söndags ångest - eller?

klockan är 11, jag ska snart bege mig mot staden för att fota lite i solskenet med annax2, får se om jag får med de på stan en sväng, annars kommer kanske farmor in. Köpte iallfall en skjorta igår på stan, ett par örhängen och en ring.
Hur fint väder är det inte idag förövrigt?

ni får en liten dagens på det,

glad chei, stentuff

Kommentarer
Postat av: Hans

Jag älskar din mysiga blogg och dig! Gah Emmaboda.. dör lite av längtan! haha såg den här kommentaren förut på Emmabodas status angående förslag på förbättringar "Ett slags system så alla som vill får ligga. Typ en varsin kö som möts på mitten. Om man då hamnar mittemot någon man inte taggar får man ställa sig sist igen medan den fula får behålla sin plats. Eller så har man olika köer utifrån hur hög sex appeal man har. Så alla Tior har en kö per kön, alla Nior osv. Då blir det lättare att hitta en partner. Sen för att förkorta väntetiden kan man ha en app i mobilen där man digitalt står i kö. Och så plingar det till när det är dags."

2011-03-06 @ 15:28:20
URL: http://hannupai.blogg.se/
Postat av: Hasse

haha cigafel.. det tog ett tag innan det klickade där, men nej. Det var ett dåligt förslag, grön ungdom </3..Det kommer förresten att införas "ciggvagnar" på Emmaboda i år. Alltid någon förbättring! (hoppas på en hoppborg också...)

2011-03-06 @ 17:05:55
URL: http://hannupai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0