vad ska man säga..

förlåt.
okej. nu sitter jag i mina nya stövlar och väntar på att sticka till bussen. Idag äre onsdag, vilket betyder matte deltest. palla. aja. Efterskolan blir det att sticka till stan och träffa malin & sen till stallet och ta hand om pollen. Trevlig dag ser jag fram emot.
wooow, vissa människor är så neeeedrans bra. Ni vet vilka ni är. tack <3

det ska inte va såhär..

finns inte så mkt att säga om dagen. Depp depp. efter skolan blev det stan med erika. hittade 2 par skor, en shorta, lite småsaker & leggins. Hittade en hannes & filip på vägen hem också. Sedär. Nej, nu ska jag kolla på simpson..
deppinlägg jag vet. jag ska skärpa mig, en annan dag.

.

vad ska jag säga.. förlåt tusen gånger..
det var inte meningen att det skulle bli såhär..
:'(

måndag..

jaha, hade ju som vanligt sovmorgon till kvart över 11 idag. men vaknade vid 8 och orkade inte ligga kvar. så gick upp då. tog en tidigare buss för att hinna umgås lite med john innan. Sen vare engelska i en timme, då vi gjorde absolut ingenting. Sen låååång rast. kvart över 12- kvart i 3. då blev det mat, mys och bara må bra. Sen 15mins pianolektion innan vi skulle kolla på 2ornas konsert. haha, så nedrans kul :). Sen blev det att stanna kvar lite i skolan med erika julia & john ( & simon som va på besök ) lite trevligt. & nu sitter jag här. Ska snart ner till stallet. men jag orkar inte. jag tror jag börjar bli sjuk? .. & föresten, mina nya fönster till rummet ärpå plats nu & balkongen typ klart gjord. fyfan för att bo på 3e våningen nu alltså. Funderar på att flytta ner till källaren. det är läskigt här uppe nu. ser ner så mkt. aja. nu ska jag läsa sms som jag fick nyss.

min fina <3

denna underbara helg.

wow. underbara helg.
igår somsagt drog jag hanna, erika martin, obbe, julia & martin till laxholmkällaren och kollade på legenden. mycket fint. Sen drog vi och träffade lite till folk & ser party @ jesper. wow. underbara kväll. helt klockrent allting! Sången i stan, promenaden, allt snack, dansande och mysande. otroligt lyckat. & höh. natten ska vi ju inte klaga på heller. hah, vi tar inte det här. Sov kvar hos jesper med lite folk och vaknade till vif halv 10 då vi låg kvar och slappade i några timmar innan vi drog till staden. & hem till erika för att äta. Sen tillbaka till staden, träffa folk och fika lite. samt yra omkring lite i vasaparken. tack marcus för att hela jag är full med gräs och löv.. men det var trevligt iallafall. Sen sitta & vänta på bussen i 4t5983309835098305983503 åååår. Men nu är jag hemma. Snart ska jag lägga in alla bilder på datan och sen ska jag äta lite tacos och träffa malin för en liten pratstund. Min älskade malin. Hon är bra.
du är bra <3

<3

jaha , vad har hänt sen sist då.
igår efter skolan drog jag till hanna med smusarna för lite fixning innan vi alla stack till världensbar för att äta en supergod och trevlig middag! , tack alla för kvällen. det var trevligt. efter massa mat så stack vi till kärleksparken för lite haha, serious talk. innan vi drog till anna för att kolla på chess. trevligt. fick med mig en erika hem också.
( bilder kommer )
idag vaknade vi vid 9 tiden typ. gick upp och gjorde världens frukost typ lite mys. Och så stack vi ner till stallet och sånt innan vi åkte hem till erika. vi är här nu. Jag är helt övergiven. Erika duschar. Rymmer nogg härifrån till hanna snart faktiskt. Lite mysigt. Sen drar vi till stan, träffar lite mer folk och sticker till laxholmskällaren för att kolla på legenden. trevligt trevligt. efter det blir det väl att gå omkiring lite på kulturnatten och träffa folk innan vi sticker på party hos kalmar. Mycket trevligt vill jag lova. Trevlig helg över huvudtaget.
och försten..
jag vill bara säga att det är så himla skönt när man har något som verkligen fattar. Någons hjärna som tänker lika dant. Någon som kan avsluta ens meningar och verkligen alltid finnas där. Någon man hör ihop med. Och man kan inte göra något åt saken. För man vet, man känner och vet innerst inne att det är så mycket mer än vanlig vänskap. När man känner att man har hittat sin andra halva. Sitt stöd till att fortsätta livet.Jag har hittat den där människan som jag hör ihop med, den som jag inte kan jämföra med någon annan. Någon som jag delar allt med, både skratt och gråt. Jag har den där vännen som alla andra vill ha. Som jag är så himla rädd att förlora. Men jag vet att jag inte kan för vi hör ihop. & ingen eller inget kan dela på oss. det vet vi båda. det är unikt. det är underbart. det är kärlek.


