sista ord

godnatt alla monsterdiggare!

dags för stjärnorna och baksida
allt har en baksida, det vet ni väl?

jag har sveriges största pattar - you and me forever?

imorgon har jag boksamtal (har inte ens läst halva boken), muntlig redovisning, på tisdag har jag pianouppspelning och på onsdag har jag matteprov - om jag minns rätt. och ändå ligger jag här, framför sex and the city boxen med den jag tycker mest om i hela världen.

känner att jag bryr mig inte så mycket om skolan längre.

jag är glad och jag längtar tills matteprovet! - ja-a jag gillar matteprov!


tävlingarna slut

ååh. allt raderades..
iaf.
hela helgen har jag typ jobbat. även haft myskväll och lagat mat med gänget, varit ute och ätit med familjen några gånger och ätit väldigt mycket onyttigt, fått sommarjobb, även blivit ägare till en ny hjälm . <-- tyck på punken. i lööv it. har även fått ridhandskar och ett riktigt fint dressyrträns. jag är så nöjd och vill pröva alla sakerna nununu! menmen. han står ju fortfarande i hagen den lille. känns bra och nu börjar en ny vecka. jag vill bara ha sommarlov. önska jag kunde hoppa över 2an och börja på trean direkt. eller varför inte hoppa över båda? aja. nu ska jag hjälpa pappa att bära saker från bilen. den är full med allt man behöver under en livstid. men jag är glad, för jag har världen finaste hjälm och i morgon ska jag ha picknick med världens finaste människor. Jag har haalva sex&the city boxen brevid mig. känns bra!



förlåt. det är inte det att jag är dålig på att lägga upp bilder.
bara det att jag är dålig på att ta bilder.

sånt jag tycker om.

- att ha slappa dagar i skolan
- att räkna ner till sommarlovet
- att äta paus sallad
- att kolla på musikal
- vara med mina fina vänner
- HA PICKNICK
- godis och glass
- lasange
- killar i mysiga kläder som man vill krama
- musik
- att köpa 4 nya shorts på en dag!
- att se linn som vakt ( fatima också såklart! )
- att somna i min kärleks tröja och tack vare hennes lukt drömma fina drömmar
- kärlek

sånt jag inte gillar:
- förkyldning
- att frysa
- ATT INTE HA PICKNICK
- att tvätta bort smink
- att inse att helgen kommer bli stressig
- att inse
- att jobba imorgon bitti
- konstiga knölar som ploppar fram på kroppen, gör ont och inte vill försvinna.
- kärlek

vad jag bryr mig om nu


jag vill så mycket med mitt liv.
jag känner liksom en liten ångest för att dö,
för det känns som att jag aldrig kommer hinna med allt som jag vill.
och ändå sitter jag här.
Sitter här och gör något jag inte trivs med, något jag inte vill.
Eller vill jag?
hur som helst kan man inte alltid göra det man vill? eller?

klockan är 12 nu och det är en lång sovmorgon imorgon.
jag fick MVG i engelska och känner mig glad som om det vore julafton!
var ute och åt med familjen idag också. det var gott.
Ikväll struntade jag i att borsta tänderna - det var jag värd!
jag känner mig ofräsh, cool, lite töntig och väldigt lat!
Godnatt

det blir aldrig som man tänkt sig.

det finns kärlek och så finns det kärlek.

plus att det finns bästavänner.
som man kan ha picknick med i kärleksparken.

de bästa någonsin.

inläggen går upp i rök. men vad gör det om hundra år? Klockan är halv 11 och alla måsten för dagen är slut. Känns bra. Solen skiner och jag beger mig nog ut i solen och solar lite. Lyssnar på fin musik och är glad över att jag inte är en katt. hörde ett kattslagsmål förut, lät inte kul! 10 skoldagar kvar till sommarlov. & 740 dagar kvar till studenten GÖTT

Imorgon
ska jag till skolan för första gången på 50395år känns det som och få tillbaka nationella prov i matte, lära mig stagefighting ( kan inte stava det) av samma grabb som hjäpte till med det i arn, och lämna in en fin läxa i gehmu. slutar kvart över 12. mår bra, går ner till stallet och köper mig en ny ridhjälm ( :D ) och lite andra saker till hästen, köra ut hästen på bete & träffar troligtvis malin
Fredag blir det skola sen picknick med två fina tjejer i kärleksparken och sen musikal.
Lördag blir det jobba i VIP tältet  9.30 -16, träffa malin elin & cecila för att åka till maxi och handla sen laga mat, mysa & sova hos malin.
Söndag vakna och vara lite med tjejerna, jobba i VIP tältet 11-18 och sen hämta hem hästen från bete.

dagens undran:
vad ska jag köpa till syster i studentpresent? ..

sjukling

är fortfarande sjuk som bara den. så mor & far lät mig sova ut idag. eller nästan, pappa kom och väkte mig vid 12. kändes skönt! något mer som känns skönt är att det har kommit/kommer att komma 3 läckerbitar till min garderob. två har redan kommit :


den svarta klänningen plus byxdressen är redan i min garderob. det känns bra! Senare idag ska jag plugga lite. Har en presentation om lightprodukter att fixa, piano och rytm grej. känns väl sådär. men det är bara att köra på! nu ska jag fortsätta göra vad jag höll på med! Ikväll ska jag ner till stallet på clinic om jag mår bättre dvs.
Hoppas på skola i morgon!

nu vet jag :D

jaaaa-a ! nu vet jag precis vad jag vill. ååh! längtar tills jag tar studenten och får göra precis vad jag vill! bara 2 år kvar!! jag fick inte stavsjö jobbet, men det skiter jag i. de suger! nu kommer min far snart hem med godis, jag dör så sjuk som jag är. men vad gör det om hundra år? eller om två år, för den delen!

