.

åh,
är inte på humör.
tar en bloggpaus ett tag hörrni.
får se när jag återkommer.

sry,

jag har inte hunnit skriva. För jag har inte varit hemma. Igår efter skola drog jag ut med hundarna, sen till stallet för att jobba i vip tältet. Inte sådär det roligaste man kan göra en fredag? menmn, jobbade bara några timmar, sen drog jag med malin nilsson hem till mig för att hämta saker, sen tillbaka till stallet där vi skulle tälta. Vi fixade lite i tältet sen drog vi upp till golfa och käka. Träffade på 9d + anton olle &  jerry - kill ligan där. De hängde på oss tillbaka till stallet, emme kom också. Sen va vi lite där, tilda och jennifer var också med. Inte sådär superkul kväll precis. Becca och lillen kom också ett tag. Sen blev det mys i tältet, först en sväng till mig igen och hämta dator och sånt. Sen vare mys i tältet med malin, häh. med film och hela köret. Supermys. Men kallt.japp. Vaknade vid 9 i ett tomt och JÄÄVLIGT varmt tält, blev att slänga sig ut och hämta luft, och där satt nissarna och solade. Jag drog ganska snabbt hem till mig, och somnade i solen. Låg där i ca 6 timmar, sen började jag tröttna och satte mig här. Nu ska jag snart fixa iordning mig lite. Inatt blire också att sova i stallet, men kanske i klubbrummet istället för tält denna gång, vi märker. Och kanske ska jag sticka till becca först och ha myskväll med henne cilla och elin. Vi får se vad som händer och fötter. Men får se när jag hinner skriva.
puss.

BÄSTA HULTAMÄNNISKOR :D

omg, omg omg omg :))
shiit, klockren kväll - rakt igenom. wow verkligen, bra musik, bra folk och aa.. allt va bra :D
tack alla killar för dansen & för visningen av magar * dregel* - häh. Japps, jag hade klocken kväll, absolut. Hoppas alla hade det? Men det förvånar mig annars.. Nu ska jag sova lite, imorgon börjar jag 12 och har bara 1,5 h lektion. Dock måste jag dit, för jag ska lämna in svenska arbetet - suck. Jaja, åter igen - wow. Bra kväll & bra dans
shit, efter denna kvällen kommer jag fan sakna hulta , iaf människorna .
ett sista ord innan sovning ; wow.

snyggast i moppe hjälm - det kan du hoppa upp och klappa dig på :)

ihi, okej lite kort om vad som har hänt idag? Dagen började med dans, och aa.. jag & adam ägde , men jag och marre var ännu bättre. Hah puss på oss. Sen vare hkk, och lite dans på det med andreas -höh. Jag och andreas gjorde panakotta (?) , dock råkade jag förstöra lite, så tror inte dom blir så goda. Häh. Sen vare språk, jag gjorde lite uppgifter till oskar sen musik, då vi egentligen skulle ha spelat in, men det var upptaget så vi fick sluta. Blev att dra hem, hade moppe rejs med marcus hem, HAHA jag utklassade honom totalt, efter ett tag såg jag honom inte äns ^^. Och nu sitter jag här, ska snart ta mig något att äta, sen till yxbacken och hälsa på aragorn & chilli som går på bete, sen till becca, träffa henne en kortis på konsum, till skolan och hämta cillen och upp till henne och fixa sig, malin kommer också. Japp, sen ikv blire avslutningsfest, lite kul vi kommer ha då. japp, puss på det. Men nu måste jag göra klart min svenska bok, sen packa ner kläder till ikv. Ni får se massa kort i morgon.
puss.


soft.

