TANDIS

KILL ME, I DONT CARE, I DON'T WANNA LIVE.







här var det party.

nej. mina damer och herrar. Jag har inte dött, även fast jag förstår om ni tror det. det har bara varit fullt upp, kulturnatten, uppträdanden, musikaler, finafina vänner, långa fikan (fikor?) , håltimmar, USA prat, fina samtal och hästen. Bloggen hinns inte riktigt med.
Idag tog vi iallafall skolfoto iskolan, ungedär lika naturligt och härligt som att vänta på bussen ( & åka den) finns det ngt värre än att åka buss? man sitter 2cm från varandra, är ca 40st och låtsas liksom inte om varandra. jag tkr det är jobbigt. samma sak med skolfoto, stå och le i 40958095830495år samtidigt som man ska ställa/sätta sig rätt. finns det någon människa som blir bra på skolfoton ens?
Idag har det varit en heldag i stallet med anna, det var extremt trevligt och jag kom precis hem. Nu steker hamburgaren där uppe och jag ska hinna hoppa in i duschen. Har massor med frågor jag ska svara på också, ang USA till intevjun - gött!
Imorgon ska jag upp vid sex, men inte för att gå till skolan utan till tandläkaren...
Imorgon ska jag kl 07.10 få tandställning. så titta noga nu..
Sen ska jag ta tillvara på dagen, blir inte skolan utan en hel dag och bara slappa, ta hand om hästen, ta hand om hunden ( hundarna? ), fika med en kär gamal vän och träffa dennis. ja, en fin onsdag helt enkelt. hoppas bara min käft blir lika fin..

wilma ligger just nu på operationsbordet, livmodersinflamation.
älskade wilma måste bli bra!

o hon gör det igen.

måste sluta köra webbcam sex med mig själv. men jag är inte van att ha en Dator med webb, så jag sitter och tar 035983 oseriösa kort här. aja, nu ska jag ut med hundarna och sen till jobbet, direkt efter det blir det till asken och äta med familjen. kyss

vilken tönt

här om dagen kollade jag på denna och drömde mig bort till USA.
hur töntigt?
hoppas jag får åka...

memory plugg

då var alla blickorna klara, 46st blev det.
Nu ska jag sätta igång troja för att få lite feeling, sen " let the game begin "
har dock läsboken i skolan , så än så länge får jag bara gå på anteckningar.
dessa gör min dag:
'

jag <3 webbcam & viktväktar godis!

torsdagslyx

vaknade vid sju ( inte vid 03.15 som igår.. ) med huvudvärk, halsvärk (?) och helt slut i kroppen. Min förkyldning är på väg att bryta ut. O vi som ska repa hela eftermiddagen imorgon och ha uppspel på lördag? jag har inte tid att vara sjuk, så blev hemma idag. Och på schemat står HISTORIAPROV med stora bokstäver, har redan gjort ganska mycket, har gjort som ett memory av det hela - lite kul! Men nu tog jag en liten paus och ska ta hand om mina två haltande hundar och kolla lite bloggar. Jag är lite hungrig också, så ska väl ta något och äta snart.
i eftermiddag blir det viktväktar jobb iallafall, sen ikväll så ska jag ut och äta med familjen. Torsdagslyx!

berg flyttar in.

när jag blir stor ska jag bli som carina berg.

istället för plugga

'
sådär ja, nu är vi både ungefär så trötta som på nerdersta bilden.
så nu SKA jag sätta igång och plugga.
( jag lär inte göra det )

onsdag med sol

nu piper hunden också = lekdags. jag kommer aldrig hinna plugga något?

hur kul?

detta hade jag, rebecka och moa extreeemt roligt åt i skolan.

tisdagsmys,


today I'm looking like this


Nu ska jag snart dra mig mot bussen, är trött efter att ha sovit väldigt oroligt inatt.
vaknade hela tiden, och nu när jag gått upp märker jag att jag håller på att få en evert-förlykdning.
med andra ord : hög feber, huvudvärk, svullen hals, halv öroninflamation och så näsan såklart.
Men jag har verkligen inte tid att vara sjuk, ska ta en alvedon.
sen blir det nog att åka hem direkt efter skolan och friskna till.
kom föresten på att jag har en sminkkurs grej som ligger och skräpar i rummet,
man kanske borde köra den så att man kan satsa lite mer på smink?

puss
och lajn, krya på tån!

världens bästa.

jag måste bara säga, jag har världens bästa hund.