nu ska jag till hanna, & tagga inför kvällen.
love

jag försöker glömma..

jaha. då va det torsdag idag då. Började egentligen kl kvart i 11, men kom till skolan halv 10 för att vara lite social. Mycket trevligt. Hade scenisk gestaltning då det blev datasittande och sen håltimme då jag & hannes yrade omkring och sen sång. skapligt soft dag faktiskt. Sen drog jag & erika till stan. Jag klippte mig en lugg och sen drog vi till henne för att laga mat och mysa lite. Nu ska vi snart ut och träffa jonte haag och stina. Mycket trevligt!
puss

nya tag.

bit ihop.

vad ska man säga..

jaha. då går denna dagen mot sitt slut. IDag blev det softdag i skolan, sen till stan & fixa klipptid & sen gå lite där med erika. Hittade lite hårprodukter och en söt höst kjol som jag blev lite kär i. japps, & meningen var att jag skulle ut & äta med familjen idag. mammas & pappas bröllops dag idag - 20år. men jag känner mig kraslig. en viss person verkar ha smittat mig. ärs. tycker om dig iaf!! Blir att slappa hela kvällen, sova som bara fan. Imorgon äre luggklippning som gäller.
spännande.
vad ska man säga? .. jag har ingen aning längre..
puss.

Man inte kan välja sin familj men jag tror fan inte ens man kan välja vem man ska älska

hur mår jag i dag då? precis som viccan. Det kanske inte säger er så mycket. Men det spelar ingen roll. Så mår jag iallfall.. Livet leker fast det är lite snurrigt. ihi. Idag hade jag egentligen studiedag. Men jag fick ngt dampryck så jag bestämde mig för att följa med malin till skolan istället. Var väl helt okej. Dock höll jag på att döö när jag skulle gå upp. Gick upp 6 !!! Seriöst. Har inte gått upp så tidigt på typ ett halv år! det va hemskt. Aja. Efter en lång dag där drog vi till stan & kollade läget lite. Hittade inget speciellt. & sen hem & nu sitter jag här. Trött. & ensam. blää. Ska väl sätta igång en film snart & mysa till den. haa, sikket emo inlägg det blev. Jag är bara så trött!! :)
pussilussi.

vi leker att det är den 18 september idag.

det är sjukt. så sjukt.

Vi hör ihop du och jag. Det vet vi båda.

Det klicka med en gång. Du är unik

1 månad idag. Känns som flera år!

Jag älskar dig.


stolthet är mitt mål.

studiedag idag då.
lite skönt sisådär. På en höft! Har precis städat rummet. På mitt egna lilla sätt. Och jag är så jävla stolt över mig själv att det är sjukt. Idag blir det bara att slappa hoppas jag på. Ta hand om hästen, kolla om det finns några läxor att göra, kolla på tv, baka något riktigt onyttigt kanske. Ni fattar? Nedrans bra helg blev det iallfall. :)  & veckan som kommer nu ska vi inte prata om. den kommer bli perfekt. Tror vi. Ha. nej men det är klart den blir!!!
Orkar inte skriva så mkt mer.

tack alla för helgen :)

love.
typ.