:)

idag är jag glad, trotts att jag är sjuk. min syster är hemma, hon hade med sig ett fin-fint armband till mig som var inristat " syster " på. ett till henne och ett till mig. glad! är fortfarande sjuk som en galning, men det gör inte så mycket. klockan är 2 och det har tagit över 3h att få i mig en macka, det är fortfarande en bit kvar.. aja. sitter och planerar sommaren lite, det är ju bara 18dagar kvar till skolavslutning! soft. har sätt att en bussresa till landet kostar 227. från norrköping till 100meter från landet. känns ju soft! blir nog att åka dit endel i sommar, hoppas jag på iallfall! kanske tar med mig lite fint sälskap. Kvällens träning blir inställd, jag som var så sugen på det! aja, jag hoppas på att få rida ponnyn både måndag och tisdag! aja. nu ska jag fortsätta äta min macka och ta lite hostmedusin, känns som att det inte finns så mycket att göra när man är sjuk?
som det ser ut nu så är jag hemma imorgon också..

drogad

sitter just nu och är hög av alvedon. typ.
jäävla feber och förkyldning och orkar inte göra något.
ligger och svettas & känner mig äcklig och ensam..
detta suger.
glad att min iphone är tillbaka igen!
nu ska jag duscha för 4e gången på 3h.
fungerar inte riktigt att gå, så jag får krypa ner till duschen och sitta och duscha.
roande? nej.

jagdör.

ååh. gårdagen var AJAJ MIN HALS, MITT HUVUD OCH MINA ÖRON. ( men annarsmycket bra. det var kanon kul & vi var ganska duktiga - trotts att fatima slog ner kungen gång på gång.. ) idag är jag mer förkyld än jag nåongsin varit. det är jobbigt och jag är helt seg och efterbliven. just nu sitter jag och är helt död. mor och far har stuckit ner till stallet, men jag orkar inte än. ska snart ner och ta hand om min ponny. Skriver en fin önskelista till min familj också. känns ganska fint. & funderar på om man ska köpa denna :

nu är nog önskelistan klar, blev
- presentkort monki/bikbok/glitter / HM
- London resa
- badleksaker - luftmadrass mm
- gummistövlar med högt skaft
- Pippi långstrump box
- pälor + pälplattor
- trippeltång
- skorna från chicy
- knästrumpor
- fina nattlinnen
- snygg baddräkt
- jeansshorts
- bustiers
- transparenta överdelar
- pengar
- mobilskal - ett speciellt
- solkort



ikväll kl 7 ska vi mot stockholm för att hämta hem syster - ääntligen!

ASSÅ LINN ( & REBECKA! )

hejhej. nu skriver jag igen, allt raderades förut - kul! hur som helst, ialflall. nu har vi haft matte nationella. vilket kändes bra. har även haft håltimme. nu ska jag och linn gå och äta, sen dansa, cykla hem till mig, packa mina trollkläder - som jag verkligen kämpat för och sen ska vi förbi paus - köpa världens godast sallad <3 och sen förbi fatima, fixa oss till troll och sen mot kubbturneringen. är med skolan,och efter det blir det nog lite party. Linn sover nog hos mig sen, och imorgon hoppas vi på en frukost- picknick.

nu ska vi äta!
puss.

BADAT

IDAG HAR JAG OCH MIN KÄRA LINN BADAT OCH SOLAT, SKRATTAT OCH BUSAT.

IMORGON ÄR DET KUBBTURNERING I SKOLAN, VÅRAT LAG SKA VAR UTKLÄDDA-MEN SÄGER INTE TILL VAD.. EFTER DET SÅ ÄR DET NOG LITE PARTY, SEN FÅR VI SE OM LINN SOVER HÄR ELLER INTE.
KING KING KING.
NU SKA JAG FORTSÄTTA SKRIVA BREV!

torsdag.

idag skinder solen. jag har redovisat pippi långstrump, skrivit lite rytmer och nu har jag långrast tills det är sång. då ska vi sjunga upp duetterna. jag och alex måste nog köära igenom det en gång innan också. men det låter fint. efter skolan ska jag och linn på tvåornas utställning. blir nog kul. jag har så ont i magen. det är den där jävla maten,jag får alltid det. men det är kul. nu ska jag vara social. love.

jag berättar ingenting.

pass on this.



ikväll var inte ens tacos gott.

försenat nyårslöfte.

jag ska inte vara så jävla generös hela tiden. jag hatar det! man får ändå aldrig tillbaka känns det som...

japp, det blir ett försenat nyårslöfte!

YES

jaha. dagen har varit slapp, pippi repetitionerna gick bra. Jag överaska fatima & linn efter lunchen med en halv liter jordgubbar. Det uppskattades märktes det som? aja. anna och jag åkte och köpte fika. Det visade sig även att det var åldersgräns att hyra stuga i idre. dock har vi nu fått veta att några kompisar till mig har en stuga i gotland. & denna gång fick anna. det blir fest. det fanns bara ett problem, det var en utav de veckorna jag jobbade. det var så mycket som var inplanerat just då. det var stockholm, gotland, mor & fars semester, tylösand, småland, och skåne. så vet ni vad jag fick göra?!
jag sa nej till jobbet. det var det enda jag kunde göra, eftersom att ingen kunde/ville byta veckor med mig. 