EF

Då var skolan igång igen då, måndagar är softa. Har historia/svenska första lektionen, sen rast fram till 13.15 då vi har dans, mentorstid och sen teater. hur kul med teater? idag hade vi kostymprovning. Nämligen så att på lördag fyller vårat rådhus 100år, och då ska vi "uppträda".
Lördag kl 13 & 14 i rådhuset - det är gratis. KOM.
Efter det stack jag på EF möte ang USA. Jag känner att det vore SÅ kul att åka just nu. Men jag gillar ju Sverige också. Vi får se hur det blir, det lär ni också märka. Dock tror jag att min blogg skulle vara lite mer intressant om jag var i arizona eller kalifornien - riiight?


så ser jag ut nu, tuggar på löständer och kollar på biggest loser. bra blandning.

arizona

jani, vad händer annars i mitt liv? jag gör allt vad jag kan för att USA ska bli av, igår skrev jag ut CV och personligabrev. De ska lämnas till bla mcdonalds. någon som har några mer tips? Och jag har bestämt mig för att om det blir usa så blir det nog ( haha ) arizona. mest för att kalifornien åker alla till. Jag vet ingenting om arizona, mer än att det är 43° där idag.

HM

Hur bra på en skala har inte HM blivit?
För 3år sedan hade det ju bara enfärgade linnen och jeans..

söndag

Söndagen är här och jag har bestämt mig för att vara duktigare på att blogga. Kom nyss hem från tävlingen och ska nu göra mig i ordning för att åka till malin. Ser ut som att det blir skräckfilm där.

lördag.

då var det lördag, har precis kommit hem från stallet, hästen var superfin och nu väntar jag på att maten ska bli klar, tror det skulle serveras potatispure med renskav - gott. det blir en hemma kväll idag pga. tävlingen i morgon som är på hemmaplan. ( bild ). Ska även träffa malin i morgon och söka jobb. Borde egentligen plugga också, har några repliker som borde sitta. För övrigt så skickade jag in anmälan till USA idag, så om några dagar så ska vi på intervju med de och kolla om man blir antagen. Ingenting är helt säkert än, men vi märker. Nu är frågan vad man ska se på för film, tv är ju invaderad med politik - inte min grej. Så länge SD drar åt helvete är jag nöjd.
Inköpte snygga yttekläder igår, jacka och skor - I'm in love.

Explorius broschyr i brevlådan idag

såhär en fredagsmorgon är jag på bra humör. Som ni ser på rubriken så kom broschyren idag, och jag gav det direkt till mamma och pappa. Jag har läst den över internet 14 gånger. Nu känner jag i alla fall helt säkert att jag vill åka. Bara att hålla tummarna! Arizona & Kalifornien är de två som står på önskelistan.


Nu ska jag snart till skolan, sen ska jag köpa skor o sen kommer mina fina smusar hit för att kolla på harry potter och laga tacos tillsammans. låter som en fin fredag tycker jag. På lördag ska jag ta hand om hästen, kolla på hästtävlingar och ääntligen träffa malin. sen är det söndag och tävling.


" jag blir deprimerad av laktris "

spelade in en gullig video med min hund förut, kommer upp under helgen!