pappas flicka

wooooow vilken trevlig kväll det blev ! Förfest hos micke, sen party i stan någonstans ( samma ställe som festen i onsdags ) & sen lite efterfest hos micke & på donken & lite promenad och sånt trevligt. Mycket trevligt folk och allt var allmänt trevligt. sjuukt lyckad kväll! & alla mår säääkert lika underbart i dag som jag mår. Blir att ligga framför tvn lite, och slappa ett tag fram över. Sen dra till stallet lite & kolla på tävlingar & träffa människor. Sen träffa agust & sen äre party igeeeen. Underbart! Denna veckan har varit så nedrans bra! Men nu ska jag ta lite huvudvärks tabletter och bara njuta av att vara jag.
för det är så nedrans bra. En godispåse skulle ju sitta fint nu, ska be pappa åka och köpa en..

min bästa pappa.
blev sugen på att åka till london nu.. sitter och kollar på bilder.
det brukar vara på våren vi åker.. men varför inte åka på hösten i år istället? ..
ska fråga ;)

nu ska jag kolla på top model lite. Tills huvudvärken & illamåendet laggt sig.
då sticker jag till stallet ;)


love

någongång ska bli den första.

nu blire fixning till lite av världens bästa musik.


kolla hääär :

helgen baaaah,

skriver ett inlägg för hela helgen.
orkar inte / tror inte jag hinner skriva så mkt & nu har jag ändå inte så mkt att göra!

okej. idag - nu. ska jag snart till stallet, rida ut en kort sväng i skogen med matilda. & Kolla lite på tävlingarna och sånt mysigt!! Sen blir det att fixa sig, träffa john & sen dra på party. Mycket trevligt.

Söndagen blir det nog lite slapp på förmiddagen. sticka ner till stallet & träffa tilda mfl :)  & sen träffa agust & party sen när kvällen kommer. Mycket trevligt igen.

Måndag har vi studiedag, då har jag hästen också. Så ska väl ta hand om honom. Kanske träffa simon också, som har kommit hem från stockholm då. Blir väl ganska slapp dag tror jag. Ganska trevligt det också.

Och på tisdag har vi också studiedag, men då ska jag vara med malin i skolan istället. Lite pepp på det faktiskt. Hah. Se hur alla andra har det och så liksom. Sen blir det nog att dra med henne på stan ( eller någon annan frivillig - simon ? ) och träffa lite smusar m,m.. Sånt gillar vi.

Långhelger gillar vi.


..

suupersoft dag idag. som alltid på fmg. Vi hade dubbla matte lektoner & en balett lektion. På 2h matte gjorde jag ett tal. jag är en naturbegåvning. Efterskolan blev det att vara kvar och sitta och prata lite med 3orna. Sen gå till stan med julia, hennes pojke & en till pojke. Lämnade dom och träffade cilla & malin istället. Satt och prata lite på fik och lämnade tillbaka lite kläder och köpte oss en godispåse. Sen åkte vi hem. Efter att jag nästan somnat inne på myrorna. hah <3. Kom hem hit & myste med räkor, toast, godis, prat och lite plugg blev det också. Eller aa..tränade på sången & pianon. Har inskaffat mig ett nytt piano idag. Så nu david får du hålla i hatten! Meningen var ju simon idag.. men jäveln drog till stockholm istället. Skulle spendera hela helgen där, & tävla. Lycka till simon. du vet att jag tror på dig ;)
aja, som sagt. Mycket trevlig dag iskolan. Jag älskar det.
Nu ska jag kolla på pippi på rymmen innan jag somnar. Imorgon blire rida ut på pollen med matilda & sen troligtvis parteeeeeeeeey!! Sånt man märker liksom, men det vore ju trevligt!
pusssssssi.


tänk tänk. vad allt egentligen är fel.

nu ska jag fortsätta mitt seriöst snack med agust. haha.
det är liksom han & jag. Min riddare i rustning ;)

JAG ÄLSKAR ALLT.