aokej, lite skolkis på mig och tilda idag. Ingen av oss gick till skolan, det känndes alldeles för jobbigt. Istället pluggade vid och sen vid 1 gick vi till maxi, hittade faktiskt ingenting. Jag vet inte var det är med mig, mitt shoppaholic har försvunnit helt. (?) aja, det kommer väl tillbaka ? Aja, sen vid typ 5 gick vi hem igen, kallt som fan vare det blåste så att vi var nära på att blåsa bort. Nästan läskigt ibland. Sen blev det att plugga lite till, kolla på tv och slappa. Och som vanligt blir jag spring sugen när klockan är så mycket att man inte hinner. Längtar till sommaren, så ska jag fan dra ut vännorna på nattpromenader varje dag. Shit vad jag längtar till sommarlovet alltså, det är sååå sjukt. ååh, underbart. Iallfall, träna lite hann jag också. Och nu är faktiskt svenska arbetet så gott som klart, jag ska vara pimpa 3 sidor, sen så :) Jag kan ta kort på alla sidor sen så får ni se resultatet. ? Åh, jag känner inte igen mig själv längre, jag vill bara gå omkring med mjukisar hela dagarna, vart tog kjol/klänning -ewe vägen? Hoppas hon kommer fram igen i sommar iallfall. Orkar inte välja kläder tills imorgon, ska nog be syster göra det åt mig. Det är ganska bra ibland faktiskt, få veta vad man är snygg i och så.
idag blev det iallfall en sönderklippt - stor T-shirt från London, kommer inte ihåg va den kosta. Den bikini under.

hah, ser ut som att jag har värsta magen ^^

En bild på söt-tilsen, inte ofta vi hinner träffas utanför skolan( går i samma klass). Men har alltid lika kul iallfall :)

Imorgon äre torsdag det betyder inspelning av radioprogramet, hkk inlämning, vara med tjejerna och avslutningsfest på kvällen, japps låter bra. Hade tänkt försöka hinna hälsa på pollen på betet också.
men nu ska jag läsa lite ur min bästa bok , puss.

hemma dag,

har supermycket kvar  på svenska arbetet, därför blir det att vara hemma idag. Och jobba järnet med den. Nu har jag bara typ 3 texter kvar att renskriva och sen pimpa den lite till sen klart. I eftermiddag blire stan med tilda, tror det bara blir att kolla. Känner inte något behov av att köpa något just nu. Eller rättaresagt, jag har inte pengar att köpa allt jag vill ha. Så då köper jag inget istället och kör på gamla stilen - häh. Men nu ska jag ta en dusch sen sätta mig med svenskan igen. död åt svenska.
pussen.

liten snabb shopping hann jag med innan pluggandet började.


hår accesoar (stavning? ) till avslutnigen.
Glitter - 100kr ( !! )

klister bh cubus - 169 kr
( dock var den alldeles för liten, )

inte långt kvar till avslutningen nu :)


blev en svart vit bild,alltid något. Troligtvis kommer det en med färg imorgon. Iallfall, jag är ganska nöjd med frillan. Blev kortade än jag hade tänkt. Men sånt är livet ibland. Efter frisören gick jag en sväng på maxi, lite shopping. Dock totalmisslyckat. aja, lägger ut bilder på det snart :)
nu ska jag göra so uppgift, så att jag kan ta sovmorgon i morgon.
puss på er.

en dag i mitt meningslösa liv.

häh, emo överskrift. Höh. Nej jag jag älskar mitt liv & mina vänner. Dagen har varit as soft. Först språk, bästa språk. Jobbade med svenska arbetet. Sen vare dans, vi har dansvecka denna vecka, alltså kommer vi dansa 1timme varje dag. Hah, inte precis det roligaste man kan göra, men bättre än lektioner iaf, om man inte räknar med att vissa har extrem handsvätt - blä! Sen vare håltimme från tekniken, så jag och cilla drog hem till henne och käkade lite och chilla i solen - soft. Sen tillbaka till skolan, och de lektionerna som var kvar var matte och skv ( skolansval = fritt arbete )då jag skulle varit på kör. men vi hade ingen lärare på matten & musikläraren var sjuk och vi har världens bästa lärare. Så vi fick hål rakt igenom. Så himla skönt. Blev att dra hem och lägga sig lite till i solen, bästa. Nu ska jag ta en dusch och sen iväg till frisören. Jag lovar er en bild när jag kommer hem ( om det inte blir helt åt helvete - men det hoppas vi inte på ) :) Puss på er sålänge :)