USA

ja, det är det som snurrar runt i huvudet på mig nu. Om jag ska till USA eller inte, just nu lutar det mot att ja -jag vill! Men såfort jag får en lugn stund så tänker jag och så ändrar jag mig.. menmen. Dagarna är alldels för korta nu och kvällarna är mörka. Hinner inte riktigt med bloggen, då dagarna är fyllda med 3timmars-fikor, segemyhr maraton, stallet, mina fina vänner, söta sms, jobbletande, träning, spöken, planeringar och spontana människor. sånt gillar jag väldigt mycket och det enda jag gör hemma nu för tiden är att komma hem och sova, men jag gillar'T. Nu är det tisdag, imorgon blir det stallet, torsdag blir det att träffa dennis sen är det helg. fredag - lördag är 10st väldigt fina vänner hemma hos mig för harry potter maraton och tacos, sen på lördagen är det åby tävlingar och kolla på, ta hand om hästen och träffa malin som jag inte sätt på 53år, sen är det söndag och hopptävling med aragorn. jappz. sen är det igång igen. på måndag ska jag o pappa på möte ang USA med EF. dock vet jag inte om jag ska åka med EF, YFU eller explorius eller vad det nu blir. om det nu blir alltså. mycket pengar och ett år är länge.

inatt drömde jag att jag åkte dit och blev kär.



nu ska jag läsa lite mer om USA sen ska jag lägga mig i badet ett tag innan jag somnar.

"här kommer en rutinerad ryttare"

hur glad blir man när man hör det i speakern när man kommer in på banan? Min ponni var iallfall duktig och det var kul! Är ju inte långt kvar tills jag är för gammal för att tävla honom, så gäller att passa på nu innan det är dags att hitta en ny ryttare för honom. Just nu ligger jag och myser i soffan med min hund och kollar på "tjocka djur- tjocka ägare" ( Känns ju bra! ) Läser även ett mail från EF och svarar på det. På måndag ska jag och pappa på möte ang. ett high school year efter sommaren. Låter kalas fint! OJ nu kom en dippsås flygande! Får se vad som händer idag, såg att det stod tacos på menyn och det tycker jag låter perfekt!
Kvällen blir nog riktigt bra skulle jag tro!

tordag

det är full rulle just nu. Jag är frisk och kry och jobbar just nu ifatt i matten. Kom nyss hem från jobbet, det var ganska roligt idag! Det var skönt att vara tillbaka i skolan också. Idag hade vi Svenska/historia med brandövning - kul! Sen Engelska där vi presenterade muntliga samanfattnigar av olika tidningsartiklar (?). alltså jag förstår inte vad som har hänt med mig, helt plötsligt så har jag blivit så himla rädd för allt som är muntligt. Jag darrade som ett litet asplöv, blev helt kallsvettig, pratade alldeles förfort och sa fel. What about that? Men jag gjorde det iallfall! Sen var det lunch och långrast. Jag drog med Evy till staden och inhandlade mig 2par örhängen. känns bra! Sen var det dans. Jag äääälskar dans. Just nu dansar vi musikal, vi dansar två och två och sjunger till - hur fint? det känns som att man är med i en riktigt musikal! Sen har jag jobbbat. Typ så min dag har sätt ut!
imorgon är det fredag, ska cykla in till skolan, ha svenska/historia, gehmu och matte. Sen blir det träning med anna T, innan jag och anna H cyklar till stallet, jag ska rida aragorn och sen cykla hem. låter som en fin fredag.
.
lördag är det hästtävling på G, ska nog in till stan och träna och kvällen funderar jag på att ta det lugnt? annars blir det väl party! Sen är det söndag och jag ska sova, plugga piano och sång, .träna och sen kanske ha segemyhr maraton med anna H.
i liike.
tjing

.