otrooligt soft dag blev det idag.
förutom att jag vaknade upp med huvudvärk.. men det är smällar man får ta. & så SJUKT jävla värt!!!!
först hade vi lite gehör. Det var helt okej faktiskt. Sen långrast och sen scenisk gestaltning. Då gick jag & erika och intervjuva folk på stan om scenskräck. Lite kul sisådär. Sen på lunchen drog jag & erika till donken istället. gött. Sen vare lite englelska. Ezra verkade ganska nöjd med mitt prov. Så jag fick gå efter 10 min och hade lite mysstund med agust istället. Snackade lite med en kille som va på besök också. Han & jag va typ lika duktiga & intresserade i politik kom vi på ( dvs. kan inget & bryr oss inte ) men vi gjorde ett tappert försök att förstå oss på vad de andra snackade om. Ha. Agust satt i typ en kvart och förklara vad som menas med höger och vänstern. Hah söt. & sen hade vi lite sång. Helt okej dag. Stannade kvar i skola lite och umgicks med människorna. Men vid 4 drog jag & erika hem till henne. & va lite med hanna och martin. Mycket trevligt må jag säga. Bara chilla gärnet & tagga som FAN inför nästa helg som kommer bli så nedrans bra. btw. john kom inte idag. Jag är djuuupt besviken på dig. haha naerå. han kommer imorgon iaf. sovarN. & imorgon blire skola och sen att träffa simon. Mycket trevligt. bara slappa hela kvällen vad det ser ut som nu. Så nedrans skönt.

aja.
Nu ska jag ta bort sminket och sova. Så jävla gott.
& hoppas på att drömma liknande dröm igen. (aaaaa)


btw.
wow vad jag älskar mitt meningslösa liv.
Det är sjukt. det är bäst.
& fmg..
blir bara bättre & bättre för varje dag...
<3



..hah , skolfotot kom idag.
haha, palla bry sig. även fast jag såg upp som en uppstoppad hamster.
vad gör det om 100år? eller om 20?

5 av 5 fulla toasters.

haha, sikken nedrans kväll det blev igår! Fett värt att må som man mår idag!! & jag är duktig och kommer till första lektionen iallafall. Ni borde va stolta. Jag är stolt. Tack malin för att jag fick följa med i går! Du är så neeedrans bra ska du veta! ( :) ) Nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, om en kvart ska jag stick till bussen. Palla inte att cykla. Det är så sjukt segt ibland. Skön dag blire i skolan iallfall. Och jag räknar med att per & john kommer till första lektionen. Annars jävlar. Ha! Naerå. Föresten jag fick en snilleblixt förut.. skulle man kanske ta och klippa lugg? hm. Är lite sugen på det. Men kanske väntar ett tag. Kanske efter jul eller något. På tal om jul. Jag vill ha lite vinter nu. Med skidor, romme med fmg och julklappar. åååh. föresten. Lite underbar dröm jag hade ikväll då. Har typ aldrig varit med om en dröm som varit så jävla värklighets kännslig (?). jag blev helt chockad när jag vakna. HA. aja. Nu ska jag bädda sängen.


gårkvällen,
5 av 5 fulla toasters
hah!
<3


haha, igår hade rumppatrullen emodag.

hahaha, vi är nog ganska störda. Men vi är ju smus :)


& så lite (går)dagens outfit

nu mot bussen.
puss

BUS 4 YOU

OCH VADSÄGER VI OM ATT PARTA PÅ ONSDAGAKVÄLLARNA.
JAA SÄGER VI.
JAA!
MEN NU SKA JAG SOVA, JAG HAR LOVAT ATT KOMMA TILL FÖRSTA LEKTIFONEN IMORGON. & DÅ SKA JAGG GÖRA DET! SKRIVER OM DAGEN I MORGON.
BEHÖVER MIN SKÄÖNHETSSÖMT.
PUSS.

För allt blir fel


det jag minst av allt vill,
är att såra dig..