du gör mig hel ,

hej alla glada, har eran dag varit lika bra som min så grattis. Jag har haft en super dag, även fast jag sov i 3 timmar så va det lätt att gå upp i morse. Jag är så himla glad att jag både är morgon och kvälls människa. Tack gud för det liksom :) Sen ville jag bara berätta att mina vänner är finast. Helklart. Japp. Soft skoldag, oseriös matte, ingen fysik, och ingen so och aa..slappt. Sen frågade malin om hon kunde hänga på hem, och självklart. Vi drog hem till mig och la oss i solen och slappa lite. Sen vid 5 drog hon och jag drog till stallet, red pollen med matilda, han var fin. Sen prata lite med melinda sen hem & plugga. Världens bästa syster hjälpte mig och gjorde nästan hela mitt hkk arbete som skulle ha tagit mig flera dagar - aw, puss påhenne. Sen fixade mamma lite te ( oboy för mig ) och makor. världens bästa mat om ni frågar mig, så himla mysigt. Nu sitter jag här, ska snart slänga mig i duschen, sen slappa lite till. Jag känner att jag är värld det. Höh.
Tyvärr ingen bild idag, jag lovar - det ska bli bättring!
puss på er.

godnatt

heh, klockan är nu 2 och om 4,5 timmar ska jag upp. & jag måste hinna göra engleksa läxan
 och ta en dusch innan jag somnar. Ha, hejja mig.
godnatt.
pussen

you are my life now..


oj, hehe. bättre sent än aldrig.
Söndagen blev iallafall lika slapp som alla söndagar ska vara, började med frulle framför robinsson ( eftersom att jag alltid är upptagen på lördagskvällarna får jag alltid kolla på reprisen ), sen kolla på talang typ hela förmiddagen. Sen satte jag mig och plugga lite, när jag tröttna på det borsta jag tänderna och tog moppen till maxi. Hade inte med mig tillräckligt med pengar för att köpa det jag hitta. Men för den 10an jag hade i fickan köpte jag en godispåse, ihi. Nej men jag har faktiskt inte käkat godis på hela helgen. Sen blev det lite mer plugg, lite till och sen kolla på twilight, jag fick värsta dampet och va tvungen att se den. Tränat har jag också hunnit med, hoppas att magrutorna ska komma fram innan bikinin, he :) Nej, men nu är klockan halv 12, ska väl ta och ta på mig pyjamasen snart, krypa ner i sängen och ta fram boken. jag vill egentligen inte läsa den, för jag tycker den förstör hela 1an och 2an ( för den som itne vet så läser jag 3an i twilight serien för 2a gången ), menmen, måste läsa den innan jag köper 4an iaf. Bjuder på lite lagom heta bilder också. mummaa.. På tisdag ska jag till frisören btw, efter det kan ni få se bilder på blonda kalufsen. Men nu göra en till läxa, välja kläder tills imorgon och hoppa in i duschen, ringa mr X och SEN kanske sova ? om jag hinner innan mamma kommer in och säger att frukosten är klar? Vi får hoppas så, imorgon äre fysikredovisning om svarta hål, HAH på den. Jaja, puss och godnatt.

Ny vecka - nya möjligheter.

lugnt och ro, och en bra bok.

pust.
dagen klar & absolut bra!
kom hem från mr X vid halv 7, efter en uuunderbar dag. Sen blev det snabbt fixa sig, slänga sig på moppen, hämta malin och sticka till cillen. Där alla tjejerna redan väntade på oss. Vi käkade tacos, cilla öppnade presenter och vi spelade lite spel och hade allmänt mysgt. Lagom till efterrätten spydde cilla, så vi stoppa om henne, fixa lite ihusen, tog med oss efterrätten och drog upp på torshagsdagis-taket. Lite mys. Sen kom august och bazze, då drog jag , bella och malin upp till lillsjön där vi var en stund med filip, pontus, johan och oskar. De stack efter ett tag och sen kom august och bazze igen. Seg kväll, men jag är nöjd över dagen som helt klart får ett VG +. Nu ska jag ta det lite lugnt, efter allt stressande ser jag fram emot en heldag med plugg i morgon. Sticker nog ner till stallet en sväng också, hälsa på vännorna lite. Jaja, nu väntar sängen och en bra bok. Läste ut 2an igår, och började direkt på 3an. Enligt mig är 1an bäst & 3an sen. 2 an är såklart super, men de andra bättre. Snart ska 4an inhandlas. Men nu, sovdax. Pussiloppa.


malinbella <3


saknar dig ..

avslutningsoutfit.


skor från scorett 750 kr.

klänning från MQ 800 kr.

nå, vad tycker ni?
Nu ska jag vara lite social, puss.

life is what you make it..