SÅ.
om det är någon scen & musikal människa som vill ha ett sommarjobb, så kan jag nog fixa ett på scandia!

aja. nu ska jag göra någonting annat. är ingen hemma, jag måste skriva lite på min fina tipspromenad. aah. KING! så ska jag senare hämta kläder uppe i åby som har kommit och sen.. vet jag inte.


onsdag..

nu är det onsdag. känns skönt! Vaknade tidigt imorse och känner mig ganska utvilad må jag säga. Just nu har vi svenska och jag håller på att skriva en muntlig presentation om lightprodukter. Känner att det blir väldigt negativt, känns ju bra när jag själv föredrar cola light. mest för att jag tycker att den är godast. menmen. Snart ska vi ha dans och jag ska vara med för första gången på 345 år eftersom att jag inte har fått det pga min benhinne. eller mina benhinnor säger man kanske. aja, hörde rykten om fisk idag i skolan? gott. slutar efter lunch. först ska jag överaska linn - kan inte säga vad det är än.. och sen ska jag öva lite pippi långstrump innan jag ska vara med anna. vi ska kolla lite på idre och ringa dit och snacka lite. ska även ha en mysig picknick. det blir nog bra. men vart tog det fina väder vägen? jag som valde att inte ta min jacka idag.. oups!

imorgon är det torsdag då blire vara med linn ( mm? ) , visa upp pippi mm. tänkte även kolla lite på hästtävlingar.
sen är det fredag, då skolan har kubbturnering och party. även tänk kolla lite på hästtävlingar
och sen är det löööördag! med hästtävlingar, wilda barn och stockholm! äääntligen kommer syster hem ni!'
föresten, vill ni kanske se vad jag klickade hem igår?


klockan tickar

nu är klockan halv 1. om 6h ska jag upp men det känns inte så jobbigt just nu. för jag orkar inte sova, orkar inte någonting annat för den delen heller. mer än att lyssna på håkan, vara lättnad över att någon förstår och undrar om det finns någon människa på jorden som förstår så bra som han? pax för den isf! jag låter helt depprimerande märker jag. om man nu kan låta som det i en text? hur som helst så don't worried.

ah. jag älskar musik.

önskalista till mina vänner

hej kära ni. nu börjar dagen närma sig. ( egentligen inte men ni fattar...)

SUCK. där raderades allt.. bara skriva om!

okej. jag känner mig ganska dum när jag nu ska sitta här och skriva vad jag vill ha när jag fyller år. men ni har bett mig. så ni får stå ut. Dock behöver ni verkligen inte köpa någonting om ni inte vill, känn inte så! Men här kommer iallfall en lista, ingen ordning. jag blir glad för allt - tanken som räknas!

  • - äventyr. gärna åka iväg någonstans. det behöver inte vara typ grekland ( SNÄLLA !! ) men kanske en picknick, få följa med till något landställe, en bussresa någonstans, en cykelsemester där vi är iväg och cyklar i några dagar med tält. det behöver inte vara så att hej du betalar allt. det räcker med en ide och ett datum!
  • - jag vill seriöst ha en cykelsemseter mest av allt!! ge mig en vecka/helg av din sommar så kan vi vandra/cykla och tälta och sånt!
  • - pälor och pälplattor! vore ju king.
  • - presentkort vore kul! ( nu menar jag inte att ni ska köpa för 945390859034583905803 tusen kr - ni får ju om ni vill ) men på typ glitter, bikbok, monki, hm... något kul!
  • - jag gillar snygga och STORA ringar! gärna silver+turkos eller guld!
  • - gärna fina saker, personliga liksom.
  • - det finns ju min älskade pippi långstrump dvd BOX. finns på lekia för den som undrar, dock brukar den vara mycket billigare på tradera.com
  • - fina strumpbyxor
  • - badleksaker!
  • och knästrumpor ;)

ja men hejhej, där har ni lite förslag.
nu ska jag beställa hem kläder. såg även att jag hade fått mer kläder på posten. yeah.
ska be mor min hämta i morgon :)

i väntan

sitter och väntar på ett sms från mamma. ang om jag måste vara med på hoppträningen eller inte. jag har så jävla ont i huvudet. men mamma hatar när jag hoppar över ridning..



äter jordgubbar med mjölk så länge!

vad jag gillar och inte gillar

idag är det tisdag. jag gillar tisdagar. Jag gillar engelska, jag gillar matte och just nu gillar jag piano eftersom att vi får  välja låt själv. Jag gillar även regn, fina sms, när man mår bra, sälskap på bussar, nagelack och snygga kläder. ja. sånt gillar jag idag! jag gillar även att snart, snart mina vänner är det lov och man håller på och planerar! jag gillar kalasbjudningar också och mina fina vänner såklart!

vad jag inte gillar är frukost, jag har alltid gillat det. men nu kan jag inte äta det längre, får så himla ont i magen. jag gillar inte att det ska vara så kvavt ute - eller mitt huvud gillar itne det. jag mår verkligen illa så ont i huvudet jag får!!! och då gillar jag inte att man har massa måsten. när man mår dåligt vill man bara ligga hemma framför tvn. inte springa ner till stallet och hoppträna. menmen. jag gillar heller inte att åka buss det är äckligt och jobbigt och får mig att må dåligt. jag gillar inte att jag inte får post.
men minst av allt gillar jag att malin är iväg ungefär hela sommaren.

godnatt


min önskelista

jajaa. jag inspererades av linn.

  • sommarlov
  • ett sommarjobb som inte tar tid men ger massor pengar?
  • jag vill göra matte prov
  • vill åka till landet med fina människor
  • vill till stockholm!!
  • tandblekning
  • sälskap
  • slippa skolan
  • en stor ryggsäck som jag kunde gå omkring med som malin alltid skulle sitta i.
  • att allt bara kunde bli bättre.
sen vet jag inte så mycket mer. jag vill till london, vill åka omkring, vill ha studenten och slippa skolan, se världen, jobba med allt möjligt som jag vill. börja livet liksom. och här sitter jag..