& vad jag väljer, så blir det så..

tisdag.

ihi.
idag i skolan vare först engelska. Vi höll hela lektionen på och diskutera hur vi tyckte att en lärare skulle vara. Snackade om att pressa sitt barn och fick inget gjort. Men vi får inte glömma att vi är någons ljus. Hon må hata oss smusar men fan va skön hon är ibland. Kan man vara både klockren & dum i huvudet? tydligen. Sen vare matte. Tror jag räknade typ 4 tal på typ 80 min(?). Jag är så nedrans stolt. Det är bästa insatsen hittils i matten! Sen lunchrast, busa lite. Träffa lite kunskapsnobbar. Jag gillar dom. Sen vare samhäll. Jag & Sam skrev bästa fack-ta texten. Sjukt stolt. Sen blev det att sitta & sociala lite med 3orna. Sen kom malin ( :D:D:D:D ) & hon hjälpte oss att komma på en pjäs. Hon fick även se resultatet. Det var bedårande. HAHA. Skapligt oseriöst & klockren. Men vem bryr sig? Tyvärr var den bara 2 min.. den ska vara en timme.. nedrans! Sen drog jag malin hanna erika och jul-ja till stan. Käka lite mat. Malin drog sen shopping. Hittade en tunika på monkey, en parfym, en jeansshorta & ett linne. & puder också. Lite nöjd är jag. Eller ganska mycket. & nu ska jag slappa. Träna på sången lite, förbereda för min jul-jas och erikas emo dag i morgon. iihi.
Morgondagen blir så neeeedrans bra. först emo, sen PARTEEEY :D

lite bilder då.. ego :(


nya tunikan då. kärlek.

.

finner inga vettiga svar..



godnatt

fmg <3

jag är en sån neeedrans bra människa ibland.
& för tillfället är jag så glad.

Vaknade kl halv 8 av byggare bobb. För de som inte vet så håller vi på och lägga om taket, byta fönster, göra om alla balkonger och ska snart göra om mitt rum & badrummet & typ hela överstavåningen. Herregud. Jobbigt äre men fint blire! Sen vi 9 tiden slängde jag mig på cykeln och cyklade 9km till skolan. jag är stolt. Sen hade jag solosång kvart över 10 i 30 min. Innan dess vare lite catfight. & jag älskar det. HA. så ägd. Sen lite engelska på det. Jag hatar engelska. Men jag får inte glömma att jag är någons ljus * fmg elever förstår *. Sen vare raaast från kvart över 12 till kvart i 3. Sen 30 min piano. Jag ägere på piano. Jag ska bli nästa .. robert wells & erika oxå! Sen blev det att vara kvar i någon timme och stötta oskar & august ( & alexander ) genom deras filmarbete. Dagen innehöll såklart också massa klockrena kommentarer, sång, skratt i massor, FINA människor och nivet, sånt där som fmg bjuder på - det bästa. Sen snabbt på cykeln & till stallet. Red pollen som gick klockrent. & nu ska jag göra matteläxan, öva på sång och kolla på top model. & såklart...


vicka på min lösa tand!


dagens.

pussi

fint


 

nu ska jag kolla på pippi på rymmen ( <33333333 )

slappa till max och bara vara sådär

patetisk glad som bara jag kan vara.

Måste träna lite på sångläxan också, men det kan vänta -ihi.

 

 


bilder från helgen.


jag tyckte jag var cool - bakrunden avslöjade mig dock.

frulle <3                            twiiiiins.

brudtärnaN bah.

min absoluta favorit :)

& så lite ikea & godis shopping på vägen hem.
Mer bilder från bröllopet kommer snart!

ewelina prima ballerina bah.

hah, typ 3 min sen förra inlägget. Men måste blogga för hela helgen kom jag på.
imorgon efter en underbar dag på fmg sticker jag snabbt till stallet & tar hand om pollen, sen snabbt hem & packar och fixar för att senare sticka till småland med familjen.
Faster ska gifta sig på lördag, & jag & syster ska vara brudtärnor. Jag kommer bo på hotell och bli borta hela helgen. kommer inte kunna uppdatera. Men troligtvis massa bilder på söndags/ellermåndags/kvällen.
Har såklart mobilen med, så det är bara att smsa på hörrni!
Puss på er :) <3
& så en stooor oseriös bild på det.

men nu är det fortfarande torsdagskväll & jag ska duscha & packa balettkläder tills i morgon. - melike.

den som väntar på något gott väntar alltid på mig.
morgan, jag vet att det är din .. men , du är min idol & jag din. så jag lånar den.
puss.

