LÅNGT.

tjabba tjenare. har precis kommit hem från stallet. Det har varit en bra dag idag! Först hade vi svenska B/ historia. det verkar bra! vi gjorde ett test hur mkt vi kunde om historia. erika & jag fick 6,5 / 36.. ( och två poäng var fusk ) känns bra!Sen hade vi extremt lång rast. 10.30-13.15 så jag drog till stan och lämna tillbaka lite kläder, sen myste med fina människor. sen var det mat och dansdansdans. vi ska börja med musikaldans nu och det känns så bra! fick beröm för att jag hade bra fötter. han kallade mig äkta ballerina och en typ som kan gå i "hor klackar" haha kändes bra! och sen var det scenisk gestalltning, pratade om rådhus uppvisningen. wow det kommer nog bli riktigt bra! Spöke blir nog min roll! sen var det träääänings time. jag o anna drog till wordclass och jag köpte mitt årskort! WOOW. så tränade vi i ca 1,5h också. det var så jobbigt - men kul! sen fort till stallet, tog en lång promenad till hästen då han knappast orkade stå upp. gullis. och nu sitter jag här och ska mysa med min fina hund till fångarna på fortet! min stackars hund.. hon är ju van att få följa med överallt under sommarlovet. man kunde liksom komma på henne spring efter än när man kommit halvvägs till stallet, nu så är jag ju aldrig hemma. mår så dåligt när jag måste stänga in henne i huset när jag går till skolan.. och lilla wilma ochså.
aja. imorgon är det tisdag. på schemat står piano, sång, engelska och matte. ser fram emot att köra igång med både matte B och engelska B. blir nog riktigt kul! Efter skolan ska jag träna lite, och gå och sola. sen vid 6 ska jag träffa min älskade anna och mysa lite. låter som en kanon dag tycker jag. men ja.. kommer ju komma hem sent imorgon också. men jag gillarT. dock önska jag att man kunde få ha med sig hundar till skolan. vad tror ni carola säger om det?!
lite bilder från senaste dagarna:
trorna taggade för att nolla de nya ettorna
TAGGAR BARCELONA!!!
nu har jag port från EF ang "high school year" som ska läsas ordenkligt och funderas på!

full rulle.

förlåt för att jag inte ger er en bildbomb som jag lovat. men har varit full rulle hela dagen. har varit med hästen hela dagen och nu har jag och familjen precis ätit tacos och nu ska jag sova för att imorgon börjar "livet". imorgon sätter allt igång, träning, skola, hästen.. ja allt. jag gillar att ha fullt upp och jag hoppas att hinna med allt jag vill! Vi börjar imorgon, cykla till skolan, skola 9-16 med dans, sen träna gym, cykla till stallet, rida och cykla hem. totalt kommer jag cykla ungefär 25-28 Km. känns BRA och någon kommer sova så gott denna vecka.
nu ska jag sova. godnatt!

kolla hela

haha, aragorn och jag för 1,5år sedan?

( kolla hela - det blir bara bättre o bättre )

ärs. idag var han fin iallafall. Nu ska jag sova som en gris imorgon ska jag upp tidigt. det är lagtävling som gäller. DIV 2 dressyr. blir nog bra - hoppas han är snäll!

oj nu är maten klart. potatispure, renskav och brunsås. helt okej. imorgon kommer bildbomb!


film och musikgymnasiet

wow. älskar min skola! vi hade party igårkväll. det var SÅ trevligt och ettorna verkar SÅ bra. känns skönt och kvällen var lätt den bästa på länge måste jag säga. har massa bilder att lägga upp från igår ( inte festen ) men det får bli sen. nu har jag varit uppe sen 06.45 då linn och rebecka skulle iväg. hej de blev verkligen komma hit - äta- sova - äta- gå. sånt suger. menmen. idag ska jag till linköping med syster, ta hand om hästen och träffa malin. känns bra ! nu ska jag till ikano huset med min fina syster och shoppa lite. Men först - in i duschen.

saker ni gärna får ge till mig.







tack på förhand
/ e.

oups.