16 årig liten tjej som fortfarande tror att livet blir lättare av att vara surig och tycka synd om sig själv.

måndag.

denna måndagen har SUGIT totalt. blää vad jag är på dåligt humör.. just nu vill jag bara komma ifrån allting, åka till landet och bo där hela sommaren. ja-a. det känns skönt! Man kanske borde säga nej till alla sommarjobb? och åka dit, så får kompisarna komma ner med jämna mellanrum och umgås? jatack. ärs. det vet vi alla att det går inte. jag fick sommarjobbet som jag var på intervju för idag. Men funderar på att tacka nej? ge det till någon annan. veckorna ligger precis då min mor har semester - med andra ord då vi troligtvis åker till landet. ååh - rumpa! och vad tjänar det till att jobba i en månad om pengarna kommer när sommarlovet är slut? funderar på att totaldissa det. eller maila och säga att det har blivit problem, att jag bara kan jobba de två sistnämda veckorna? ärs. ovärt. åh. jag vet inte vad jag ska göra..  allt skiter sig just nu. och skolan ska vi inte ens tala om.
det är tur att jag har malin, som kan mysa med mig på gräset, i solen och få mig på bra humör. även min fina linn som jag tycker mycket om. har shoppat lite idag, blev en söt blus och en bikini. jag känner mig stolt. Men jag vet verkligen inte hur jag ska göra med sommarjobbet.. stavsjö jobbet har ju inte hört av sig, vore ju tråkigt att inte ha något jobb i sommar, eller? ÅÅÅÅH.

vecka 20

tror jag kan bli ganska okej trotts allt!
om jag räknat rätt så har vi noll läxor, sommarjobbs fixning, uppspelning av pippi långstrump, mysa med anna förhoppningsvis med picknick, ringa till idre och fråga ut de på information - ev. boka, kanske gå på tvåornas utställning, träna ****  - höh, kubbturnering + party med skolan, SYSTER KOMMER HEM, yttligare ett HM paket kommer nog att å hämtas, hästtävlingar i stallet hela helgen..

ja. typ så. det känns ganska bra trotts allt! Nu ska jag fixa mig lite innan jag slänger mig på cykeln.

vill inte..

nu ska jag bädda upp sängen och sätta igång svensson svensson.
finns inget bättre när man känner sig ledsen och tvär.
imorgon är det sånglektion och jag vill verkligen inte.
rumpaa. jag vet inte vad jag ska göra åt det..
tänk om det här inte är rätt väg för mig?

PARTY

verkligen party.
gatorna rasar sönder här hos mig. först en cykelbana som gått sönder och nu vägen upp till mig. precis där vatten saken gick. så nu sprutar det ut vatten där och är halvt översvämming. så nu ska jag spriiinga och duscha innan de  stänger av vattnet.
SKYNDA!!!!!

sen blir det lasange.
aaaaaaaaaaah.
jag vill ha sommarlov!
puss

lång söndag

denna söndag har varit lång. kan nog ha att göra med att jag gick upp halv nio. Det har varit en fin dag iallafall. Har skrivit ner lite i kalendern, så som idre med anna, stockholm med bex och linn och ev. tylösand med bex och linn. känns som att sommaren kommer bli KIIIING. jag döör. jag har även planerat lite inför mitt fina kalas. och planerat veckan, varit i stallet och ridit och mailat med min syster. det är så jobbigt att hon är iväg..  iallfall. imorgon ska jag på arbets intervju. eller nej. jag behövde inte intervjuas - det var bara informaton. spännande! nu ska jag fixa mig lite, funderar på om jag ska åka och köpa godis. det vore sååå gott. ska kolla om far min ska iväg någon stans.



älskar att alwa blev så ful på bilden! :D

allt som var ditt

idag är det söndag. jag är ganska seg och sugen på att bara ligga i sängen hela dagen och äta godis till jag spyr. nice
aja man kan inte få allt. Hade ställt klockan på halv 9, för jag skulle till norf och kolla på hästtävlingar och hejja på åby. Men så blev det inte. Istället har jag suttit här, tänk på vad jag ska göra idag, bytt ut garderoben mot vårkläder och planerat sommaren lite. Den kan nog bli ganska bra trotts allt! Nu ska jag iallfall gå och fika, klockan halv 2 ska jag ner till stallet och rida ut med tilda och malin. vad händer mer? ae, vet inte. städa lite kanske, kolla på svenska arbetet, äta, kanske tar man sig till maxi och köper den där fina bikinin jag hittade? aja. vi mäker. jag måste verkligen träna på sången, jag borde verkligen träna på sången. men jag vet att jag inte kommer träna på den. känns bra och det suger. men vad gör man inte?

ganska tråkigt inlägg. mest för att jag inte hade något annat för mig som jag skrev.

vad jag älskar

aaah. dags att hoppa i badet igen. dagen har varit king. vi satt ute och grilla för första gången iår. såå mysigt! nu ska jag hoppa i badet och lyssna på ljusbok. sånt gillar jag.


Om vi ändå kunde gråta tillsammans
eller hata tillsammans
mycket vore då vunnet.

skinande

aah. idag är jag glad och allt är super! Vädert är underbart, shorts och linne blev outfiten! Det känns så vårigt, nästa sommrigt tillomed! Fredags kvällen med linn blev kanon och likaså dagen. Vi slappade, stack till stan, hade picknick, planera och myste. Kändes mycket bra! Jag inskaffade mig ett nagelack på köpet. SNYGGT! Vi skaffade oss även ett var sitt bibliotekskort. Vilket var kanon och jag lånade lite saker - höh. Vid halv 3 åkte hon hem. Jag åkte till maxi, dit pappa kom. första gången vi har nedcabbat i år - SOMMAR. Det kändes bra. Köpte lite choklad också. Sen har jag legat ute i solen lite nu, med boken jag lånade och ätit choklad. Det känns kalas. Snart ska jag ner till stallet, hästen får vila idag. Sen är det wildkids på tv och även jakten på julia. Hade även tänk spendera kvällen med nagelack, badkar + ljudbok, göra inbjudningskort, umgås med mormor & morfar och må bra. Det känns som en lyckad dag! Nu ska jag maila min syster och sen till stallet.
puss.