woho, snodde en datorn medans X fortfarande sover. Vill inte nämna namn eftersom att det fortfarande kan vara fel personer som läser detta. Iallfall, gårdagen var helt klockren. Ville bara säga det. Ikväll blir det att skinda sig till cillen och gratta, hoppas jag inte kommer alldeles för sent. Föresten köpte jag min avslutningsklänning i förrgår (?), lägger upp bild på den snart. Men nu ska jag gå och väcka sjusovarN, höh. Pusselipuss.

du gör mig så besviken, gång efter gång & jag är nära, väldigt nära på att sluta kämpa just nu...
hoppas du vet vem du är,

hah, stress hela dagen.


ihi, kom precis hem från stallet, totton var UNDERBAR. Jappjapp, sånt gillas. Nu ska jag slänga mig i duschen, slänga mig på moppen och åka till maxi en snabbis och sen slänga mig ut på äventyr. Kan dock inte berätta här vad som händer, visst får liksom inte veta något. Höh. Men detta betyder att jag inte kommer kunna skriva föräns imorgon kväll. Om jag äns hinner då, för jag ska till cilla imorgon kväll, gratta henne lite liksom. Jaja, nu måste jag skinda. Ihi, puss.

du gör mig så nedras glad.
( nifår inte bild på mitt blonda kaluffs för det är inte klar fixat än ^^ )

bråttom bråttom !

hinner tyvärr inte skriva så mycket just nu, lite stressad. Höh. Igår var jag iallafall med malin, vi kollade på pellesvanslös, åt godis, gick på maxi och var ute och gick mitt i natten. Super mysigt verkligen. Sov till  halv 2 idag,  hah. är glad att pappa väkte mig. Nu sitter jag med tandborsten i munnen och ska snart slänga mig till stallet och ta hand om hästen. Sen blire ett till behök hos frisören och sen måste jag plugga lite, Får se vad som händer ikv,nu måste jag sticka.
puss, ha en bra dag alla!

soft-torsdag :D

godmorgon,
eller godeftermiddag för min del. Gick somsagt upp vid 7 och stack ner till stallet. En timme senare var jag tillbaka. Tyvärr har jag aldrig varit den som kan somna om, så la mig och läste i kanske 2 timmar. Lite mysigt sisådär. Sen tog jag mig lite frulle och sånt mys. Jag vet faktiskt inte vad som händer idag, måste iallafall jobba lite med svenskan, verkligen hämta moppen och ta hand om hästen. Sen ikv blire nog att träffa lite vännor hoppas jag på. Aja, nu orkar jag inte skriva, skriver senare :D
ha en bra dag :D

smile to bed ;)


förlåt hörrni, men jag är alldeles för trött för att skriva värsta inlägget. Blir ett kort. Somsagt, damsugningen. När jag skulle börja kom jag på att jag inte äns visste vart den fanns. Och när jag väl hittade den,  ja då va det fel.. ( jag kan väl inte veta att pappa köper en viss damsugare för att den är snygg? ) När jag väl hittade den så va det ganska kul iaf. Förutom att jag råkade ta sönder den, men sånt händer. Håret blev bra föresten, är nöjd. Jag har alltid trivits bättre i mörkt hår, men eftersom att jag är natuligt blond så ser det konstigt ut med mörkt efter några veckor i solen. Kvällen med tjejerna blev helt klart lyckat, puss på mina giiiirls! Imorgon äre torsdag, då blire upp kl7 och ner och fodra i stallet - jippie! Aja, får se vad  som händer på kvällen sen. Nu måste jag sova, godnatt.

minnerna är inte lyckliga, bara sorgliga. och det får mig att undra hur det egentligen ligger till..

kort vecka, helt underbart.