okej, kors itaket. just nu har jag precis kommit innanför dörren med fina shoppingkassar. Först tog jag 9.15 bussen in - fast än vi började 10.45. men bussar vettni?! iallfall, ungicks lite med rebecka och linn innan skolan började. Då hade vi engelska först, eller ja. vi pratade om vad vi ska göra i engelska B kursen. och jag känner bara WOW. det kommer bli så kul! Hoppas vi gör några roliga resor och sånt också! Sen träffade vi maria lite, sångläraren och planerade mer inför uppträdandet på rådhuset. det blir nog bra! ( om klassen kan hålla sams? - gullisar.. ) Sen blev det lunch och kycklingfotboll med nollorna, de var tråkiga och knappt hälften av de var med. jag menar - man får väl bjuda på sig själv lite? aja, de flesta ettorna verkar bra ändå tycker jag! Slutade väl vid 2, då jag, anna, anna T och esra drog till stan och shoppade lite. känndes bra! efter ett tag var det bara jag och anna T kvar - vi skulle träna.. eller?! ärs. kuriosa (?) var mycket trevligare. vi fick en gratis bulle! Shoppade iallafall en ring, halsduk och pannband/mössa typ. och sen torrshampo - bra för luggen. ja det känns bra!
imorgon kommer jag inte ha tid att blogga alls (- eller? ) börjar kl 9 med 1h matte, sen slutar vi. men treorna ska nolla ettorna - så vi ska väl hänga med de lite och sånt. sen ska jag och anna träna innan jag, rebecka och linn sticker hem hit - fixar oss - och drar på fmgs nollningsfest. känns bra. sen sover de här!
här är några bilder från senaste 2dagarna:
babylove.

ja. där har ni. puss allt nu har jag massor att göra.

plötsligt händer det!

vetni? idag på stan såg jag typ vääääärldens snygging. alltså wooooow. jag trodde inte ens sånna fanns i norrköping?! jag tappade andan för en stund. woow vad han var snygg. påtal om snygg föresten;
han måste vara världens snyggaste ?! typ.
nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir time out!

glad

idag har det varit en bra dag. kom till resecentrum halv nio och umgicks med rebecka och linn i en timme innan skolan började. vi satte igång direkt med ett projekt. vi ska göra en teater/musikal till kulturnatten och det lär bli så bra! Sen var vi med ettorna lite och fikade med de och sånt. det var mysigt. Sen drog jag och anna på stan, köpte hårfärg till anna och block till skolan. Sen gick vi hem till anna och färgade hennes hår - det blev kalas fint! Sen gick vi tillbaka till stan - och träffade karin och anna T enstund innan jag drog hem och åkte till stallet för att ta hand om en eeextremt smutsig häst. men jag gillar honom ändå. nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet och slappar lite. imorgon ska vi köra kycklingfotboll med ettorna. det kan bli kul!
jag och fina anna.
( kolla sista bilden på anna - BABE )

lite bilder från idag.


linn, jag och rebecka- påväg mot stan. ( gillar bilden!! )

jag och julia i matsalen.

 

ilike. nu ska jag fortsätta kolla på timeout - sen fixa inför imorgon. och bestämma om jag ska skicka tillbaka löshåret eller inte. lutar mot det. aja. TJING.


första skoldagen.

aaaah. det var skönt att komma tillbaka till skolan och dess härliga gäng! Idag var det mest mentorstid och lunch. sen slutade vi. men vi stannade o kollade på ettorna lite, vi fick ettvarsitt fadder"barn" som vi ska ta hand om. lite gulligt. hoppas mitt är bra! efter vi hälsat på de flesta så stack vi och fikade en sväng, jag, anna, anna, rebecka, linn, hanna, moa, erika, julia och evy - ngn glömd? tror inte det. det var mysigt iallafall, sen drog jag rebecka och linn omkring lite på stan.och sen bussen hem,. nu är jag hemma, såg att löshåret hade kommit på posten så ska snart åka upp och hämta det, sen ta en snabb fika innan jag sticker till stallet. ska iväg och träna för sophie alm idag. göttkött. hoppas det går bra. hemma vid 9tiden.