minn linn

hejhej. nu är linn här! Vi har kollat på svensson svensson, köpt godis och haft trevligt. Nu är klockan halv tio, jag blev sugen på att ut och springa. Men fick 000000 respons. Men fick ut henne på en powerwalk iallfall, just nu sitter jag här i träningskläder medans hon äter godis. haha BRA! Linn vet hur man taggar inför en runda. Musik lyssnar vi på också. Mycket trevligt. Jag total gillar linn, hon är BÄÄST.
musiclinn <3
imorgon ska vi börja dagen med en promenad runt i jursla. Vi ska ha frukost picknick innan vi drar in till stan och shoppar.

nice! nu börjar linn spotta ut godiset i min soffa!

linn " alltså, om vi bodde grannar - DÅ skulle det vara okej att springa en gång i veckan"


torsdag natt

man borde ta mer vara på kvällarna. Inte bara ligga still (?) halva dygnet. Nu är klockan halv 12 och jag håller på att hälla vatten i badkaret. Ser fram emot att hoppa i och läsa min kära bok ( hon går genom tavlar ut ur bilden ). Såg nu att pappa håller på och stället in ljus i badrummet. Han är allt en fin far han! Imorgon ska jag rida min ponni med tilda, dagen får jag se vad som händer. Springrunda blir det iallfall och sen kommer linn hit och sover över. Låter fint. Hon är så snygg den där linn! aah. nu måste jag kolla så att det inte bli översvämning i badrumet. Pappa har ju fixat högtalare i badrummet också, så där kan jag nog ligga länge
;)

regn torsdag

det var svårt att somna igår. med alla blixtrar och muller.
Hade lust att gå ut och gå. Men det var inget jag orkade iallfall.
Idag regnar det som aldrig förr.

 

nu - frukost.

sen blir det ner till stallet och rida ponnyn.


lång helg.

 


då var det lång helg på G. känns bra och SÅ välbehövligt. helst skulle jag vilja ha sommarlov nu med en gång. Men icke sa nicke. 17 skoldagar kvar för min del. Känns ändå ganska gött om jag får säga det själv. Denna helg hade jag tänkt att ägna till mig själv, min hobby och massa små saker. Tänkte ta mig ut i spåren lite och springa, ta hand om tre hundar - ja ni hörde rätt. Imorgon kommer hund nummer tre. Ska bli kul! jag ska även ta hand om min polle, rida ut i skogen, putsa alla häst saker, bada i mitt fina badkar, läsa bra bok, träffa släktingar, lyssna på bra musik, fundera, planera sommaren, kanske tjärna lite pengar, ha picknick i solskenet (?) och så klart träffa fina människor, dricka onödiga drinkar, må bra och må dåligt.

 

nu ska jag inte sova. men jag ska lägga mig i sängen och bara fundera.

undra om jag kommer fram till något smart?

 

OJ JÄVLAR VAR DET ÅSKAR OCH BLIXTRAR.

borde nog inskaffas:

tycker ändå att det är ganska fint. men samtidigt väldigt hemskt.

 

min hund skulle behöva såndär nu. hon drömmer mardröm låter det som. lillan.. hon gillar inte åska och får nog sova i min säng inatt. trångt och mysigt! :)

 


hejdå.

det åskar och det passar mig.

i skolan,

idag fick jag skjuts till skolan. Jag vet inte hur det stavas, men jag tror ni förstår? Nu har vi snart matte nationella. Jag gillar det! Det har vi i 90 minuter tror jag det var, sen har vi dans - där jag fortfarande inte får vara med. och sen körkörkörkörkörkör. i 305980395år. Vet inte riktigt hur det ser ut. Men vi har iallfall kör 1- kvart i 3. Och sen 5-9 skulle jag tro. Vi har nämligen konsert med peter johansson. Musikal stjärnan ni vet? ae, jag förstår er. Jag visste inte heller innan vem det var, mer än att han har varit huvudpersonen i queen musikalen i London. Dock var det innan jag kollade på den. aja. Funderar på om man ska sjukanmäla sig på eftemiddagen. Förlåt världen, men jag ser faktiskt inte så jättemycket fram emot det... Sitter hellre ute i solen och umgås med fina människor. suck.

hah. du och jag anna.
i idre fjäll!
så underbart.


tack!

jag är bara så himla glad.
om det beror på solen, att sommarlovet snart är här, att jag har världens finaste vänner eller att min ponny är finare än regnbågen vet jag inte riktigt. Men jag tror att mycket har och göra mer er.
mina fina vänner.

bara så ni vet.

jag måste vara världens brunaste människa


mot stallet - tjing!

när ska det bli inne och vara som jag?

just nu sitter jag ute och solar. Kom precis hem från skolan. Det var en ganska lugn dag idag. Med film, öva inför nationella prov och piano. Jepp. det var det. Solen står mitt på himlan också. Det är så skönt! Vill helst bara slänga mig in i bilen och åka till landet med en gång!! Synd att det ligger så långt bort bara. Menmen. Snart ska jag till stallet. Dags att hoppträna och jag ser verkligen fram emot det. Han har varit så fin nu på sista tiden! Sånt gör mig glad. Senare ska jag plugga lite på matte också. Det ser ut att bli en bra dag! Nu ska jag sola.


och föresten, anna!
ang min stuga i tylösand ( västkusten )
så vet jag nog på måndag!
vi får hitta ett datum i morgon som passar båda.



när ska det bli inne och vara som jag?