söt-tilsen
woho, då var denna skolvecka också slut. Så himla underbar dag hare varit & bättre blire.  Började vid halv 9 med kör, man sjunger ju alltid sådär fint på morgonen. Sen orkade varken jag eller tilda vara med på idrotten, så vi drog  med eve till jurslaskolan( där jag o tilda gick1-6an ), lite kul det var att komma dit igen fast jag tror inte de kännde igen oss precis. Iallfall, så hade jag hål från språket sen, så satt inne hos franskarna och läste på till so provet. Sen lunch, och efterdet blev det prov. det var läskigt enkelt. HA. Dock vare bara G frågorna, men iallfall. Blev klar snabbt så fick gå 1 och en halv timme innan lektionen egentligen tog slut, och då orkade vi inte vänta så länge på bara en lektion. Så vi fick hål från den också, haha. Kortfattat har jag bara skrivit ett prov idag, soft. På vägen hem blev det promenix med filip och marcus, gick till bageriet och köpte chokladboll och hade lite blommkrig och såntdär härligt. Ha. Nu sitter jag här iallfall. Ska snart damsuga lite i vardagsrummet, lovade mamma att göra det p.ga att hon inte hann och jag ska ha kompisar här ikv. Kom precis på att jag inte vet hur den fungerar äns, så får ringa och fråga sen. När pappa kommer hem blire att åka och hämta moppen, på vägen hem till frisören, jag ska bli blond. Sen snabbt till åbykrog där jag ska möta tjejerna och äta. Sen hem till mig och kolla på film och bara mysa. Vet ine vilkafilmer det blir. Hoppas på typ alla sagan om ringen eller något. Vore  lite mys. Nu ska jag ..läsa lite bloggar sen försöka mig på damsugaren, läskiga saker detdär. Hinner nog itne skriva innan tjejerna kommer, men troligtvis skriver jag innan jag somnar, vi ses.
hur har eran dag varit ? :D 

lite bilder

lite bilder som får stå för dagen , hann inte ladda upp de förut.



cilllas lilla konster medans jag stod för lagandet av maten ;)

nej, bilden är inte åt felhåll, cp-snigeln klättrade fan i 90graders lutning ^^

miniglass ^^,
helt perfekt när man bara är lite sugen på en glass. Guud så gott! Ska nog ner och ta en till snart :D

stack iallafall ner till stallet, kollade på  när syster och emma hopptränade, dom var duktiga! Sen kom alma, så jag gjorde henne sälskap och kollade på tjejernas lektion, det var faktiskt.. intessant. Och kul och träffa alma, inte träffat henne på evigheter. Melinda kom också, sen drog jag mig hem. Ovanligt nog var jag inte hungrig. Kan varit för att det var pizza ( aldrig tyckt om  - bara utomland ) så jag satte mig och plugga lite istället. Kan fortfarande ingenting. Ska därför bädda ner mig i soffan nu och plugga ordenkligt, undrar hur det kommer gå ^^
Hinner nog inte skrica sen, så godnatt med er kära bloggläsare,ochglöm inte att kommentera :)

tråkväder = tråk outfit


ni får ursäkta dagens klädsel, lika tråkig som vädret var i morse.
Skor : din sko 200 :-
Mjukis-piratbyxer: bikbok 399 :-
Randig tröja: bikbok 299 :- ( köpt på rean )


någon som vet någon bra affär som har bra sommarkläder?
är man shoppaholic så är man,
jag måste fylla på garderoben lite :)

älskade tisdagar,


cilla malin och jag på bilden :)
herregud, jag älskar tisdagar. Mer eller mindre. Idag vare en slapp dag, började med språk, förstärkt språk för min del, efter som att jag har väldigt svårt att lära min språk. Satt och jobbade lite med svenska arbetet och dryga med killarna. Sen svenska, halft utan lärare, fast blev lite seriösare där eftersom att vi nästa vecka ska lämna in arbetet och jag är långt ifrån klar. Sen håltimme och lunchrast, jag drog med cilla hem till mig och lagade lite mat. Mycket lyckat, sen vare matte, utan lärare så det blev en hel timme pratpratprat och helt utan jobb. Sånt gillarvi! sen skolansval, man får göra vad man vill, och jag valde att inte göra någonting alls. Hä. Slutade vid 20 i 3 och ringde då malin och prata lite med henne sen tog bussen till stan, mot ansiktsbehandling - uunderbarT! åh, jag älskaar det. Bokade såklart även en ny tid. Sen en sväng på stan, kollade lite till avslutningen. Jag har ju köpt skor, hittat en klänning men jag undrar vad jag ska ha för smycken till, eftersom att klänningen är vit så vill jag  ha färgstarka. Jag vet inte, antingen klarblå eller rosa. Blå tar fram mina blåa ögon, men rosa ser man brunare ut i. Hm. vad tycker ni? Sen kom iallafall pappa och hämta mig, vi åkte och köpte glass och  nu sitter jag här. Borde verkligen plugga, har samhällsekonomi prov i morgon, har inte äns kollat på det. Och ändå ska jag ner till stallet nu och kolla när syster hopptränar, hah bra ewe, mvg till mig!