dagens outfit.
nu måste jag iväg.
ska försöka fåmed far min & kameran på träningen så får ni se bilder.
puss

slappa? ae, glöm

nu har jag i ca 4h gjort abolut ingenting. jag är så trött att jag känner bara för att ligga innne på kolla på film trotts det fina vädret. men är man häst och hundägare så är man. nu ska jag till stallet för att jobba hårt i 3h - men först en sväng med hundarna. blir nog ett bad ikväll innan fångarna på fortet!

oh, just a ranger like aragorn

 

några bilder rån gårdagens flumridning..

ni ska få seriösa bilder också någongång! men nu ska jag dra mig ur sängen och sättaigång med allt!


sista dagen på sommarlovet.

Idag var meningen att jag skulle träffa några klasskompisar som jag inte aätt på hela sommaren. men det bleb inte så. aja. vi ses ju i morgon iallafall! idag sov jg till halv 12 det var skönt och lite jobbigt. Ser att solen skiner så det känns bra. idag ska jag njuta av sista sommarlovdagen. jag ska ta hand om hundarna, ta en lååångpromenad med de, sen ska jag ta hand om häster och rida honom ordenklligt, sen ska jag börja fixa inför imorgon. hoppas på att mitt löshår har kommit på posten, ch om jag hinner så åker jag in till stan och solar lite solarium. och så ska jag ortsätt att skriva upp ideer om projetarbeten i 3an sen. känns kalas bra!och om det finns tid över så finns ju alltid Elsas mode. i like.


söndag

idag är det söndag och näst sista sommarlovsdagen för min del. jag börjar på tisdag - ganska skönt! iallfall, klockan är 12 nu. vid halv 11 tiden kom jag hem efter en kalasmysig kväll hos malin med tacos, skräckisar, godis, kvarteret skatan och sängmys. kalashärligt och välbehövligt. Var ute och gick lite med hundarna förut.

sen lade vi oss och gjorde ngt man absolut inte får göra.
vi gosade lite i soffan- man får passa på när ingen är hemma.

sitter fortfarande i pyjamas och otvättat hår. menmen

ja. nu fick jag levnadstäcken från anna. idag hade jag tänkt mig att vi skulle ta en hundpromenad och gå upp för yxbacken ( en röd/svart skidbacke ) och sen ska vi cykla till stallet ( 1,5 mil ) och rida. dock verkade anna inte så pepp på ngt av det .. men jag kan nog överyga henne om promenaden iallafall. ikväll sover nog anna över och de blir mys/filmkväll. vemvet - candyland kanske? oj. nu plingar det förfulllt i mobilen och jag borde verkligen duscha.

filmer

filmen till vänster var såå mycket läskigare. men båda var helt klart bra!

den till vänster får 4/5 & den andra 3/5.

detta var två av de fem skräckisarna jag köpte på marknaden.


vampires sucks

såg denna film här om dagen. har hört mkt kretik om den faktiskt. men jag måste säga att jag gillade den! dock måste man nog vara lite halvtrött för att tycka att den är kul raktigenom. & vara ett roligt gäng, annars kan man tycka att det blir lite för mycket. men jag tyckte den var klockren och skulle jag vara vääldigt trött eller bara lagom full, så skulle jag nog göra den exakt likadan. btw så är han som spelar edward "sullen" ( eller vad han heter i denna film) jävligt bra skådespelare måste jag säga.

ja! 4 av 5 från min sida - i liike!


nyår?

jag sitter oc tänker på min framtid - som ser ganska ljus ut må jag säga.
men då slog det mig med nyår..
förra året drog jag& anna till kläppen 1vecka runt nyår för att ha den bästa veckan i våra liv. vad ska man göra detta nyår? jag vill  åka iväg igen! åre kanske? eller något helt annat? hm. tåls att tänka på..


lite bilder.
det var b-ä-s-t.
fråga är- kan man klå det?


nu ska jag läsa tidinigen för andra gången i mitt liv. ni som känner mig väl förstår nog varför. sen ska jag fortsätta lite mer elsas mode! bra bok. såg att min syster hade köpt ego boost också eller vad den heter? ska nog bläddra igenom den lite. ih

marknaden

så. nu tror jag att internet vill sammarbeta? iallafall. igår ställde jag klockan på åtta, gick en sväng med hundarna, fixade iorning mig och drog till stan med 9.15 bussen. här är gårdagens:


bra bild inne på espresso house toan! aja.