just nu sitter jag ute och solar. Kom precis hem från skolan. Det var en ganska lugn dag idag. Med film, öva inför nationella prov och piano. Jepp. det var det. Solen står mitt på himlan också. Det är så skönt! Vill helst bara slänga mig in i bilen och åka till landet med en gång!! Synd att det ligger så långt bort bara. Menmen. Snart ska jag till stallet. Dags att hoppträna och jag ser verkligen fram emot det. Han har varit så fin nu på sista tiden! Sånt gör mig glad. Senare ska jag plugga lite på matte också. Det ser ut att bli en bra dag! Nu ska jag sola.

och föresten, anna!
ang min stuga i tylösand ( västkusten )
så vet jag nog på måndag!
vi får hitta ett datum i morgon som passar båda.



glad.

idag är jag frisk och glad! Solen skriner, hästpojken spelar på högsta och det är tacos i skolan. Så fint. Innan det är det matte och engelska. Och sen piano. Väldigt bra dag! Efter skolan blir det att plugga matte och hoppträna.
- ja, tyvärr smus  så sviker jag er på repititionen.
aja. nu ska jag dansa vidare! VI SES!

måndag - eller?

imorgon är det tisdag. sen onsdag och sen helg? det blir en yr vecka.
Men bra! 



jag är så himla glad att jag är jag. Eller jag är så himla glad över huvudtaget! Det är inget speciellt direkt, jag har bara ingenting att klaga på. Visst finns det småsaker. Men det är ingen mening att lägga ner tid på. En kompis berättade nyss om hur han och hans polare skulle dra till Australien i sommar. Jag dör - vill också! Åh. jag är så pepp på sommarlov just nu. Det känns så skönt hela livet. Jag ska förövrigt tacka JA till sommarjobbet. Det ger ju pengar iallfall. Och pengar ger visst lycka. sådetså! Man kan hitta på saker, köpa fina kläder. Imorgon ska jag iallfall köpa godis efter skolan och sätta mig och plugga på matteprov. Jag gillar att plugga på matteprov. Känslan av att man förstår, och man känner sig som pippi långstrump. - DEN är så underbar att jag har lust att läsa matte hela livet. ae, kanske inte riktigt. Men ja. Jag ska ge allt på matteprovet på onsdag. Nu ska jag prata med anna om olika ställen vi kan åka till i sommar, hon och jag. Precis som i vintras.
puss.

längta.

jag är en sån där människa som alltid längtar.
Jag är aldrig nöjd över där jag är.
just nu längtar jag till:

  • Matte nationella på onsdag. ja - jag längtar faktiskt.
  • Torsdag då helgen börjar och mormor, morfar & zally kommer ner.
  • Sommarlovet som är om en månad
  • Den glada stämningen som är på skolavslutningsdagen då alla är så glada
  • Åka till stockholm med bex och linn och shoppa och gå på grönalund.
  • Att jag ska orka ta mig in till stan och shoppa
  • Min syster ska komma hem.
  • Min födelsedag och födelsedags kalas
  • När jag och anna åker iväg!

mm.
aja.jag är glad iallfall, jag är godissugen. menmen!


nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen fixa inför imorgon.
Då hoppas jag på att komma till skolan! Det blir även hoppträning.

måndag

idag blir jag hemma eftersom att jag springer omkring och spyr. Ibland är det underbart att vara tjej - tycker ni inte det? suck. aja, finns inte så mycket att göra åt det. Ska plugga lite matte, på balkongen kanske? det ser ut som att solen lyser ordenkligt under rullgardinen. Sånt gillar vi. Måste även träna lite på pianot och sånt. Det gillas. Just nu håller jag på och lär mig denna:

uppdatering: solen gick fort bakom molnen och det ser ut att bli regn?

dags för matte!

 


.

mensvärk <3

bilder.

därhar ni mitt hår och min fina blus som jag hade tänkt att inskaffa mig.

ska tänka på saken lite.

ska även ta mig en sväng förbi secound hand affärerna.

jag ligger fortfarade i soffan. med världens mensvärk. kul?- nej!

Funderar på att tacka nej till jobbet i stavsjö.

eller tacka ja och sen bara jobba väldigt få dagar?

nu ska jag iallfall skriva in saker i kalendern. Det är massa hästtävlingar och malins jobbtider. bra!


första jobbdagen.

åh. just nu ligger jag i soffan och mår sämst. Jobbade för första gången idag ju. Det gick sämst. blääblää. alla var stressade, skrek, klagade, puttades och gud vet vad. Och jag där, helt nervös. Tappar glas i golvet, snubblar, yrar omkring och fattar ingenting. Urs,det var verkligen inte kul.. aja, det gav ju pengar iallafall. frågan är om det är värt det? En sak vet jag nu, det är att jag aldrig ska jobba inom resturang någongång i mitt liv. åh. i morgon ska de ringa mig, efter som att de knappast hann säga hej till mig idag. jag funderar på om det är värt att ta jobbet ens? Aja, den som lever får se. Nu ska jag sätta igång en bra film. Och krypa ner i soffan.

jag hade världens finaste lördag, med världens finaste människa.
vi lagade tacos, kollade på eva och adam, kollade på little brittan, åt godis, myste och spelade sänkaKÄPP.
åh.


puss

GLAD.

jag är så himla glad. Jag har gått från ett komplicerat förhållande till förlovning med mitt hår. Jag total gillar det! Jag lyssnar just nu på jonathan johansson och mår bara allmänt bra. Nu ska jag skriva av mig lite innan jag somnar. Imorgon ska jag nog gå upp ganska tidigt och ta en promenad innan frukost. Jag ska börja ta vara på mitt liv lite mer nu tror jag. Hade även tänkt att spendera förmiddagen med att plugga matte, ta bort nagelack. Sen blir det utställning med malin. Sover även hos malin. Det blir kanon. Allt är kanon. Och jag undrar vem som egentligen klagar? Såg en äcklig fästing förut. Jag är glad att jag inte är en sån. Den är död nu. r.i.p 

jag är glad. fast än saker och ting är skapligt döda.
och då menar jag inte endast fästingen.

hittade min gamla dagbok..