även måndagar tar slut ( !!! )

woow, vilken underbar häst jag har.. Ville bara säga det. Måndagen börjar iallafall gå mot sitt slut nu, så himlans skönt. Imorgon är det tisdag, tisdag är bästa dagen i skolan och nu för tiden har vi typ 2,5 timmars lång lunchrast också. Bradär! Efter skolan blir det till stan på ansiktsbehandling, som vanligt på tisdagar. Och sen ska jag till cilla och plugga lite. Måste bli klar med svenska arbetet + att jag har samhällsekonomi prov på onsdag som jag inte kollat på än. Jippi. Urs för prov. Hur har eran dag varit? :)


fanns inget kul att ha kort påidag, så bjuder på gårdagens foto av min bebishund, alwa :)
nu ska jag duscha, fixa inför imorgon , träna om jag hinner sen lägga mig och läsa. Det är underbart, jag älskar slappa dagar. Men jag är jävligt godissugen,  synd att inte moppen är lagad.. då kunde jag bara åka upp och köpt. Hah, jag kommer sluta som tjock ( men glad ) :)
pusshej,

svar på era frågor;


det var inte så många frågor men här kommer svaren iallafall:

 hur lång är du sötnos?<3

jag är ca 161, men bär oftast klackar då jag vil vara längre :)

 är du kär i någon?

jag skulle inte kalla mig kär, men visst har jag ögonen på någon speciell.. ^^
 
-jag har hört talas om dig och sätt dig på håll några gånger. och undrar, vart får du alla pengar ifrån? du ser alltid ut att ha nya kläder, ni bor i ett lyxhus och äger massa utav dyra saker ( häst, hästtranssport, m.m ) och man ser dig alltid med massa utav kassar hela tiden.
1. hah, jag skulle tro att jag har en snäll mamma och pappa som ger mig en bra månadspeng och sponsrar mig bra med pengar.

-tränar du något? äter du nyttigt? eller hur håller du dig i form?
2. Där är problemet, jag håller mig inte i form. Jag försöker ständigt att gå och träna, men jag tycker det är så tråkigt. Men jag rider 2-3ggr ii veckan, går promenad ca 1timme varje dag och aa, cyklar mycket. Äter nyttigt gör jag inte, jag försöker att inte trycka i mig för mkt kolhydrater, men onyttigasaker slinker alltid ner ;)

-favoritmat?
3.oj, svår. Jag är inte så förtjust i mat över huvudtaget. Men tacos, eller sallad får det nog bli.

-hur ser din drömkille ut?

4. I mitt huvud har drömkillen alltid varit brunhårig med bruna ögon, brun hy, vältänad.. blabla.. Men en kille behöver inte ha allt det där. Jag faller lika lätt för blonda killar men blåa ögon.

hur kommer det sig att du började blogga? finns det några bloggar som läser dagligen?

jag har bloggat tidigare, men den läste typ bara mina vänner och den var ganska oseriös. Jag blev sugen på att skriva en seriös blog, och genom den få nya kontakter. Jag tycker även att det är kul att blogga och läsa andras blogg. Det finns många anledningar , men där är några. Jag läser alla mina besökares bloggar varje dag ( därför är det bra om ni kommenterar, så att jag kan läsa era bloggar ) och såklart så läser jag mina vänners bloggar.

har du någon gång ångrat att du sökte scen&musikal linjen?
inte innan idag, då en kompis satt och snacka om sin skola. Ja, då ångrade jag mig verkligen. Hennes skola lät så mycket roligare och bättre. Så japp, just nu ångrar jag verkligen.

sol inombords,

även fast det regnar ute käner jag mig som en liten solstråle, jag mår så himla bra. Nästan löjligt bra liksom. Fast jag vet inte varför. Skolan är lika seg som vanligt på måndagar. Vi kom fram till att det inte finns någon kul lektion på måndagar. Liksom matte, idrott, engelska, biologi, fysik och so. Som tur va har vi världens bästa lärare, så vi fick välja själva om vi ville komma på Son eller inte. Jag valde att inte göra det och gå hem i stället. I det underbara regnet. Sen blev det att sätta sig här, tänkte snart svara på frågorna ni ställde i går.
 Hur har eran dag varit?

 
snart blire ner och ta hand om pollen, rida lektion för marie idag. Hoppas han är fin, men det brukar han vara. Annars har jag inte så mycket att säga. Mer än att jag hoppas på finare väder i morgon. Så himla tråkigt när det regnar.. blää..

tips!

