kommer bli så himla mycket bättre än alla de andra, jag har hittils fått världens bästa julklappar och jag ser fram emot så mycket saker!

 

mor och far ska iväg nu, så jag är ensam hemma eftersom elli åkte imorse.


onsdag

klockan är nu 12 och jag har precis borstat tänderna. Idag mår jag bra, jag skulle till skolan. Men sen visade det sig att vi bara hade idrott idag. Och riktigt så frisk kände jag mig inte, så jag blev hemma idag också. Men snart ska jag till stallet iallafall, rida och ta hand om pollen. Sen blir det till skolan och kolla på ettornas julshow, och gå på stan med linn, och träffa alla som jag inte sätt på hundra år ( okej 4 dagar )

tio dagar kvar till julafton!

idag är hela familjen hemma och sjuk och alla ber varandra om hjälp för ingen har ork att göra nåonting. Men jag själv mår lite bättre än igår, känner ingenting i halsen och febern är bortblåst!
Så nu ska jag packa ner mina hockyrör ( heter inte kill-skridskor något sånt!? ) och iväg med mina vänner och åka skridskor en sväng. Jag har ju bara legat i en soffa i 2 dagar - inte det roligaste man kan göra kanske!
Tar iallfall med mig kameran så ni kan få lite bilder sedan!

såhär har jag tillbringat mina dagar..


haha, jag ser fortfarande ganska sliten ut inser jag nu!

snyggast i världen - oh, yes!

så skulle man ju inte tack nej till att se ut - BABE!


snöpromenad med mina fina

 

nu ska jag kolla på Jesus och josefin, världens finaste program.

sen ska jag skriva en julmonolog - får se om jag får fram någonting!


dagens tummenUPP

världens BÄSTA läpp balsam!

 

min nya hårfärg

 

DAGENS TUMMENNEER:

läste på en tjejs blogg att någon hade tänt eld på stallet där hennes häst stod,

så hennes häst plus 8 andra hästar hade dött i branden i går natt ( tror jag det var )

alltså..

VARFÖR FINNS SÅNA MÄNNISKOR?!

 

 

 

jaaa. nu kommer jag igång med bloggandet och bilderna här!

WI.


monday you can fall apart

jaha, då var det en ny vecka här! Denna vecka händer det många roliga & mindre roliga grejer. Den börjar ju kanske inte världsbäst för här ligger jag och är fortfarande äckligt förkyld. Allt jag vill är att springa ut i snön och fota - jag äälskar min nya kamera!
men har ett anatomi häfte som måste göras till på fredag, så det är bara att ta några alvedon och sätta igång!

första bilden med kameran!

 

finis alwa


När tredje ljuset brinner är snart lucia här. Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär. ((årets första julklappar))

här sitter jag i min soffa, helsjuk och dan. Min mor kom precis upp med medicinen, seriöst det äckligaste jag druckigt någonsin! Kom förövigt precis hem från ett jättemysigt julbord med familjen, med kalasgoda karameller - jag snodde med några hem tillomed!
här är julklapparna jag fått, ( förlåt sämsta bilderna - mobilkamera )

denna fick jag på lilljulen i flen med linns kära vännor :)

finfina knästrumpor jag fick av min syster

fyra par kalasfina örhängen som jag, även de fick av min syster!

samt en kamera med minneskort till som jag fick av min mor och far,
egentligen skulle jag inte fått någonting nu - eftersom att jag kommer vara hemma på jul.
men eftersom att elli fick en likadan kamera så kunde vi likaväl få de samtidigt :)

ja, min söndag har varit KALASBRA även fast jag inte mår sådär super.
blir hemma imorgon, missar lucian I ÅR IGEN.
förra året var jag också sjuk,

fast det är klart, jag är ju sjuk HELAtiden just nu.
Mamma tror att det är för att jag stressar förmycket & äter fördåligt, hoppas det blir bättre snart!

föresten, de goda karamellerna:

och en fin bild jag tog påväg hem till norrköping


pusss och slem från ni vet vem!

nattliga bravader

klockan är snart halv tolv och jag borde verkligen sova. ska ju upp tidigt imorgon och kolla på julkalendern. Imorgon direkt efter skolan blir det till flen och bo hos linn över helgen och fira lilljul där med hennes crew! Söndag blir det ut och äta julbord med min familj och ha lite lilljul, sen på onsdag sticker syster.
Förlåt att jag tjatar, men jag har räknat ut att under de kommande 19 månaderna kommer vi ses lite mer än 2. det känns  väldigt jobbigt med tanken på att vi som mest varit ifrån varandra i en månad och det sög.
antar att det är vuxenlivet som står och bankar på dörren,
men nejdu!

för min del får du vänta ett extra år, jag tänker inte bli vuxen förän jag lämnar film & musikgymnasiet med en studentmössa.

Usa närmar sig med stormsteg
! .. eller inte, men det är allt jag tänker på nu för tiden!
nu ska jag kolla en sväng på rebecca och fiona - BABE1 och BABE2.



tror jag stället klockan 40 minuter tidigare än vanligt, så jag hinner kolla på matten innan.

godnatt mina skatter, alla julklappar är klara nu och jag är taggad inför vad som komma skall!

När andra ljuset brinner vi juleklappar syr och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr

här sitter jag i skolan, med en ny ton på min hårfärg och en lugg som heter duga. Andra advent har kommit förbi, och jag känner trotts två julkalendrar om dagen ingen julkänsla, men det blir bättre. I helgen ska jag till flen & linn och fira lilljul där och sen ut och äta julbord och ha lilljul med familjen, jag antar att julkänslan kommer då. Veckan består annars av stallet, sova hos anna, fixa de sista usa pepprena, julkalendrar och julklappshande,fikafikafika, matteprov och pulkaåkning. Man bör väl tänka på vad som händer på nyår också.

Men nu ska jag ta tag i mitt liv, har haft håltimme i 1timme snart, och 2 timmar återstår.
i löv mitt schema - not.
Tacka vetja om jag får träningskort i julklapp, då kan jag träna under alla dessa håltimmar.

Någon som har träningskort på wordclass?

har hittat världens finaste strumpbyxor,

och en klänning till jul, dock passar den inte riktigt till min nya hårfärg...

pusss



RSS 2.0