" likt prinsen i en saga så kysste han mig. Jag borde kanske ha gjort motstånd. Men inget kunde få mig att gå där ifrån. Han smakade allt det jag aldrig hade känt. Hans kindben var mörka och hans hy grusig. Han tog mitt huvud i sina händer, jag tänkte inte ens på de nerbitna naglarna. Och när hans kyss var slut och han släppte taget om mitt huvud så började vi att skratta. Det bubblade i kroppen och kittlade i fingertopparna. Vi låste in oss i mitt sovrum och hans hud smakade sol i augusti. "

fredag

aah. det har varit en stressig men mycket bra fredag! Direkt efter skolan blev det lite stan, hem och sen till stallet. Hopptränade min ponny, han var jätte fin! Ja, ungefär så mycket som jag har hunnit med och nu är klockan 7. Jag har precis ätit upp mitt godis från förra helgen. Jag funderar på om det är värt att åka och köpa mer med tanken på att jag ska vara hemma ikväll.. Lite ostbollar vore ju gott! Ikväll kommer jocke & calle-ponken att hänga här. De sitter dock en våning upp just nu. De stannar även över natten, eftersom att de har skapligt långt hem! Aja. Ikväll blir det iallfall slappa, kolla på eva & adam, troligtvis äta ostbollar, mysa och kanske kolla lite på matten. Det ska bli ganska skönt. Jag är ganska glad trotts allt.

föresten.
igår färgade jag håret.
ni får en bild på det - senare.


syster.

jag gråter in ofta, speciellt inte av saknad. Men nu sitter jag och gråter faktiskt. Jag saknar min älskade syster så himla mycket. Samtidigt tror jag att det var nyttigt för oss att komma ifrån varandra lite. Hon är min andra hälft - om jag så vill det eller inte. Men vi ( iallafall jag ) har nog tagit varandra förgivet alldeles för mycket, skrikigt mycket onödigt och inte tagit tillvara på varandra. Jag saknar henne verkligen nu, och jag hoppas att vi kan lite som börja om när hon kommer hem. Framför allt hoppas jag att hon har det bra.
Min fina syster.
Min allra allra bästavän.


jag har världens finaste vänner!

jag vet inte om jag ska kalla mig spontan eller bara jävligt modig.

torsdag

idag ska jag ha gehmu utan lärare, sceniskgestalltning där vi ska få kolla på de andra grupperna, skolsyster, engelska och sen sång. En ganska bra dag! Efter skolan ska jag möta Malin, springa iväg och köpa massa hårfärg och sen får vi se vart världen tar oss. Handen dödar mig fortfarande. Nu har jag bråttom!
puss.

dö åt blont

jag ska aldrig mer färga håret blont. det är så jobbigt! funderar på om man ska färga håret alla redan?


tänker mig något såhär?
eller kanske mer åt detta hållet:


svårt..

just nu vill jag bara ha sommarlov.

varför ska man skriva rubriker egentligen?
alltid så svårt att komma på iallafall. jaja. nu är det kväll, jag och mor har ätit pannkakor och nu ska jag hoppa in i duschen, skriva manus och fixa inför i morgon. blä. från och med nu tänker jag total dissa min benhinne äckel. jag vill ut och springa. Imorgon ska jag till skolsyster med min hand, den gör så himlans ont just nu. Ska snart gå upp och slänga i mig lite mer alvedon. Nu måste jag skärpa mig med cyklingen till skolan. äckel buss är bara äckligt och jag hatar det mer än jag hatar mina benhinnor! - det ni!

känns som att det kommer ganska lagom med sommarlov nu faktiskt. Jag vill resa iväg, inte behöva tänka på morgondagen eller veckan efter. utan bara leva, slippa smeta på sig äckligt smink och gå i obekväma kläder. vill åka till landet idag, just nu. Och bara bada, ut och springa, plocka blåbär, träffa nya människor och slippa vardagen. ni förstår? Jag tänke att jag tar en bild på mig innan sommaren och sen en efter. så ska jag ha ändrat på mig såå mycket som möjligt. Jag har mina ideer alla redan på vad jag ska göra. hoppas jag lyckas. höh. kul inlägg. det är mest för att jag ska slippa göra något annat.

nu - duschen.

fin dag.

det har varit en fin dag. jag och rebecka har kämpat till döds för ett par chokladbollar, tagit sönder en godis maskin, vi har förberedit svenska redovisning om myter, gjort en fin dans, cuttat mig på kören och sen myst med anna i solsken och prata fina minnen och pojkar. ah! och nu märkte jag att nedladdningen av shutter island är klar. Den verkar bra. Får se när man orkar kolla på den! Snart borde man nog kunna börja grilla. Jag är shoppingsugen.
puss

onsdag

Idag försov jag mig bara lite.. så det var bara att slänga på sig kläder, och slänga upp håret i en ful bulle. Fick som tur va skjuts av far min. Idag är det svenska, dans & kör som gäller. Dock så har jag ju fortfarande min benhinne inflamation. så bli inte dans på några veckor för min del. det suger!!!! Eftrer skolan ska jag gå promenad i solskenet med anna och ta en lång prat-fika med malin. Låter som en fin dag tycker jag!

tjing

jag vill

jag vill vara en annan tjej.


glad tjej.

haha. jag älskar mig själv när jag är så himla posetiv.. ironi. Hah, för allt blir ju så mycket roligare av att tjura menar jag! Haha. Ärs. min ponny gick finast idag. Efter som att det vaar 9565698409år sedan jag hoppade en bana på honom så blev det bara 90-1m. Men det gick kalasbra, så det är bara att köra på! Dock tog det ett tag innan både han & jag vaknade till. Men det är sånt man får ta. Vad ska jag göra nu? juste. äta , duscha och sova! Hah, ska försöka kolla lite på tv också tänkte jag. Jag suger verkligen på det. Att kolla på tv alltså. Godis sugen är jag också, ovanligt? ae. Skulle inte tro det. Lämnade in min mobil på lagning nu iallfall. Om ungefär 2 veckor skulle de höra av sig.

