sanningen är att utan dig är ingenting värt.


tråkigt.

vad kan man göra när det är dåligtväder? ( och man är halvsjuk? )


grimsta

yes. två kolmården biljätter kommer komma i min brevlåda på onsdag. känns bra, första tävlingen jag vinner! ( om man inte tänker hästtävlingar mm.. utan med lotter, internettävlingar och sånt! ) kalas! klockan är nu halv tre och hela förmiddagen har gått åt till att fixa inför hästflytten. vi har flyttat alla grejer, fixat foder, städat och haft oss. nu är det bara hästen kvar att flytta, men det blir på lördag ( kom jag på nu, oj tänkte att det var idag! ) får se vad som händer i eftermiddag. känner mig fortfarande inte helt hundra frisk. mamma och jag åkte och köpte räkor till kvällsmat, räkfrossa tror jag det blir. gott! imorgon vid ehm.. 14.32 (?) åker jag till linn, vi ska på marknad och lyssna på darin. skämtosido. men marknad blire, ska försöka göra lite fynd. hörde att det skulle finnas karuseller och sånt också. låter bra! oj. nu kommer mamma med damsugaren och hela köret, bäst att flytta på sig. shipp!

 

hejdå åby

( ja & niceguy 100år sedan, innan han blev "ridskoleponny" )


lovebird


saknar min polle. har inte ridit på en månad och börjar verkligen sakna det nu!

sällan

NEEEEEEEEJ. inte sjuk! kämpa kämpa.
halsen gör ondare än ondast och jag är helt matt trotts att jag sov till halv 12 ( record under detta sommarlov! ) för att vara fräsh så tänker jag berätta att jag får kvällningar och sånt äckligt också. antar att jag få bli hemma idag då.. vilket betyder att jag troligtvis kommer klicka hem kläder från internet. det märker vi! Nu ska jag hoppa ner i badkaret och sätta igång en film, är helt kallsvättig. Ska deppa över att alla andra åker till emmaboda idag.. och inte jag. nästa år ska jag på MINST en festival. Jag & anna åker även utomlands nästa år. frågan är vart?! Ska kolla lite på ställen man kan åka till! & så ska vara lite glad också o kanske hälsa på hästen.

såhär kom jag, första dagen på FMG. nervös och stel.

jag har det inte lätt jag..

här sitter jag och kollar på sista minuten resor till malta. hur dum får man bli?! men tänk er malins blick när jag kommer och bara HEJHEJ. nåja. jag har ju andra planer. som jag inte kan avslöja, man vet ju inte om hon sitter och läser detta i smyg. har iallafall haft en trevlig dag med cecilia. vi åt lunch och bänkade oss framför tvn, vi kollade på liftarens guide till galaxen som måste vara världens bästa film och myste och pratade lite. det är såhärligt att umgås med folk men inte träffat på länge! nu är klockan han 7, ja ska snart åka och hälsa på hästen i hagen. sen funderar jag på att gå en sväng med hundarna. åh, det är så tråkig att gå själv. jag måste komma på någon träninsform som jag tycker är roligt. simmning, det är kul! och sen när skolan börjar har vi ju dans 2ggr/veckan och idrott en gång. vi har bara ett problem med det.. BENHINNAN. jag skulle vilja döda den. eller mina fötter som inte vill gå rätt. men det fixar sig. nu ska jag läsa lite om viktväktarna. det sätter igång nu och samtidigt som jag säger det så slänger jag min godispåse i papperskorgen. nu jävlar. måste ringa linn sen också, kolla hur det gick för henne första dagen på jobbet. vi hade ju våra teorier. hörde någonting om grillad hamburgare också. jag som redan är proppmätt!


dagens kolla-på-film outfit.


gårdagens outfit.

hejhej sommar?

det är storm ute och min syster verkar vilja sova hela dagen ( okej kl är bara 10 ) så jag tänkte rensa min älskade garderob nu. det börjar bli svårt att komma in i den. och om lite kläder ska beställas så måste jag fixa lite plats åt de. måste även komma på ett knep på hur man kan ha skorna... men det fixar sig. nu ska jag äta lite frukost och kolla på saltkråkan. känns bra och detta ska nog klickas hem senare idag.
(kavajen,den bruna, skjortan x2, halsbandet)



borta bra..

då var men äntligen hemma efter en extremt lång bilresa. skönt att vara hemma faktiskt. trotts att vädret är en riktig svikare. jude nu är jag små irriterad, funderar på om jag ska dra till min prins och överraska honom lite. han vet inte att jag är hemma och jag har inte sätt honom på länge. min fina. imorgon är iallfall min syster ledig så jag tänkte försöka ha en heldag med henne. eftersom att jag inte träffat henne på ett bra tag, på måndag ska jag träffa cilla, som det ser ut nu så blir det filmkväll i regnet, tisdag ska jag träffa tilda och planera skåneresan, onsdag ska jag träffa emma och mysa lite, torsdag är min syster ledig igen och vi ska fixa inför flytten - stallflytten alltså. sen är det fredag och jag drar till linn för att stanna där ett tag- vi märker. och söndag förflyttas hästen och jag åker till enköping för att jobba måndag-torsdag med finaste mirre. ja. dagarna är fullspäckade och jag gillar det. nu såg jag att HM katalogen kommit. ska genast kolla och beställa lite. och så har jag 269 blogginlägg att läsa. och jag har ont i magen.