Innan duschen måste jag bara tipsa om en super hemsida. Gratis5.se heter sidan. Och den är verkligen superbra. Den handlar om att man t.ex. anmäler sig att få nyhetsbrev av något företag, ( man kan radera de utan att läsa dom ) och få poäng. Det finns massor utav sätt att samla poäng, och det kostar ingenting. Det är helt amazing. Och man växlar sedan lätt in poängen till presentkort. Ett "superpresentkort" som funkar nästan överallt. Det är helt klart värt tiden. Man kan liksom köpa kläder genom att få mail. Och spara pengarna till alla roliga äventyr i sommar ? Helt gratis alltihop! Och det är lätt att samla poäng också. Så varför inte ge det en chans? gratis5.se och genom att bli medlem hjälper ni mig att skaffa poäng. Så få gratis kläder/mat/tidningar/saker/annat och gör en flicka glad på samma gång! ( om ni skriver att ni har registrerat er via mig får ni 25p direkt + att om man blir medlem får man 50p!!! )

testa vetja :D

helgen går mot sitt slut


jag tänkte eftersom att det är en ny blogg, och många som inte känner mig tänkte jag berätta lite om mig själv. Och om ni har frågor så.. fråga på. Jag svarar på allt, personligt som opersonligt.

Iallafall. Jag fyller snart 16, så jag är alltså en 93a. Jag bor i utkanten av norrköping, i en liten håla jursla/åby. Där jag trivs kanon. Jag går sista året på hultdalsskolan, och efter sommarlovet börjar jag på film -och musikgymnasiet inriktning scen och musikal. På fritiden är jag med kompsiar, shoppar, partar, går i skolan och är i stallet. Jag har en egen häst som heter aragorn som är 6 år. Jag har snart har haft i 2år. Jag har ridit i ca 9år. Vad finns det mer att säga? hm.. Jag ska iallfall ta en dusch nu, och fixa lite inför imorgon. Går långdag i skolan,  enda till 20över 3.. döda mig. Aja, det är bara att stå ut. Snart är det slut! Precis som helgen, går mot sitt slut. Himlans skön helg hare varit, fredags blev det först stallet med malin, rida ut i solskenet - helt underbart. Sen till åbykrog med tjejerna och äta. Möta upp killarna och gå upp till mimmi och köra singstar. Sen bara typ slappat, kanonhelg. Nu är jag hur pepp som helst för nästa helg. Men somsagt, duschen nu. Hoppas några frågetecken försvann.
puss på er,

underbara sol


underbart, helt underbart är det med sol, och det verkar inte bara vara jag som tycker det heller. Wilma ( för de som inte vet så är det min äldsta hund ) ligger och snarkar här brevid mig. Gullis. Drog med mig datorn ut, ipodens batteri tog slut och jag ville ha musik. Så nu ligger jag här och lyssnar på hurtful - erik hassle , helt underbar låt, sommrig som bara den. Det händer väl inte så mycker mer idag. Slappa, slappa och slappa. Ta en promenad med hundarna, duscha, fixa lite inför veckan och jobba lite med svenskan. Söndagar är liksom till för att slappa. Speciellt om man taggar inför en långhelg. Det blir nog bra! Det är inte långt kvar till skolavslutningen nu, ska bli så himla skönt att börja gymnasiet sen! Nu måste jag vända på mig, så att jag itne bränne mig. Första gången jag använde den nya bikinin idag, den får helt klart godkänt, eller vad tycker ni?