fick ett fint brev idag också. åh.
sånt gör mig så glad!
nu ska jag leta fram en adress, slicka frimärken och skicka iväg mina två som ligger här.
i veckan borde jag få mitt brev ang. sommarjobb också.
just nu spelar det absolut ingen roll, jag har ju redan ett superbra sommjobb.
Där jag väljer mitt schema helt själv & bestämmer själv hur mycket jag vill jobba.
BRA.

föresten så vill jag gå på bio.

bläääääääääää-

kom hem nyss. har precis varit ute med hundarna. nu ska jag till stallet. kommer hem sent. äter. duschar. sover.


så ser alla dagar ut. ointressant att skriva om.

äventyr.

det är 1 månad och 7dagar kvar till sommarlov. Det är verkligen inte långt! Jag längtar riktigt mycket till sommarlovet. Jag är så sugen på att åka på äventyr. Det är redan bestämt en stockholmsresa med 2av mina favoriter och troligtvis kolmården några gånger, men jag är så sugen på att hitta på massor. För några månader sedan såg jag inte fram emot sommarlovet. Känndes som att det skulle bli misslyckat. Men nu känns det ändå ganska skönt. Hästen ska gå på bete hela juli, och eftersom att jag väljer själv hur jag vill jobba så kan det bli så att juli blir väldigt bra månad! Och om det råkar vara så att ALLA jobbar och är iväg så har jag ju två sommarstugor som är väärldens finaste och en släkt som jag aldrig träffar. Kanske kan ta med några stackare dit?

Vem vet, pappa hade en kompis i London. Jag kanske drar dit? Känns som att sommaren kan bli ganska spontan. Det blir inget öland och det skär jag mig fortfarande för.
Men vafan

Kära vänner om ni ser det här, ni får gääärna ta med mig ut på äventyr i sommar.
både riktigt sjuka och lätta som t.ex promenader.
jag ääääälskar det.

aldrig mer.

just nu är jag arg. jag är arg på människor som inte bara kan hålla käft. Såna som man lämnar sitt förtroende till och det visar sig vara ett stort misstag. Jag hatar falska människor! Speciellt såna som gör allt för att få uppmärksamhet och verkligen inte tänker på fler än sig själv. ååh. jag hatar de. eller .. ja hatar dig!

idag fyller sälen 4år föresten, vi ska mysa & busa nu. Jag har räknat lite matte. Känner mig stolt!


OCH FICK
MVG-  PÅ ENGELSKA NATIONELLA!
AAH!

hemma - måndag

Blir hemma idag. Jag ska sova, ta ut hundarna i solen, läsa, skriva pippi manus och kolla på roliga saker på tv. Mamma får ta hästen idag, klarar aldrig av att rida med min dumma hand. aja. finns inte så mycket annat att skriva? Jag har kollat på massa gamla fotografier igen. Jag önska så att jag var liten nu!

aaj.

nu ska jag ta min 3e alvedon för idag och sova. Vi får se hur det blir med skolan och allt i morgon. Just nu kan jag inte göra någonting med handen.. Mamma har funderingar på att det kan vara en spricka. Just nu är den svullen och rödflammig. kuljul!

LC:2 + lag

idag gjorde jag & aragorn våran egna individuella dressyrtävling. Alltså inte med laget där man rider efter varandra. Det gick bra, jag vart inte så nöjd. Men det räckte till en andra plats. Så då måste jag ju vara nöjd! :) Sen med laget så gick det också bra, vi kom trea dock var det bara två placerade. Denna gången var det sista gången med laget, därför hade de en till prisutdelning som ska vara det "totala" för hela. Där kom vi trea och fick priser. Så nu är jag två rosetter, två plaketter, en bio check och 4 benlindor rikare. Glad tjej, men nu är helgen slut och jag har inte hunnit med någonting känns det som. jobbigt. Men nu är det inte långt kvar till sommarlov. Då hinner man massagrejer!

för ungefär tretton år sedan.

wildkids, sune, eva&adam, godis och tacos.

jag mår ganska bra!

& jag önska att jag hade lika dan garderob som jag hade när jag var liten.

har suttit och kollat på massa kort i flera timmar nu.


tävlingen

gick dåligt.





dagen har innehållt
hopp, besvikelse, tårar, funderingar och blickar.
självklart enorma träningsvärken efter igår & fina blåmärken. Länge sen jag dansade så dant.
alltid trevligt! Än så länge har jag bara en bild...... jag får väl bjuda på den då!

jag är väldigt svettig och fin. men det är charmigt


resten av dagen ska jag tillbringa framför carl-robert.
jag ska drömma mig bort, äta godis och tagga inför i morgon då det är dressyrtävling på G.

valborg

jag hade en kanon kväll igår. Med mycket dans och dålig musik. Men jag är glad för det. Nu är klockan tio och jag ska åka iväg och tävla min ponny. I like. Vad som händer sen idag är inte riktigt bestämt. Hade tänk ut och springa / gå iallafall. Jag har föresten fått reda på att mina fötter är "fel" belastade och jag går på fel sätt & det är det som ger mig benhinne inflamation. Men om man kanske ska ta tag och göra lite sångövningar idag? Vore ju något! Har överansträngt min högerhand. Hur fel det än låter så gör det ont som tusan. och träningsvärk så det heter duga. En bra fest är ju liksom värsta träningspasset. aja. tack alla för igår, det var la trevligt!

puss på dig malin.

RSS 2.0