bilder från senaste äventyren.

ja där har ni lite.
orkar inte lägga upp allt plus att mkt tog jag inte kort på för att mobilen dog HELATIDEN.
aja. undra om det finns godis hemma?
puss

Dåligt väder

Tylösand ärr världens tråkigaste plats när det är dåligt väder.. Visst en dag- då kan man gå på stan. Men nu har det varit sånthär väder 5/6 dagar. Inte kul & stan är genomkollad x antal ggr. Vi måste ju få plats med alla grejer hem också ;) ae, troligtvis kommer jag inte göra ett skit idag. Planera de kommande veckorna, gå en promenad, lyssna på ljudbok och bara vänta på att dagen ska ta slut. Vad hände me de 30 grader varma dagarna? De är väl med Malin i Malta nu antar jag. Hon åkte dit i onsdagskväll/torsdagsmorgon. De va 2 veckor sen vi sågs o blir yttligare 3. Jobbigt. Tur att ja har mina planer. Tjing.

Tisdag va?

Just nu lever jag på D-vitamin från solen, jordgubbar & ljudböcker. Det känns bra och det har kommit upp nya planer för sommaren. Allt flyter på fint. Idag har vi leGat på stranden, cyklat o köpt mat & nu ska jag duscha av mig saltvattnet innan det bär av till SALT för drinkar och solnedgång. Funderar på långklänning & solhatt?

Tylösand

Nu är jag i Tylösand efter 4 fina dagar i småland med Rebecka och Linn. Nu ska jag spendera en vecka på stranden, på två av Sveriges finaste& bästa resturanger, ta fina promenader i solnedgången o bara njuta av att va. Finfint! Vi hörs om hundra år - när ja kommer hem! Då blire bilder också! Love

Hej & hejdå

Allt är så perfekt och jag önska att tiden kunde sakta ner lite. Nu väntar 4 dagar på landet med Rebecka och Linn. Rebecka som jag inte sätt på 3 veckor? & Linn som jag sätt de senaste 6dagarna. Det känns bra. Sen blir det Tylösand o landet med mor & far. Kommer hem vecka 31 o då blir det fullt upp med roliga saker. Nu ska jag sikta på att slappa, bli brun, få ännu mera fräknar och lyssna på mina ljudböcker som ja köpte för 900kr......... Om de vill fungera dvs! Hjärtan

hejdå.

alltid infall. alltid. jag är rödhårig och trivs. tog precis bort en låt på spotify som jag haft där alldeles för länge. och jag känner mig mogen och som en äkta rebell. födelsedagen har tagit slut och nu återstår ett helt år som 17åring. en bra början må jag säga. sa hejdå till malin idag, vi kommer inte ses på 1månad. det suger och vi har aldrig varit borta från varandraa så länge.. men jag fick väldens finaste paket av henne som jag ska bära med mig JÄMT! nu ska jag fixa. imorgon kommer linn & melinda. ja! nu kom alwa. ibland har man tur. imorgon kväll börjar äventyren. fullt med folk och tusen städer på tusenveckor kallar jag det. vi ses om hundra år antar jag. eller den 5e augusti. ellereller?

fatta hur högt upp vi va..

Vad jag är

Jag är nu 17år, Kär, glad, aning mognare och bakis så det heter duga. Men det är nog inte så intressant att skriva om. Det var gal1 igår mina vänner. En dönice kväll - verkligen! Jag och andreas röjde sönder på Timo & vid halv två tåg vi bussen hem. Ganska värt om jag få säga det själv. Efterfesten blev tusen o yttligare trehundra meter upp på en taktarras (?) med massa fint folk & dålig musik. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag drar till frisören för att klippas till. Bi märker om jag får något infall. Sen blir det bad & picknick med Malin. Låter kalas! Och sen är det kväll igen... Skepp & hoj!

skärpning!

jaag måste verkligen skärpa mig nu. på två veckor har jag köpt
6par skor, 2kavajer, en väska, 4 tunikor, 3 skjortor, 2 halsband, 2 solbrillor, hatt, 2 klänningar, smink, 2par örhängen, tåring, shorts, linne, 4tidningar, 4BHar, 2tröjor... jag undrar varför?

visst det är snyggt. jag är glad. men sen när blev utseendet så viktigt? jag vill inte veta hur många tusen jag precis slösat. eller nej? slösat låter så fel. aja. bilder på allt får ni inte. och inte så mycket mer inlägg för den delen heller. förlåt för att jag är en dålig bloggerska. men hallå - kolla ut?! imorgon blire stan med linn, VERONICA MAGGIO ( !! ) och sen party med tjejerna till timo. i liike.