om 5min kommer ett inlägg till!

ihi.
idag vare slappdag, som alla torsdagar. Jag träffade erika vid skolan kl 8 för att plugga lite. Vid 9 vare gehör. Spelade trumrythm. Ganska okej. Sen hade vi typ teater, håltimme & sång. Väldans skön dag. Sjöng för klassen gjorde jag också. underbart! Sen blev det att stanna kvar & vara social med simon ett tag, innan jag hanna erika & jul-ja stack till stan. anna & anna var även med ett tag. Vi åt skratta & shoppa lite. Hittade en söt höstjacka. Köpte den, & tror den stannar kvar i garderoben. Sen vare vänta på bussen i 1h.. underbart! & sen hem & plugga. & nu ska jag sova.

& en dagens outfit , batman tunika från cubus.

just i denna sekund har jag just, just jag fått nog.

Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån.


Ibland är det bara för mycket för mig..



tack äjika att du gjorde min dag - som vanligt. <3

i väntan på..

FMG.
jarå. Jag kan egentligen ge mig själv en timmes längre sömn varje dag. Men det går liksom inte. Mellan kl 2 & 7 vaknar jag typ var 10onde minut. Som om det vore julafton eller något. Men, det är väl posetivt antar jag? Idag blir det iallfall skola, vi ska ha någon jävla mattediagnos. hm. & så har vi jazz idag. Jag gillar inte onsdagar, fast egentligen så gör jag det. mysterium. Iallfall, efter skolan blir det stallet med erika & sen mys. japps. Varmt som fan är det ute ocks¨& mitt huvud är helt... cp idag. Skulle jag ha gått på hulta. Skulle jag ha stannat hemma. Men nu går jag på bästa fmg. Då vill man inte missa något! Tar med mig kameran i dag okså, kanske blir lite roliga bilder. Vem vet.
har föresten kommit upp önskemål om dagens outfit igen,  så är väl lika bra att köra på det då;


tröja - hm
jeansleggins - veromoda

ha en bra dag !
puss

ska dom bo här nu... ?

jahaaaa,
vad ska man säga.
nu iefterhand kan jag ju skratta lite åt gårdagen.
men då vare inte skratt.
så långt ifrån man kan komma..
& nu ska jag sluta skiva i jobbig punktform.


aja, gårkvällen överlevde jag tack vare mina fina vänner. Dom är typ... underbara? Något sånt jappp. Skola idag också då. HAH. Den va ju också lite kul, såhär i efterhand. Började lite.. omoget. Men super kvinnorna äjika & äwä tog såklart tag i problemet. & kollade den i vitögat. hah. ingen fattar. men vad gör det? det löste sig ju iallfall. Skulle idag ha varit i fredags.. woow vilken bra dag det hade varit då. typ. Men nu är det tisdag, och då får man ta det för vad det är. yrt. Blev som vanligt inte så mkt jobb i skolan, mest prat & sånt mys. Dock tror jag att mia har koll på mig & äjika. hm. bara för att vi är sååå effektiva. typ. Jag tror inte jag har gjort ngnting på hela dagen. Får göra lite mer nu ikv, fett värt det! Efter skolan blev det först att sitta & mysa lite med folket, sen springa till stan & köpa en tröja - melike. Träffa lite trevligt folk, därav malin & sen simon. ( jag vet inte om man skriver därav, men det lät bra ) aw, simon & jag. Vi är typ såhär * alla på fmg vet hur jag visar med fingrarna * tajta. seriöst. vi är superkära Mycket trevligt. Sen blev det en vilsen cykelutflykt till äjikas "hem" ^^, vi kom fram tillslut & lagade lite gorme middag. bestående av köttbullar & makaroner. Vi bjöd även på parmiddag. jesper & jag. vi är typ såhär * alla på fmg vet hur jag visar med fingrarna * tajta. Seriöst. vi är typ as kära. HA. aja. yrt. sen blev det snabbt till skolan igen, sitta och kolla på 2ornas gamla julshow. så jävla söta alla va. aaw. & nu sitter jag här ska snart läsa lite ur " rampfeber " & sen vankas donken.
jag är glad.
jag borde inte vara glad. Jag hatar att jag är glad. Blää. Men nu ska jag längta tills imorgon, läsa lite & vara lite social med människor. & snickare för den delen.
De kom idag, ska typ fixa här tils jag fyller 35096803568 år. Vi ska byta tak (?) & göra om HELA översta våningen. ( därav mitt rum  - melike ) aja.  det ska bli aaapsnyggt * dreegel * ihi.
föresten, äjika. äjika & jag. seriöst. vi är typ såhär * alla på fmg vet hur jag visar med fingrarna * tajta. seriöst. Vi är typ as kära.
ha, herregud. Ibland bara hatar man allt, men älskar det samtidigt. Nu ballar det ut. Bäst och sluta.
hah, bästa fmg!
I'm too proud for cryin', didn't come here to break down
It's just a dream of mine is coming to an end
And how can I blame you when I built my world around
The hope that one day we'd be so much more than friends