give me

hur snyggt?
dock tycker jag att det var lite dyrt för 400 kr för ett par nylon? strumpbyxor..
och den översta ringen tänker jag nog satsa på faktiskt.
har sätt en liknande fast det står PEACE på. den var så snygg också. men denna var inget fel på.
Jag känner mig lite sugen på julafton faktiskt!
Dock går min plånbok på diet nu, så man ska kunna göra massa kul saker nästa år.
Men lite smycken fungerar alltid.
hur som helst. blev hemma idag också, men i morgon är det skola.
Blev ingen bio i kväll heller pga det. o det suger.. men finns väl fler tillfällen.
känner mig skapligt pigg redan faktiskt, så eftermiddagen blir nog att spendera i staden med vänner.
hörde precis att de hade kört volleyboll på idrotten. BAAJS. ja skulle ha gått!
aja. från o med nu tänker inte jag vara mer sjuk.
o bajs idol har börjat nu också, nu kommer de kommande halvåret handla om det där jävla tv programmet. haha okej, nu överdrev ja lite. men jag hatar det, eller nej juste.
jag tycker inte så mycket om.
nu ska jag in i duschen, lägga mobilen på laddning och byta pyjamasen mot ngt snyggare.
PUSS.

sjukling.

det var ett tag sedan jag va sjuk nu, men nu sätter det igång. Denna gång är det huvudet halsen och feber lite från och till. Men om vi har tur så blir jag bättre till eftermiddagen och kan träna ändå, man får ju inget bättre imunförsvar av att ligga hemma och tycka synd om sig själv. Finns lite att görao idag ändå, just nu kollar jag på eva & adam serien. Sen ska jag leta fram en ny blueslåt, öva på pianoläxan, fortsätta med "innan jag dör-listan"  och lära mig en rent låt som vi ska sjunga på dansen. Just nu är jag sugen på att sova i hundra år, men ni som känner mig vet hur bra jag är på att somna om. imorgon stod bio på schemat, hoppas hoppas jag blir frisk!
hur snyggt?
ska klicka hem det med engång!
nu ska jag göra mig lite frukost och ringa en vän.
hade föresten segemyhr maraton med anna i söndags - hur mysigt?
godis vore gott
puss

kärt barn har många namn

Jag yrar omkring lite överallt just nu. De senaste dagarna har jag
velat hissa de som tar bort döda djur från vägarna, suttit på tågstationen och kollat på alla fina kärlekar som återförenas och tar farvälav varandra, haft pyjamasparty, planerat utomlandstrippar, räknat ut att 10 + 7 = 27, skurit mig på gräs, blivit getingstucken, bott lite i flen, inte haft ett fungernade busskost = långa promenader, lyssnat på kent, somnat till steget, längtat till framtiden, åkt tåg, sjungit singstar, sovit som ett barn, träffat anna, ridit aragorn, saknat malin, varit ute och gått med hundarna, hittat på ett hemligt språk med rebecka och linn, hittat en kattunge, köpt ett årskort på wordclass, tränat väldigt mkt, jobbat, sumpat en stor chans, dansat, cyklat väldigt mycket, älskat matte, sjungit och srattar och mått så bra.


Nu sitter jag och äter skorpor, lyssnar på broder daniel och funderar på vad man ska ha på sig ikväll. Snart ska jag ut med hundarna, sen ska jag till tilda för tacokväll med tjejerna. och nu kom massa gäster också.. rumpa - nu kan jag ju inte duscha..



fina linn.

oj.dags att välja kläder och åka o köpa gurka!

På jobbet

Har jag nämt att jag älskar min syster? Oj, nu måste ja tillbaka till jobbet.. Sen blir det sångövningar (!!), ut o gå, tjata om USA och ringa en vän innan jag somnar. Allt är så bra!

fru upptagen

hinner inte blogga så mkt nu för tiden, det är fullt upp i mitt liv. Med skola, planering inför rådhus-teatern, träning, hästen, cykling, skriva brev, fina sms, regn, stan rundor, övernattningar, sångövningar, ettor, USA funderingar och mina fina fina vänner som jag gillar mer än allt. I morgon är det skola först, med dans, håltimmar, engelska mm, sen är det heleftermiddag med viktväktarna. Sen är det fredag och helg vilket betyder anna, stallet, och en helhelg i flen med linn och lite rebecka, träning och stallet. sen är jag på't igen.
sugen på att se..

RSS 2.0