Min VÄN

Då börjar det. Har precis kommit hem från stranden. Var där med Sandra(?) & mirre. Super trevligt! Nu ligger jag i solen o väntar på att pappa ska komma o hämta mig io vi kör hem till Norrköping. Imorgon tidigt ska ja till Åby o hämta en klänning & två par skor som kommit & vid 11 ska ja träffa anna i stan & shoppa lite. Känns skönt! Ska nog köpa mig en stor sallad också - gott! Sen vid 4 typ blir det hem & dra till Tilda - fixa lite där o sen till Malin för förfest & grilla med tjejerna innan vi drar in på festivalen o dansar fummlande till moneybrother. Det blir nog bra! Lördag vid 11.26 kommer Linn, vi ska på stan & sen på festivalen! Dansa som attan till Veronica maggio, träffa Malin & Elin & dansa till timo räisinen. Sen åker Linn & ja ska sova.. Söndag är det min dag! Den ska spenderas några kanon timmar vid lillsjön med min bästa bad-kompis Malin. Känns som en fin början på dagen. På kvällen blir det ut & äta med familjen. Måndag ska ja umgås med Melinda & Linn. På kvällen drar vi till Annas land ( det är ingen tv serie - LINN <33333) o är där till onsdag kväll. Gött kött. Lev väl & grattis till mig själv! & tack Linn för fina samtalet i går. Ja är gladis fortfarande!

Tråkigt

Jag har sååååå tråkigt i vet inte vad jag aka göra. Har legat ute i solen i snart 4h och det är så tråkigt. Funderar på att gå till de tre affärerna de kallar för stan. Men då kommer jag bara komma hem med en godispåse & massa kläder som jag inte vill ha .. Åh. Idag kommer Linn hem :D

I enköping

Är just nu på mitt andra hem. Klockan är 06.49 & jag orkar verkligen inte gå de där 20meterna till jobbet. Jag vill iväg och bada, simma i en pool, ligga och sola eller göra något annat. Gå på stan kanske. Kom på att jag inte ha varit på Norrköpings stan på.. På hela lovet tror jag? Aja i går stack jag iallafall till Enköpings city. Inhandlade mig ett par finfina shorts. Troligtvis slutar jag vid 3 i dag - hoppas solen är framme då så att man kan sola lite :) i morgon kommer Linn äntligen hem! & på torsdag kommer jag hem. Det blev ingen Kolmården med klassen på fredag :( alla balla ur.. Men ska ha en heldag med Tilda istället & sen party för fulla muggar. Sen på söndag är det födelsedag & träffa Malin. På måndag kommer Linn & Melinda till mig och vid 5 drar vi till Annas land o kommer hem onsdag. Torsdag kommer Rebecka ner och hon, jag & Linn drar till mina landställen tills söndag. Då åker de hem men jag blir kvar i några veckor. Ja - så ser mina kommande veckor ut. Så det är bara att ge gärnet dehär sista 3 dagarna för sen har jag semester i 3 veckor. Ae, dags att gå till jobbet - tur att man har millan iallafall & hoppas det kommer roliga kunder! Annars får jag väl tänka på pengarna! ;)

mer shopping

har shoppat ännu mera! en strandklänning, en klänning, ett fult halsband  ( så fult att det var snyggt ), tåring, örhängen och en till klänning. känns bra och shopping gör mig glad-choklad! solen skiner varje dag och jag är en usel bloggare. men jag håller inte till inne såna hära dagar. jag har bott i stallet i några dagar och återupplevt gamla minnen, åka 4hjuling, idag hade jag världens finaste dag med malin. vi badade ungefär hela dagen - lite sola också. så shoppade vi lite också och så bada lite mer & grillat på det. åh. finfint! nästa vecka är det fullt upp. imorgon åker jag till enköping och är där tills på torsdag, fredag är det kolmården med några från klassen, lördag blir det nog slapp, stallet och festival och söndag är det födelsedag! åh. sommaren är finaste än finast och jag vill att tiden ska stanna upp precis som det är nu - för nu är det så himlans bra!
och då ska vi inte prata om veckan efter det!!!
glad!

shopping

jaa. jag gillar att shoppa. jag har inhandlat mig gummistövlar, stradskor, bhar, smycken, långklänning, strandhatt, solbrillor, en tröja, presenter till familjemedlemar och nu har jag klickat hem två nya par skor till. aah.
jag älskar pengar!
imorgon ska jag soooola och ta mig till stallet för bad & mys med hellrin. lördag blir det bad & mys med malin. söndag vet jag ej och måndag drar jag tills torsdag. tjingeling!

upp och iväg.

det har hänt massa på sista tiden. bla ungåtts med finfina anna i borlänge. där ifrån bilderna. jag har  även bestämt mig att börja kämpa på riktigt. när skolan börjar så börjar jag med viktväktarna. ska både gå dieten och jobba med de. känns bra! lön har jag fått med. ååh det är braa! och i helgen ska det bli 30grader och det är bra. och på måndag blir det enköping igen tills torsdag och  det är bra. och ja. allt är bra!


nu ska jag göra fruktsallad och kolla på svensson svensson. imorgon fyller mamma år!

RSS 2.0