vad vore jag utan dig?

dagen var ganska bra.
även fast jag gick på alvedon.
huvudet dampa hela dagen, men det är en annan 5a.
så förutom lite bråk med lärare och lite depp miner på matrasten så var dagen riktigt bra.
Dagen  bestod dock mest av håltimmar.
eller rast som vi också kan säga.
hade totalt lektion i 1h typ.
och ändå har jag varit i skolan 7h idag.
lite underbart sisådär.
& nu har jag fastnat i ett dilemma.
hästen.
plugget.
jag måste plugga, har ngn engelska uppgift i morgon. vill att det ska gå bra så att jag slipper
ha engelska på tosdagar.
dock har jag hästen i dag. mamma får kanske ta honom.
vi märker.
nu skajag plugga & äta.
gott.





Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.




när den rätta dyker upp så säger hjärtat till
och då får huvudet säga vad det vill..




& nu.. tillbaka till pippi på rymmen.
puss.

& hur vet man det..?

trevlig kväll blev det.
Träffade  även david, fredrik och lina ett tag.
Lite mysigt sisådär. Vi får inte glömma anton ;)
Nu är jag iallfall hemma!
Klockan är kvart över 1 och nu har även pappa & syster kommit hem.
Ska väl snart krypa till kojs.
Imorgon blire slapp dag. Ta hand om hästen, plugga lite engelska och sånt.
vem vet, kanske träna lite också?
sånt som märks.
nu ska jag sova.

puss.

HAHHHAHAA

ja, barnslig sa du, jag kan bara hålla med & skratta lite till åt det.
o m o g e t

HA.
iaf, hade supertrevlig dag på staden.
dock var sommaren med göran filmen, ingen hitt.
En ganska stor diss faktiskt.
Men det är oviktigt.

ha, gått en timme på maxi stormaknad & väntat på bussen.
Snille som jag är tänkte jag ju inte på att småaffärerna stänger tidigare på lördagar.
menmen.
det är ju mysigt det också.
& nu ska jag ut med hundarna & sen in till stan igen.
Med elin & malin och vara med johan & oscar.
Bussen går halv 10, dvs om typ 30 min.
Så jag har ganska bråttom. Hm.


Skulle jag inte vara så jävla glad just nu,
skulle jag gått upp i taket på dig.
men jag gör det imorgon istället. Tror jag.
om inte den logiska förklaringen kommer - igen.
jäävla omoget.
Ha.
Ska det vara såhär, så ger jag upp.

den som lever får se, nu ska jag ut.

det är ju frågan..

hm.
vaknade ap tidigt  idag.
Även fast jag inte kom till kojs för än 2 typ.
men det är soft.
Har färgat håret nu precis,
är väl..
nöjd.
ja det är jag nog.
& nu blire att välja kläder till dagen och lägga på lite makeup.
sen in till stan & fika & sen bio på det.
otroligt mys.
Om tiden hinns blir det att vara med elin & malin sen efter det.
mycket trevlig dag.
puss på det.

ingen fantasi för tillfället.


jag är kär i dig.
spindelmannen.


hm.
det var otroligt mysigt hos malin.
Med massa prat & promenad och film. Sånt gillas. Skarpt. & lite kinder ägg på det.
Kl 11 drog jag hem, var så neeeedrans trött.