gick omkring på marknaden med anna etttag, köpte en cardigan och en dessvärre ful långklänning. eller ja. den va fin men den satt inget bra på mig. och såklart köpte jag mig en rem också. gott! sen satte vi oss och tog en fika, tilda kom och anna stack. jag och tilda gick en sväng på stan. jag köpte denna:

dålig bild - men nya favorittröjan - lätt!
jag köpte även 5st skräckfilmer!
sen drogjagoch tilda till stallet, red min ponny som var finast i världen igår!
sen drog vi hem, jag fixade mig fort och drog till stan igen och yrade omkring med lite folk och gjorde gatorna osäkra. missade såklart sista bussen men fick sova istan. det var mysigt och vi låg och drog oss till 12 på morgonen sen!

drog till bussen sen och åkte hem, känner mig fortfarande lite halvkrasslig men vafan. tog en promenad hem och nu måste hundarna ut snart. det regnar ute, men det gör ingenting! ska bara stoppa i mig lite alvedon först.
ikväll ska jag göra sånt som jag gör bäst & hoppas att man får någon sömn i en delan 90säng?
om man nu vill sova.

mina nya älsklingar! jaghar bott i de3dagar i rad nu och det är nästan så jag vill köpa ett par till - ifall de går sönder! haha.


jaså? ^^

Internet problem..

Cpcpcp internet hemma! Ja har varit iväg hela dagen idag & nu sitter ja på bio påväg mot stan igen. Dags att göra gatorna osäkra! Imorgon om internet är bättre så kommer bilder och hela faderullan! Puss

kväll

godiset inköpt o jag är lite gladare! pappa drog med mig till stan för att hitta ngn fin resturang o äta lite. det blev fläskfile PÅ SPETT med pomme o beaniasesås (?). kanon gott men what aboute the spett?! det tog ungefär hundra år att få bort köttet därifrån. jag undrar ju.. vem är det som kommit på den idiotiska delen att sätta en pinne i köttet? aja. det slank ner iallfall. sen gick jag och pappa ensväng på marknaden och gick omkring o kolla på fulla fjortisar och snackade framtid. kändes ganska skönt och mycket mer behövligt än att supa ( som resten av norrköping?) sen när ja kom hem fick jag ett sms av malin, det gjorde mig gladis. och nu har jag precis pratat med linn i ca1h. sånt gör mig helt sprallig i kroppen. det är vi som är telefontjejerna! i liike. så nu är jag glad.
med mitt godis och en hund i knät ska jag nu kolla på en film tänkte jag

 

godnatt på er! imorgon är det marknad som gäller!

kul i webben

 

är på dåligthumör helt plötsligt. underligt.. ( kvinnligt ) jag som hade lovat att kolla på legenden troligtvis sista spelning någonsin. men har ingen lust alls.. nej, istället så tänker jag åka och köpa mig lite godis och ha filmkväll med min själv och min fina vovve. antar att det blir c/o segermyr och lite eva & adam avsnitt. orkar inte med någon "jobbig" film, eva & adam boxen va de bästa spenderade pengarna på länge. jag borde köpa en ny dator också! o den ska ha webbcam. typ som min systers som jag så snällt fick låna nu.

ja. en dator ska jag köpa!


why not?

" men just nu sitter jag i pyjamas "
spela roll?
såhär såg jag ut idag, 20minuter efter jag hade vaknat.
o duschad, osminkad, morgongfrilla och lite svettig.
med mittbena i luggen.


nu ska jag försöka få tag i tida..

plötsligt händer det.. eller?!