sommar-söndag


Frukost på nederbalkongen imorse då, lite sommar det känns. Satt ute och solade, åt och planerade sommaren i säkert 1timme. Sen försvann solen på den sidan, så nu snart ska jag smörja på mig lite solkräm och lägga mig på en handuk i bikini med min älskade ipod. Jag tycker personligen att själva "ligga still på en handuk i 2timmar" är ganska tråkigt, därför är ipoden en bra idé. Någon som håller med? Vad händer mer i dag då? Somsagt ska jag jobba en timme senare, fast hemifrån som tur är, eftersom att moppen fortfarande är på lagning. Sen blir det väl inte att göra så mycket mer, när solen försvunnit måste jag sätta mig och jobba lite på svenska arbetet. Vi har en superrolig uppgift som vi håller på med. Vi jobbar med tema kärlek. Då ska ma göra en bok, och sen typ skriva massa texter i. Jag har t.ex. valt att skriva några dikter, en kärleksnovell, en uppsats om kärlek, hur man blir tillsammans, mina tankar om otrogenhet, hur man gör slut på bästa sätt, såndär frågespelt som bruka finnas i tidningen och lite mer. Jag hade tänk att lägga upp bilder på min bok, men batteriet i kameran tog slut. Jag får lägga upp det senare. Nu ska jag ta på mig bikini och sticka ut. Ha en bra dag alla, och glöm inte att smörja in er om ni ska till solen, vem vill se ut som en tomat i facet liksom? hehe.
Föresten, äre någon so kan säga hur man lägger upp typ videos från  youtube?
Puss på alla som kommenterar <3

ett sista inlägg innan boken kommer fram.


Jarå, jag sa ju att han skulle vinna. ( för det gjorde han väl? ) Kollade bara en stund för att se om han ledde, såklart han gjorde. Stort vare också. Och Sverige gick det som planerat för. Suck och stön på det. Föresten har det dykt upp ett litet problem. Min dator vil inte göra om min design. Jag vet inte riktigt varför, det finns liksom inte rätt koder och sånt innan. Fattar inte så mycket av det där. Men det vore supersnällt om någon kunde hjälpa mig med det. Får se till att hitta någon. Nu ska jag snart sova iallfall. Men först är det ju den eviga tiden i badrummet. Alla dessa jävla krämer som man ska smörga in sig med varje kväll eller morgon för den delen.

själv har jag 3 som jag ska använda på kvällen, och 2 på morgonen. Alltså, när började allt detta? När man var mindre var det ju aldrig några krämer. Bara underbara solkrämen. aja, har man lite acne problem så har man, det är väl bara att smörja på och vara glad åt en fin hy. Nu ska jag iallafall läsa lite ur "när jag hör din röst",  fortsättningen av twilight. Har redan läst den 2ggr. Men den är så bra och 3an också " ljudet av ditt hjärta" 4an ska snart inköpas. iallafall, det har varit en skön lördagskväll. Imorgon är det söndag, jag ser fram emot det faktiskt. Godnatt på er allihoppa & om det är någon frivillig som vill designa min blogg, så säg till :)

lördagkväll


Har jag rätt när jag säger att många av er sitter och kollar på svt1 just nu, och antagligen bara väntar på att typ Sveriges uppträdande ska börja?  Själv sitter jag här, men hör bidragen från mellanvåningen. Urs, jag gillar inte äns vårat bidrag i år. Nej, jag hejjar på norges. Visst ser han inte speciellt bra ut, men jag älskar låten. Jag själv dissa TVn för datorn denna ikväll, lovade mamma att vara hemma idag. Har blivit alldeles för mycket festande på sista tiden känner jag. Pengarna bara försvinner. Sitter istället och kollar på kläder på internet. Inte heller så kul när man vet att pengarna är slut och att de inte behöver min hjälp på jobbet just nu. Hittade iallafall dessa söta skor på www.have2have.se för bara 300kr.

Blev lite forälskad sisådär. Men 300kr är inte så lite när man bara äger 400, när man inte har pengar blir man plötsligt så snål. Imorgon ska jag iallafall jobba med att fotografera i 1h, får 200kr direkt i handen för det. Sånt gillar vi! Men nu ska jag väl ner och mysa lite med mamma och pappa, det i sig kan ju vara ganska mysigt ibland.

Vad tycker ni om kvällens tävlande?
Vilka hejjar ni på ? :)

hejsan.

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Och denna blogg ska jag försöka göra lite mer seriös än de andra jag har haft. Så jag hoppas ni fortsätter läsa den!
Kommentera gärna, så att jag får upp ögonen för din blogg och kan följa och kommentera den.

RSS 2.0