Imorgon blir det upp och färga håret.
Vi får se hur det slutar.. kallabalik troligtvis.
Sen blire fikning & bio med simon, trevligt värre! :)
Blir att se sommaren med Göran, haha. Verkar klockren!
& sen blir troligtvis att träffa elin & malin. Om jag hinner.
Ihi. Men nu ska jag sova. Trött som ett as.
nattinatti.

naeva.

jag tror jag hade min oturs dag idag?
hm.
sorgligt det.

Efterskolan blev det en snabbis till maxi och köpa hårfärg.
its getting darker and darker..
& träffa malin på bussen också.
& nu sitter jag här.
ska snart göra min berömda bananmacka.
gotti.
Sen ner till stallet och sen blire väl att vara med malin tror jag.
& sånt gillas.
Blir nog bara myskväll.
men det är ju mysigt att ha ibland. faktiskt.




hm.
hm.
hm.
& hur blire nu.. ?

lev i nuet.

hm.
idag hände det som itne får hända mig.
men vad gör man åt det?
det finns inte så mycket att göra åt det.
Erika är världens bästa, vet ni det?
Hon är underbar & nästa vecka , med erika vid min sida ska jag vara starkare än pippi.
hoppas jag.
jag skäms.
Iaf efter skolan hade jag sälskap med hannes till stan,
skulle jag ha fikat med david, men var så tråkigt väder så vi sköt fram det.
Istället gick jag och tröst-köpte mig en tröja.
Sen åkte jag hem med pappsi och elli.
Stack ner till stallet i spöregnet - underbart.
Lagade lite mys kvällsmat - satte mig vid datan och pluggade.
Mysigt faktikst.
världigt.
Sen dess har jag suttit här.
jag & viccan har drömt oss bort lite. - underbart!
Dock mår jag ganska bra just nu, eller nej. väldigt bra.
Allt annat vore väl onödigt?


lev i nuet.


föresten, elen.
måste träffa dig.
typ. nu.

knepigt.

typ världens segaste skoldag?
hm.
nej där ljög jag.
men den segaste hittils.
Vilket fortfarande är så mkt bättre än hultas bästa dagar!
3orna var i stockholm hela dagen, så de fick man inte se en skymt av :(
Men 2orna var ju kvar, så det var helt okej iallfall. - fnizz!
Hade dans idag iaf, jazz. Aproligt.
eeheh.
& sen vare samhällsmys och lite kör. Sen inget mer.
Jo jag satt och vänta på erika medans hon hade matte.
Sen stack vi hem till mig, myste och pratprat, sång och skratt i mändger.
åh, min bästa erika!!
Hon stack nyss och jag var precis ute med hundarna.
Nu äre färgning av hår på G, sen slappa lite och kanske "plugga" lite.
HA.



nu blir det svårt hörrni.

pluggismats..matspluggis.. klas.. lyckorus.. ?
( erika fattar )


Never let the fear of striking out, keep you from playing the game.

åh, jag är så glad!!

barra så nedrans underbart - A L L T.


bah!


nyfärgat hår baaaah & kung har jag blivit oxå :)

hah, ganska seg dag idag.
Först engelska, matte och sen so.
Men det va chill iaf.
Sen stannade jag & erika kvar i skolan,
slappade lite.
Lekte facebook - eheh.
Vid 6 tänkte jag ta bussen hem. Men nehe.
Fick vänta på bussen i 1 timme. Åh. segt.
Tillskillnad mot igår då jag åkte med jesse olle fredde och henka
kom dt fram 3killar och började snacka.
Det visade sig att de precis hade börjat 7an.
hahaa, så söta dom va.
Jag blev nästa lite kär. Ihi, nej inte riktigt med nästan.
Nu ska jag skriva lite på samhällskunskapen och sen slappa gärnet.
& deppa.
alla 3or ska till stockholm i morgon och vara där hela dagen :(
kuk.

& så en puss.
eller nej.
ingen puss.
kram!

RSS 2.0