sjukling

är fortfarande sjuk som bara den. så mor & far lät mig sova ut idag. eller nästan, pappa kom och väkte mig vid 12. kändes skönt! något mer som känns skönt är att det har kommit/kommer att komma 3 läckerbitar till min garderob. två har redan kommit :


den svarta klänningen plus byxdressen är redan i min garderob. det känns bra! Senare idag ska jag plugga lite. Har en presentation om lightprodukter att fixa, piano och rytm grej. känns väl sådär. men det är bara att köra på! nu ska jag fortsätta göra vad jag höll på med! Ikväll ska jag ner till stallet på clinic om jag mår bättre dvs.
Hoppas på skola i morgon!

Kommentarer
Postat av: evelina

hihi. dock har jag faktiskt bara uppsatt hår där, mitt hår är rätt så mycket längre ;) fast det ser nog kanske ut som om jag har det nedsläppt :D jo fan visst äre najs! h6

Hur är det med dig? :)

2010-05-24 @ 18:00:59
URL: http://evyys.blogg.se/
Postat av: Linn

du är störd! :D åhåhåhåh. MUSIKAL. hjärta-hjärta!

2010-05-24 @ 21:21:32
URL: http://musiclinn.blogg.se/
Postat av: ELIN

Nu förstår jag inte riktigt vad du menar, vadå rik tjej? haha :D



Har förresten också kollat in den där byxdressen. Sjukt fin :D

2010-05-24 @ 23:48:39
URL: http://fredrikson.blogg.se/
Postat av: evelina

oh fy :( ... jag tror att vi skulle ha svenskan på onsdag? hm, inte säker men. Men kom bara på just piano lektionen då? (: det ska jag göra. Mår inte speciellt bra, ont i halsen, värk i kroppen. bara redigt förkyld, men är jävligt glad atr jag slipper din feber (:

2010-05-25 @ 07:39:54
URL: http://evyys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0