Jag måste säga att jag tycker att hjärnan överarbetar ibland. När det kommer ett förslag, en chans att förvärkliga sina drömmar. då kommer tankarna " det måste vara något lurt", " ofta det skulle hända mig" men nu ska jag låta bli att tänka och go with the flow. eller vad man nu säger. tyvärr har jag total tystnad plikt. tillsvidare. nu ska jag må bra, hoppa in i duschen, ta en sväng med hudarna och bara le åt denna dag!

old pic.

senare lovar jag att ni ska få bild på håret - men just nu sitter jag i pyjamas!

jag känner bara WOW. I LÖÖVE MY LIFE

bättre sent än aldrig.

då är jag igång. här är lite ( mycket ) bilder från kolmården med Linn. Väldigt sent, men min dator har faktiskt gått sönder. Så nu snodde jag pappas lite. på tal om pappa. idag hände det för första gången. vi har både en iphone och idag hände det - han tog fel. ouups. undra hur många gånger det kommer hända? funderar på en iphone4. dock förstår jag inte riktigt skillnaden. menmen här kommer lite bilder iallafall!

 

ska du till kolmården snart? ett MÅSTE är att se sälshowen och rovfåglar showen.

oj. nu ringer pappas mobil... ska ja svara?


håll ut

jag är världens sämsta bloggare nu för tiden. men det är mycket på gång! Idag har jag varit med malin, vi har kollat på film och varit ute och gått med hundarna i spöregn. det var mysigt och fint. nu har hon åkt och jag sitter och läser ELSAS MODE. wow - bra bok! Sitter även och kollar lite på c/o segermyr - love it! snart ska jag ställa mig och laga pannkakor, men måste ringa linn först. dels för att vi inte har pratat på hela dagen och dels för att jag inte vet hur man gör pannkakor. Linn måste stötta mig. Imorgon ska jag till frisören och göra makeover, sen ska jag på stallmöte efter det blir det att kolla på fyverkerier med anna, anna och julia. nu sätter augustifestivalen igång vettni. torsdag ska jag och tilda yra omkring, fredag ska jag först troligtvis vara med malin, cilla o elin och sen parta med anna, lördag ska jag yra omkring med malin, cilla och sen party på kvällen och på söndag blir det mys med anna. såklart ska jag hinna med hästen också, och ev blire en tripp till enköping också. min eva & adam box har kommit till rätta igen - gissa vad jag gör ikväll?
alltså. sen när vardagen sätter igång ska jag vara duktig bloggerska - kanske börja använda min systemkamera som legat i lådan några år? och vara duktig.


btw, bilderna är från den sämsta dressyrprogram ridningen jag någonsin gjort. så döm mig inte!
ska be pappa börja ta kort när jag rider.

liike a rockstar

nu gäller det. ska bara hitta en outfit, har två förtillfället.. gr8. sen drar vi iväg på en buss-förfest. innan det blir party all night and day. kommer hem imorgon och då ska jag träffa anna, bada & sola, träffa johanna och sen till enköping. aaaah. men nu ska jag sätta igång svenska björnstammen högtalarna på högsta och tagga åt att jag har ca 70 år kvar av detta livet!

hjärta

vad tycker du?

jag ska till frisören på onsdag. färga håret.
frågan är..

långt eller kort hår?



 

 

 

 

 


I bilen

Är på väg hem från Arlanda nu, med mina fina Malin. De blev en fin gråt-kram på flygplatsen och det kändes lite som en film. Känns skönt att hon ör tillbaka nu iallafall- äääntligen! Vi har ert problem - jag. Jag har så mycket feber, mår illa och känner mig svimfärdig.. Blir direkt hem och sova när jag kommer hem ( vilket blir om 828282år - fast i Stockholmstrakten ) men imorgon SKA jag vara frisk för då ska vi plus Elin och cilla på Kolmårdens djurpark! Känns bra - trotts att jag var där i lördags. Bilder kommer nog ikväll om jag mår bättre. Nu ska jag ta min 4e Alvedon på 3h - hejja! Ska faktiskt bli lite skönt när vardagen sätterigång! See yah!

fuckYEAH

hejhej hallå dagboken. den senaste timmen har jag spenderat med bert. är i enköping nu på jobbet, idag var det bara lite fotojobb och imorgon får jag äääntligen träffa mirre och börja måla. det sägs komma fint väder. blir kvar här till torsdag FM då jag åker till stockholm och arlanda en sväng för att hämta hem min fina tjej som nu varit borta från mig i typ 5veckor. det ska vi så skönt att ha henne hemma. sen fredag spenderas på kolmården med malin, cilla och elin. på kvällen träffar jag anna och har myskväll och hon sover hos mig. lördag ska jag vara med anna lite, ev. träffa julia och evy och sen party på kvällen, söndag ska jag vara med anna, träffa johanna och troligtvis till frissan. sen på kvällen sticker jag tillbaka hit, för att jobba måndag - onsdag, onsdag kväll drar jag melinda, hellrin, wisting och tilda till MALMÖ!!! aaah. så härligt. o kommer hem på söndagen. sen på tisdag är det skola igen. känns gött! oj, nu väntar grabbarna på mig här - ska ut och äta! tjing. ses om hundra år. jag är en dålig bloggerska!

10 augusti 2009

ett år kan gå riktigt fort, om man har roligt!


Oh, just a range like Aragorn

Sitter i sörjer lite. Inte för att datan är sönder, för det gör inte så mycket, utan för att jag får rida min polle i morgon och sen inte på 5 dagar. Det känns ärligt talat jobbigt. Att nu - tills skolan börjar kommer jag vara iväg varje måndag, tisdag, onsdag och torsdag . Och eftersom att syster endast är ledigt på söndagar så kommer ju hon vilja ha honom då. Ja det känns jobbigt. I jag längtar tills skolan börjar. Jag kommer inte ha en ledig stund och det gillar jag! Cykla till skolan, träna innan skolan, skolan, träna, till stallet och sen hem och plugga/sova. Det känns så bra och just nu känner jag bara WOW vad jag älskar att rida! Önska nästan att jag valt hästgymnasie så ja skulle kunna få rida jämt - SÅ känns det. Och jag gillar det! Han är så Fin min ponny! Nu har jag precis kommit hem från stallet o ska nu duscha o sen ner till andra stallet. Ikväll får vi se va det blir! Om inte party så powerwalk.. Undra vad ja helst vill? Ehhehe! Puss

det går bra nu, kompis det går bra nu!

jag yrar omkring dagarna långa. sover för lite, stoppar knivar i kylskåpet, slänger glas i papperskorgen, äter för dåligt, tränar för lite, rider för fullt, pratar i sömnen, har cp ryckningar i armen, pratar i telefon som en riktig cooling, längtar som en tok, tar på mig kläderna utochin, taggar skåne halva dagarna, leker partypingla, skrattar, tänker, mår bra, äter tacochips och är en usel bloggare. och ingenting känns omöjligt. jag längtar tills skolan börjar. wow

och tänk ni, snart kommer malin hem. min fina!


det gör ignenting att det regnar, jag är så jävla glad.
bara för det så ska jag nu, 20 över 1 på natten.
lite smått påvärkad beställa lite kläder på internet.

jag längtar till

  • söndag då jag & linn ska till kolmården
  • måndag då jag får träffa mirre & börja jobba
  • fredag då malin kommit hem o hon,jag, elin & cilla drar ill kolmården
  • söndag då jag och anna drar till stavsjö
  • torsdag då jag, hellrin, wisting, tilda o ev. melinda drar till skåne
  • tisdag då skolan börjar
  • fredag då jag, rebecka och linn drar till stockholm för shopping & grönan
  • lördag då jag, linn och rebecka ska tälta
  • den helgen jag får följa med till annas land
  • harry potter maratonet med klassen
  • någongång i början på nästaår då jag & anna drar utomlands
  • i vår då jag med familjen drar till barcelona
  • sommarlovet nästa år då det blir festival med linn
  • sommarlovet då det troligtvis blir gotland
  • sommarlovet och vattenland med anna

  • när vi slutat 3an och jag, linn och rebecka drar iväg på 1 månaders tågluffning i europa!

oj. här va det fest!

jag lever, jag mår bra och jag har fullt upp med bla lägerungar, min häst, hästtävlingar, ellinor hellrin, skånepeppningar, regnpromenader, partyn, utebios, kolmården, framtidsplaner, anna, linn, fika, massa andra fina vänner och regn såklart. massor utav fint regn.

RSS 2.0